Share This!
Κριός
21/03 - 20/04

- Ετήσια Προβλέψη Κριός -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Κριού

 

Με έναν τρόπο υποκινείτε καταστάσεις και τις φέρνετε στα μέτρα σας!

 
Γενικά:
Μία αντιφατική χρονιά είναι το 2018, κυρίως γιατί ελαφραίνετε σχεδόν οριστικά από την πίεση του Ουρανού που έφερνε σωρηδόν τις ανατροπές στη ζωή σας, κάτι που όμως θα συμβεί από τις 15 Μαΐου και μέχρι τις 5 Νοεμβρίου που θα σας βάλει και πάλι σε εγρήγορση για να επαναφέρει εντάσεις μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2019 που θα αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιό σας.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Στη συνέχεια όμως θα σας βάλει σε οικονομικές σκοτούρες -όπως και το διάστημα που θα πάει δοκιμαστικά στον Ταύρο, την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο του 2018- για να σας δείξει ότι τα έξοδα παραμονεύουν και το εισόδημά σας δεν έχει την σταθερότητα που θα θέλατε… Όμως έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά να αποπληρώσετε χρέη και να διαχειριστείτε κληρονομιές καθώς ο Δίας από τον Σκορπιό σας βοηθάει να διεκπεραιωθούν τέτοιου είδους υποθέσεις και κάνει σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Πολλή δουλειά σας περιμένει στην επόμενη διετία αφού ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω ήδη από το Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς δείχνοντάς όμως ότι αυτός που δουλεύει σκληρά ανταμείβεται ποικιλοτρόπως!
 
Δείξτε προσοχή σε οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας με την Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο καθώς πρέπει να κάνετε μία θυσία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά απαλλαγμένοι από αυτά που υπάρχουν στη ζωή σας και απλώς σας δημιουργούν μία σκοτεινιά και φόβο να τα αντιμετωπίσετε… Κάντε μία στάση  το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου με την ανάδρομη κίνηση του Άρη αφού δε θα μπορέσετε να είστε τόσο γρήγοροι ή  θα είστε ανασκουμπωμένοι με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες.
 
Αισθηματικά:
Για τα ερωτικά σας είναι μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα αφού ο τομέας των ερωτικών σας παρουσιάζει μία περίεργη κινητικότητα που σίγουρα θα νιώθετε είτε πολύ αρεστοί είτε καθόλου και θα κουραστείτε όταν συμβαίνει το δεύτερο γιατί η παιχνιδιάρικη διάθεση σας μπορεί να σας κάνει να πάρετε ένα ρίσκο που θα βάλει σε κίνδυνο μια σχέση σας, ή αντίθετα να πρέπει να διακόψετε μία σχέση εν τη γενέσει της γιατί θα φοβάστε για αυτά που θα νιώσετε … Σίγουρα όμως το διάστημα από 6 έως 31 Μαρτίου θα είστε αξιοπρόσεκτοι και θα έχετε την Αφροδίτη στο πλευρό σας για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το κάνετε ολοδικό σας!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ένας μήνας για με έμφαση στα επαγγελματικά σας και κυρίως στον τρόπο που θα βρείτε νέες πηγές εσόδων που όσο και να σας δυσκολέψουν, τουλάχιστον θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε μία ικανοποίηση. Ερωτικά, είστε πολύ σοβαροί και μετρημένοι και κυρίως μπορείτε να βρείτε τρόπους να κοινωνικοποιήσετε τον έρωτά σας κυρίως στο δεύτερο μισό του μήνα!
 
Φεβρουάριος
Είστε πολύ κοινωνικοί και βέβαια αρκετά ανάλαφροι ώστε να δημιουργείτε ασφάλεια σε αυτούς που συναναστρέφεστε. Ερωτικά πάντως είναι μία ευκαιρία να είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και να δημιουργείτε υποψίες αν είστε πιστοί!
 
Μάρτιος
Είναι μία καλή ευκαιρία να μπείτε στην επαγγελματική αρένα πολύ ενεργά αφού σας αρέσουν οι περιπέτειες και ο έρωτας πρωτοστατεί χωρίς να σας αφήνει όμως να ξεχνάτε τις δεσμεύσεις που δημιουργεί όσο και τελικά να σας περιορίζει!
 
