Share This!
Λέων
23/07 - 23/08

- Ετήσια Προβλέψη Λέων -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
 

Έχετε ευκαιρίες αρκεί να καταλάβετε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο!

 
Γενικά:
Τα γεγονότα αυτής της χρονιάς είναι καθοριστικής σημασίας και σωστά νιώθετε στο επίκεντρο αφού αλλιώς θα ανατείλει αυτή η χρονιά για εσάς και αλλιώς θα δύσει, δηλαδή θα σας βρει αλλαγμένους έστω και αν κάποιες αποφάσεις σας είναι τελεσίδικες ή αυστηρές είναι όμως επιβεβλημένες και γι’ αυτό θα τις πάρετε έστω και με πίεση ή έστω και αν δεν είναι αποφάσεις της απόλυτης επιλογής σας αφού τα γεγονότα συχνά θα προπορεύονται και εσείς θα τρέχετε να τα ακολουθήσετε… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά
Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως και 5 Νοεμβρίου έρχεται να σας δείξει ότι θέματα καριέρας χρειάζονται αναθεώρηση, δηλαδή ακόμα και να αλλάξετε επάγγελμα που φαινομενικά σας μοιάζει δύσκολο όμως θα σας πιέσει με τα ήδη υπάρχοντα ώστε σχεδόν να σας το επιβάλλει!
 
Αισθηματικά:
Όχι ότι δεν έχετε επίγνωση των καταστάσεων απλά αυτή η χρονιά σας θέτει πολλά ερωτήματα και ζητάει αντικαταστάσεις και ο τομέας των σχέσεων αλλά και το πως σας βλέπουν οι άλλοι και σε τι θέση σας κατατάσσουν αποτελεί για εσάς θέμα μείζονος σημασίας! Πάντως οι Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και από τα τέλη Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου και θα είστε σε μία εγρήγορση και μία αναστάτωση που εύλογα θα πιστεύετε ότι κάτι δεν κάνετε καλά και ότι κάποια πράγματα δε σας αξίζουν ώστε να συνεχίσετε να τα συντηρείτε… Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται καθόλου να βγείτε από μία σημαντική σχέση ή μία σημαντική συνεργασία γιατί απλώς πιστεύετε ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο που θα το βρείτε σύντομα και έτσι θα επέλθει ισορροπία. Πάντως νιώθετε αρκετά ανεξάρτητοι και δε θέλετε δεσμεύσεις που δε σας ταιριάζουν και απλώς τις συντηρούσατε γιατί δε θέλατε να δυσαρεστήσετε κανένα και να περάσετε αυτό το μεταβατικό στάδιο της ανασφάλειας ή και της αλλαγής που για εσάς είναι δύσκολο να το συνηθίσετε και κυρίως να το αποφασίσετε…  Αυτή η χρονιά όμως αυτό απαιτεί από εσάς και σας το δείχνει με κάθε τρόπο από την αρχή της μέχρι και με την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, δηλαδή στο απέναντι από εσάς ζώδιο από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου για να σας δείξει ότι κάθε σχέση κερδίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα και αν άντεξε στον χρόνο χωρίς όμως να αποδίδει … 
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Η Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος του μήνα στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου είναι το αγκάθι του μήνα γιατί ξεκαθαρίζει όλα τα όρια στις σχέσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με μία μεγάλη αλήθεια! Τότε θα πρέπει και να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε μία σχέση, ή αν θα την ολοκληρώσετε με όποιο τίμημα!
 
Φεβρουάριος
Απαλλαγμένους από δεύτερες σκέψεις σας βρίσκει ο Φεβρουάριος και είστε πιο έτοιμοι και αποφασιστικοί  και η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 15 Φεβρουαρίου έρχεται να σας δείξει ότι οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας πρέπει να περάσουν σε πιο σοβαρό επίπεδο!
 
Μάρτιος
Μήνας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα που ο φόρτος εργασίας είναι αυξανόμενος παρόλα αυτά δε νιώθετε σταθεροί και στιβαροί  στα εργασιακά σας αλλά δεν βλέπετε εναλλακτικές λύσεις ή τρόπους να μπορείτε να ξεφύγετε. Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας διεκδικούν χωρίς να θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό παρόλο που εσείς δε δίνετε και τον καλύτερό σας εαυτό σε αυτούς!
 
