Share This!
Παρθένος
24/08 - 22/09

- Ετήσια Προβλέψη Παρθένος -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
 
 

Έχετε τόσο μέτρο στις αποφάσεις σας το οποίο σας γλυτώνει από λάθη!

 
Γενικά:
Τα καλά νέα της χρονιάς είναι ότι απαλλάσσεστε από τον Κρόνο και είστε περισσότερο ελεύθεροι από δεσμεύσεις αλλά και από οικογενειακά προβλήματα που τα τελευταία 2 χρόνια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας είτε συνειδητά είτε εντελώς επικουρικά αλλά απαίτησαν χρόνο και προσπάθεια από μέρους σας.
Η χρονιά σας δείχνει ότι πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα γιατί η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαίου έως 5 Νοεμβρίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε νέες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό που αν σας ξεβολεύουν από τα καθιερωμένα σας είναι γιατί εκεί υπάρχει η πραγματική ουσία που θα κληθείτε να ενσωματώσετε στη ζωή σας.Σίγουρα όμως δε θα φτάσετε στο απόλυτο αυτή την χρονιά αλλά τουλάχιστον θα πάρετε μία πρόγευση για να ξέρετε τι θα επακολουθήσει και να σας κάνει να τολμάτε. Ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου σας βοηθάει να επικοινωνείτε πιο ανοιχτά και κυρίως να σας κάνει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική στιγμή και να ακούτε ή και να λέτε αυτά που πρέπει.Προσέξτε μόνο γιατί οι παρανοήσεις  μπορούν να δώσουν διαστάσεις σε ένα θέμα χωρίς να το καταλάβετε και τελικά να βρεθείτε υπόλογοι από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και ταυτόχρονα από 24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου θα είναι και ο Ερμής  Ανάδρομος  στον Κριό και να γίνει μία αποκάλυψη η οποία θα σας εκθέσει ή δε θα μπορέσετε να κρατήσετε ένα μυστικό που για εσάς είναι μείζονος σημασίας και να πάει ακριβώς στα αυτιά αυτών που δεν πρέπει να το μάθουν και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου σας φέρνει εντάσεις στη δουλειά σας  με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας! Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί όσο και να μην είστε ευκολόπιστοι γιατί τίποτα δεν είναι όπως ακούγεται χωρίς να ελέγξετε σκοπιμότητες που θέλουν να σας βλάψουν!
 
Αισθηματικά:
Με τη νέα θέση του Κρόνου είστε πολύ επιλεκτικοί και συγκρατημένοι ακόμα και στον έρωτα αλλά αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό γιατί κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα ακόμα και στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και τον τρόπο που διεκδικείτε μία θέση στη ζωή τους.Ερωτικά πάντως, από αυτή την χρονιά περιμένετε σεβασμό και μετρημένες κινήσεις χωρίς υπερβολές και υποσχέσεις που δε θα ικανοποιηθούν ποτέ.. Από 9 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο πλευρό σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά και βέβαια να είστε πολύ ερωτικοί και να καταφέρετε πολλά σε αυτόν τον τομέα…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν ευκαιρίες και είστε έτοιμοι, σε επιφυλακή να τα πιάσετε και να τα εκμεταλλευτείτε κατάλληλα!Βασικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς. Οπότε μπορείτε εύκολα να τους κερδίσετε! Στον έρωτα μπορείτε να επιτύχετε σταθερότητα αλλά βάζετε κανόνες οι οποίοι γίνονται εύκολα αποδεκτοί!
 
Φεβρουάριος
Είστε καλοί σύντροφοι, αλλά μη γίνεστε τόσο κτητικοί γιατί κουράζετε και τον εαυτό σας!Τα επαγγελματικά σας απαιτούν από εσάς αυξημένη ενέργεια και κυρίως να βάζετε όρια. Είστε πιεσμένοι και νιώθετε και κουρασμένοι… Το σίγουρο είναι οτι απαιτείτε καλύτερες οικονομικές απολαβές και αρκεί απλά να το λέτε!
 
Μάρτιος
Είστε για ακόμα περισσότερα πράγματα και αυτό σας εξιτάρει αν και βλέπετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε παντελώς μόνοι σας και γι’ αυτό επιδιώκετε συνεργασίες είτε σε συμβουλευτικό χαρακτήρα είτε ακόμη και σε επενδυτικό μιας που σας ευνοούν και οι συνεταιρισμοί!Ερωτικά προσέξτε τις μυστικές σχέσεις γιατί μπορούν εύκολα να αποκαλυφθούν ειδικά αν αφορούν διπλές καταστάσεις κάτι που θα σας διχάσει γενικά!
 
Απρίλιος
Προς το τέλος του μήνα μπορείτε να κάνετε έναν καλό διακανονισμό οικονομικού περιεχομένου, που καλό είναι να μην τον ανακοινώσετε σε κανέναν πριν τον ολοκληρώσετε εντελώς γιατί έλκετε τις αντιζηλίες και βέβαια να είστε σίγουροι ότι ο Ερμής βαδίζει με φόρα μπροστά οπότε είστε και περισσότερο συγκροτημένοι!
 
Μάιος
Γιατί έχετε αποφασίσει ότι ή θα κάνετε δυνατές αλλαγές ή θα παραμείνετε στάσιμοι…Η λέξη στασιμότητα δε σας ταιριάζει καθόλου αυτό το μήνα, γι’ αυτό και θα εξελιχθείτε είτε μεταφορικά είτε ουσιαστικά κάτι που το ξεκινάτε πάντως και θα είναι μία προσπάθεια που θα την κάνετε επί μακρόν!
 
Ιούνιος
Εσείς δίνετε μεγάλη σημασία στην εργασία σας και είστε και αρκετά επίμονοι έως και να γίνεστε πιεστικοί αλλά ο στόχος για εσάς παραμένει στόχος τον οποίο δε θέλετε με τίποτα να τον αλλάξετε.. Ερωτικά, είστε αργοί με αποτέλεσμα να είστε και λιγότερο πειστικοί σε αυτά που λέτε αν και τελικά φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεστε τόσο όσο να ασχοληθείτε εντατικά και μεταθέτετε κάτι για αργότερα!
 
Ιούλιος
Τα επαγγελματικά σας, σας ανησυχούν από το οικονομικό σκέλος καθώς βλέπετε ότι κάποιες συμφωνίες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν και νιώθετε ότι η οικονομική στενότητα θα επιβραδύνει τους στόχους σας, παρόλα αυτά έχετε τους φίλους σας ή καλούς συμβούλους να σας ανοίγουν τις προοπτικές… Ερωτικά, πάντως, κάτι κινείται και μάλιστα σας βοηθάει να κάνετε όνειρα!
 
Αύγουστος
Προσπαθείτε να δώσετε έμφαση στα ερωτικά σας και γι’ αυτό είστε δοτικοί κάτι που όμως δε σας κάνει να νιώθετε αυτάρκεις.Υπάρχει ανασφάλεια και μάλιστα την εξωτερικεύετε καθώς δε θέλετε να την κρατάτε άλλο για τον εαυτό σας. Είναι αυτό το καλοκαίρι που δε σας αφήνει η δουλειά να ασχοληθείτε με τον έρωτα και όταν τον βάζετε σε δεύτερη μοίρα σας βάζει και αυτός!
 
Σεπτέμβριος
Είστε αρκετά αισιόδοξοι και παρόλο που το καλοκαίρι τελειώνει εσείς έχετε ακόμα καλοκαίρι ή τη διάθεση για κοντινές αποδράσεις για να μπορείτε να απολαμβάνετε και τον έρωτα γιατί αυτό το μήνα και τον προκαλείτε και τον θέλετε ζωντανό όσο και να του δώσετε και τον χρόνο που του χρειάζεται.Δώστε λίγο προσοχή στην υγεία σας γιατί καταπονείτε τον εαυτό σας και είστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης!
 
Οκτώβριος
Δεύτερες και ίσως και ουσιαστικότερες σκέψεις έχετε, κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας αν και τα επαγγελματικά σας και αυτά είναι σε μία παρόμοια κατάσταση.Πάντως τα λόγια σας δεν έχουν τη απήχηση που θα θέλατε γιατί υπάρχουν και διφορούμενα μηνύματα ή δεν έχετε την κατάλληλη πειθώ για να εισακουστείτε και δυστυχώς αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς!
 
Νοέμβριος
Από αυτό το μήνα σας απασχολούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα και μάλιστα βλέπετε ότι όταν αυτά συνδέονται με τα επαγγελματικά σας, σας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να προσπαθήσετε να τα διαχειριστείτε. Βλέπετε ενώ η σύνδεση δεν είναι άμεση, είναι όμως έμμεση και ουσιαστική για να σας αφήνει ελεύθερους να παίρνετε αποφάσεις, που όμως εσείς θα βρείτε τη λύση!
 
Δεκέμβριος
Μήνας αναθεωρήσεων αυτός για εσάς και σας κάνει περισσότερο κλειστούς και σκεπτικούς κυρίως γιατί θέλετε να κάνετε απολογισμό για αυτά που σας συμβαίνουν.Τα ερωτικά σας παραμένουν όμως,  σε μεγάλη προτεραιότητα κυρίως γιατί μέσα από τις αντιπαραθέσεις καταλαβαίνετε και τι είναι αυτό που σας ενώνει τελικά!