Απρίλιος
Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει οικονομικές ευκαιρίες χωρίς όμως να σας απαλλάσσει από το άγχος και κυρίως από εκκρεμότητες που έχετε. Προσέξτε πολύ τα λόγια σας γιατί οι παρεξηγήσεις είναι  στο φόρτε τους. Μπορείτε όμως να νιώθετε ότι αγαπιέστε και αυτό να σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια!
 
Μάιος
Σταδιακά έρχεται το καλοκαίρι και σας βοηθάει να ξεχωρίζετε! Άλλωστε μπορείτε επάξια να ηγηθείτε μίας ομάδας  γιατί έχετε και τον τρόπο αλλά και τις ευκαιρίες. Ερωτικά είστε αρκετά αεράτοι έως και να σας ταιριάζουν οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις κάτι που όμως θα το κάνετε περίπου ως συνήθεια και τους επόμενους μήνες!
 
Ιούνιος
Είναι πολύ εύκολο για εσάς να αμφιταλαντεύεστε με αποτέλεσμα να περνάτε αντικρουόμενα μηνύματα… Αυτό σας δίνει κάποιες ελευθερίες που καλό είναι να τις περιορίσετε γιατί  μπορεί να σας συζητάνε και μάλιστα να μην καταλαβαίνετε το λόγο… Φροντίστε να είστε πολύ συγκεκριμένοι!
 
Ιούλιος
Η Έκλειψη της 13 Ιουλίου φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα που θέλουν την προσοχή σας. Προσέξτε μόνο μην χάσετε το μέτρο και κυρίως μήπως η συναισθηματική φόρτιση σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις γιατί υπάρχουν παράμετροι τις οποίες αγνοείτε ή σας τις κρύβουν!
 
Αύγουστος
Έχετε αυξημένη ενέργεια και ευτυχώς που κάνετε βήματα προς τα πίσω είτε ως ένδειξη χαλάρωσης είτε ως ένδειξη ότι θέλετε να ξανασκεφτείτε κάποια θέματα. Πάντως είναι ευκαιρία να ξαναδείτε φίλους σας και να το ρίξετε έξω αν και γενικά θα είστε κάπως επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα με τα θέματα της εργασίας σας. Ο έρωτας πάντως έχει ευχάριστες εκπλήξεις!
 
Σεπτέμβριος
Ανακτάτε δυνάμεις και επιδιώκετε όσο τίποτα να αυξήσετε το εισόδημά σας το οποίο μπορεί να έχει μία καλή εξέλιξη αν και δε θα μπορέσει να σας διασφαλίσει την σταθερότητα που θα θέλατε. Ερωτικά είστε πιο απόμακροι δείγμα ότι δε θέλετε να σας παρασύρει καθόλου ο ενθουσιασμός σας!
 
Οκτώβριος
Νύχτες πάθους αλλά και έντονης μυστικοπάθειας υπόσχεται αυτός ο μήνας και μάλιστα σαν να τρώγεστε και να αναπολείτε έντονα το παρελθόν κάτι που όμως δε θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν. Ερωτικά είστε τόσο μια κρυφή δύναμη όσο και να αποτελείτε απειλή για την σχέση σας αλλά και γενικότερα… Επαγγελματικά δίνετε έμφαση στα οικονομικά σας ειδικά αν τα μοιράζεστε με άλλους!
 
Νοέμβριος
Είστε αρκετά υπολογίσιμη δύναμη και το όπλο σας είναι οι γνώσεις σας αλλά και η εμπειρία σας! Ερωτικά σας αρέσουν τα ταξίδια και φυσικά είναι στο πρόγραμμα αν δεν υπάρχει χρόνος για να τα εκτελέσετε άμεσα. Είστε πάντως αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον αν και θα πρέπει να κρατάτε και κάποιες επιφυλάξεις γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!
 
Δεκέμβριος
Μήνας των γιορτών είναι και για εσάς ο Δεκέμβριος μιας και ο Δίας είναι στο πλευρό σας για να σας κάνει και κοινωνικούς αλλά και αισιόδοξους και να σας υπόσχεται μακρινές και ευχάριστες αποδράσεις αναψυχής! Προσοχή μόνο στα επαγγελματικά σας γιατί τίποτα δεν μπορεί να περιμένει καθώς οι χρόνοι πιέζουν… Ερωτικές υποσχέσεις είναι στο πνεύμα των ημερών και οφείλετε να τις ακολουθήσετε!