Απρίλιος
Δύσκολος μήνας γιατί δεν ξέρετε από πού ξεσπάνε τα θέματα και μάλιστα και κάποια που τα θεωρούσατε κλειστά ξανανοίγουν και σας ταλαιπωρούν ακόμα περισσότερο. Ερωτικά οι παρεξηγήσεις  αφορούν και παρελθόντα χρόνο και εσείς καθόλου δε θέλετε να το ξαναθυμηθείτε όλο αυτό…
 
Μάιος
Να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην εργασία σας ακόμα και αν νιώθετε ότι δε θα επηρεαστείτε άμεσα. Ερωτικά εξακολουθείτε να θεωρείτε ότι η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας στερεί χρόνο από αυτά όμως δε θέλετε καθόλου να την περιορίσετε ακόμα και αν αυτό σας δημιουργήσει προστριβές.
 
Ιούνιος
Ενώ θέλετε να είστε χαλαροί και ευδιάθετοι και να βάλετε καινούργιες δραστηριότητες στη ζωή σας, βλέπετε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και ακόμα περισσότερο η διάθεση σας δε σας βοηθάει σε αυτό. Βέβαια αυτό το μήνα νιώθετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και κυρίως να μοιραστείτε στιγμές!
 
Ιούλιος
Ο  έρωτας αυτό το μήνα δημιουργεί υποχρεώσεις που για εσάς τουλάχιστον είναι αναγκαστικές. Επαγγελματικά καλά κάνετε και ζητάτε περισσότερα γιατί έτσι δείχνετε ότι έχετε και επίγνωση αλλά και δυνατότητες και βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι η αναλγησία δεν έχει να σας ωφελήσει σε τίποτα!
 
Αύγουστος
Είστε κοντά στο να πάρετε τα εύσημα στην εργασία σας αλλά αυτό θα συνεπάγεται και αυξημένες ευθύνες που δεν μπορείτε να τις προσπεράσετε με άνεση, γιατί και παρανοήσεις έχουν γίνει και λάθη που έρχονται να σας διδάξουν και να σας  αυξήσουν το άγχος αλλά και τη νευρικότητά σας!
 
Σεπτέμβριος
Ο μήνας αυτός έχει και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν μία άλλη προοπτική στα επαγγελματικά σας αλλά προσοχή στις αντιζηλίες! Ερωτικά ξέρετε ότι αυτοί που θα είναι στο πλευρό σας πρέπει να σέβονται το πρόγραμμά σας αλλά και τις ιδιορρυθμίες του χαρακτήρα σας. Αλλά και εσείς πρέπει να το ανταποδώσετε!
 
Οκτώβριος
Νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι, ίσως και να περιορίζεστε από μόνοι σας ή και να δείχνετε υποχωρητικοί… Ερωτικά ο μήνας έχει διαμάχες καθώς δεν βλέπετε τον ίδιο ορίζοντα με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Εκεί λοιπόν μπορείτε θα βάλετε τους όρους σας αν και δε θα έχετε και τον καλύτερο τρόπο!
 
Νοέμβριος
Ο μήνας αυτός έχει για εσάς καινούργιους ανθρώπους που έρχονται για να μείνουν και να σας δείξουν ότι δεν πρέπει να σκέφτεστε στενόμυαλα, αντίθετα σας δίνουν μία προοπτική που σταδιακά την αποδέχεστε και μάλιστα γίνεστε και θερμοί υποστηρικτές της! Η μετακίνηση του Δία στον Τοξότη είναι για εσάς μία πλανητική βοήθεια που θα τη νιώσετε επί μακρόν!
 
Δεκέμβριος
Έχετε  και καλύτερη διάθεση αλλά και σωστότερη κρίση ώστε να εστιάζετε σωστά και να τα καταφέρνετε. Ερωτικά πάντως αφού συνειδητοποιείτε αυτά στα οποία διαφωνείτε, ξέρετε τουλάχιστον τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Για κοιτάξτε μήπως ολοκληρώσετε μία καινούργια επαγγελματική συμφωνία που όμως θα περιορίσει πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας!