Share This!
Λέων
23/07 - 23/08

- Ετήσια Προβλέψη Λέων -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
 

Έχετε ευκαιρίες αρκεί να καταλάβετε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο!

 
Γενικά:
Τα γεγονότα αυτής της χρονιάς είναι καθοριστικής σημασίας και σωστά νιώθετε στο επίκεντρο αφού αλλιώς θα ανατείλει αυτή η χρονιά για εσάς και αλλιώς θα δύσει, δηλαδή θα σας βρει αλλαγμένους έστω και αν κάποιες αποφάσεις σας είναι τελεσίδικες ή αυστηρές είναι όμως επιβεβλημένες και γι’ αυτό θα τις πάρετε έστω και με πίεση ή έστω και αν δεν είναι αποφάσεις της απόλυτης επιλογής σας αφού τα γεγονότα συχνά θα προπορεύονται και εσείς θα τρέχετε να τα ακολουθήσετε… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά
Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως και 5 Νοεμβρίου έρχεται να σας δείξει ότι θέματα καριέρας χρειάζονται αναθεώρηση, δηλαδή ακόμα και να αλλάξετε επάγγελμα που φαινομενικά σας μοιάζει δύσκολο όμως θα σας πιέσει με τα ήδη υπάρχοντα ώστε σχεδόν να σας το επιβάλλει!
 
Αισθηματικά:
Όχι ότι δεν έχετε επίγνωση των καταστάσεων απλά αυτή η χρονιά σας θέτει πολλά ερωτήματα και ζητάει αντικαταστάσεις και ο τομέας των σχέσεων αλλά και το πως σας βλέπουν οι άλλοι και σε τι θέση σας κατατάσσουν αποτελεί για εσάς θέμα μείζονος σημασίας! Πάντως οι Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και από τα τέλη Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου και θα είστε σε μία εγρήγορση και μία αναστάτωση που εύλογα θα πιστεύετε ότι κάτι δεν κάνετε καλά και ότι κάποια πράγματα δε σας αξίζουν ώστε να συνεχίσετε να τα συντηρείτε… Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται καθόλου να βγείτε από μία σημαντική σχέση ή μία σημαντική συνεργασία γιατί απλώς πιστεύετε ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο που θα το βρείτε σύντομα και έτσι θα επέλθει ισορροπία. Πάντως νιώθετε αρκετά ανεξάρτητοι και δε θέλετε δεσμεύσεις που δε σας ταιριάζουν και απλώς τις συντηρούσατε γιατί δε θέλατε να δυσαρεστήσετε κανένα και να περάσετε αυτό το μεταβατικό στάδιο της ανασφάλειας ή και της αλλαγής που για εσάς είναι δύσκολο να το συνηθίσετε και κυρίως να το αποφασίσετε…  Αυτή η χρονιά όμως αυτό απαιτεί από εσάς και σας το δείχνει με κάθε τρόπο από την αρχή της μέχρι και με την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, δηλαδή στο απέναντι από εσάς ζώδιο από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου για να σας δείξει ότι κάθε σχέση κερδίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα και αν άντεξε στον χρόνο χωρίς όμως να αποδίδει … 
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Η Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος του μήνα στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου είναι το αγκάθι του μήνα γιατί ξεκαθαρίζει όλα τα όρια στις σχέσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με μία μεγάλη αλήθεια! Τότε θα πρέπει και να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε μία σχέση, ή αν θα την ολοκληρώσετε με όποιο τίμημα!
 
Φεβρουάριος
Απαλλαγμένους από δεύτερες σκέψεις σας βρίσκει ο Φεβρουάριος και είστε πιο έτοιμοι και αποφασιστικοί  και η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 15 Φεβρουαρίου έρχεται να σας δείξει ότι οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας πρέπει να περάσουν σε πιο σοβαρό επίπεδο!
 
Μάρτιος
Μήνας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα που ο φόρτος εργασίας είναι αυξανόμενος παρόλα αυτά δε νιώθετε σταθεροί και στιβαροί  στα εργασιακά σας αλλά δεν βλέπετε εναλλακτικές λύσεις ή τρόπους να μπορείτε να ξεφύγετε. Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας διεκδικούν χωρίς να θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό παρόλο που εσείς δε δίνετε και τον καλύτερό σας εαυτό σε αυτούς!
 
Απρίλιος
Δύσκολος μήνας γιατί δεν ξέρετε από πού ξεσπάνε τα θέματα και μάλιστα και κάποια που τα θεωρούσατε κλειστά ξανανοίγουν και σας ταλαιπωρούν ακόμα περισσότερο. Ερωτικά οι παρεξηγήσεις  αφορούν και παρελθόντα χρόνο και εσείς καθόλου δε θέλετε να το ξαναθυμηθείτε όλο αυτό…
 
Μάιος
Να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην εργασία σας ακόμα και αν νιώθετε ότι δε θα επηρεαστείτε άμεσα. Ερωτικά εξακολουθείτε να θεωρείτε ότι η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας στερεί χρόνο από αυτά όμως δε θέλετε καθόλου να την περιορίσετε ακόμα και αν αυτό σας δημιουργήσει προστριβές.
 
Ιούνιος
Ενώ θέλετε να είστε χαλαροί και ευδιάθετοι και να βάλετε καινούργιες δραστηριότητες στη ζωή σας, βλέπετε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και ακόμα περισσότερο η διάθεση σας δε σας βοηθάει σε αυτό. Βέβαια αυτό το μήνα νιώθετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και κυρίως να μοιραστείτε στιγμές!
 
Ιούλιος
Ο  έρωτας αυτό το μήνα δημιουργεί υποχρεώσεις που για εσάς τουλάχιστον είναι αναγκαστικές. Επαγγελματικά καλά κάνετε και ζητάτε περισσότερα γιατί έτσι δείχνετε ότι έχετε και επίγνωση αλλά και δυνατότητες και βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι η αναλγησία δεν έχει να σας ωφελήσει σε τίποτα!
 
Αύγουστος
Είστε κοντά στο να πάρετε τα εύσημα στην εργασία σας αλλά αυτό θα συνεπάγεται και αυξημένες ευθύνες που δεν μπορείτε να τις προσπεράσετε με άνεση, γιατί και παρανοήσεις έχουν γίνει και λάθη που έρχονται να σας διδάξουν και να σας  αυξήσουν το άγχος αλλά και τη νευρικότητά σας!
 
Σεπτέμβριος
Ο μήνας αυτός έχει και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν μία άλλη προοπτική στα επαγγελματικά σας αλλά προσοχή στις αντιζηλίες! Ερωτικά ξέρετε ότι αυτοί που θα είναι στο πλευρό σας πρέπει να σέβονται το πρόγραμμά σας αλλά και τις ιδιορρυθμίες του χαρακτήρα σας. Αλλά και εσείς πρέπει να το ανταποδώσετε!
 
Οκτώβριος
Νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι, ίσως και να περιορίζεστε από μόνοι σας ή και να δείχνετε υποχωρητικοί… Ερωτικά ο μήνας έχει διαμάχες καθώς δεν βλέπετε τον ίδιο ορίζοντα με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Εκεί λοιπόν μπορείτε θα βάλετε τους όρους σας αν και δε θα έχετε και τον καλύτερο τρόπο!
 
Νοέμβριος
Ο μήνας αυτός έχει για εσάς καινούργιους ανθρώπους που έρχονται για να μείνουν και να σας δείξουν ότι δεν πρέπει να σκέφτεστε στενόμυαλα, αντίθετα σας δίνουν μία προοπτική που σταδιακά την αποδέχεστε και μάλιστα γίνεστε και θερμοί υποστηρικτές της! Η μετακίνηση του Δία στον Τοξότη είναι για εσάς μία πλανητική βοήθεια που θα τη νιώσετε επί μακρόν!
 
Δεκέμβριος
Έχετε  και καλύτερη διάθεση αλλά και σωστότερη κρίση ώστε να εστιάζετε σωστά και να τα καταφέρνετε. Ερωτικά πάντως αφού συνειδητοποιείτε αυτά στα οποία διαφωνείτε, ξέρετε τουλάχιστον τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Για κοιτάξτε μήπως ολοκληρώσετε μία καινούργια επαγγελματική συμφωνία που όμως θα περιορίσει πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας!