Share This!
Παρθένος
24/08 - 22/09

- Ετήσια Προβλέψη Παρθένος -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
 
 

Έχετε τόσο μέτρο στις αποφάσεις σας το οποίο σας γλυτώνει από λάθη!

 
Γενικά:
Τα καλά νέα της χρονιάς είναι ότι απαλλάσσεστε από τον Κρόνο και είστε περισσότερο ελεύθεροι από δεσμεύσεις αλλά και από οικογενειακά προβλήματα που τα τελευταία 2 χρόνια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας είτε συνειδητά είτε εντελώς επικουρικά αλλά απαίτησαν χρόνο και προσπάθεια από μέρους σας.
Η χρονιά σας δείχνει ότι πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα γιατί η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαίου έως 5 Νοεμβρίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε νέες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό που αν σας ξεβολεύουν από τα καθιερωμένα σας είναι γιατί εκεί υπάρχει η πραγματική ουσία που θα κληθείτε να ενσωματώσετε στη ζωή σας.Σίγουρα όμως δε θα φτάσετε στο απόλυτο αυτή την χρονιά αλλά τουλάχιστον θα πάρετε μία πρόγευση για να ξέρετε τι θα επακολουθήσει και να σας κάνει να τολμάτε. Ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου σας βοηθάει να επικοινωνείτε πιο ανοιχτά και κυρίως να σας κάνει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική στιγμή και να ακούτε ή και να λέτε αυτά που πρέπει.Προσέξτε μόνο γιατί οι παρανοήσεις  μπορούν να δώσουν διαστάσεις σε ένα θέμα χωρίς να το καταλάβετε και τελικά να βρεθείτε υπόλογοι από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και ταυτόχρονα από 24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου θα είναι και ο Ερμής  Ανάδρομος  στον Κριό και να γίνει μία αποκάλυψη η οποία θα σας εκθέσει ή δε θα μπορέσετε να κρατήσετε ένα μυστικό που για εσάς είναι μείζονος σημασίας και να πάει ακριβώς στα αυτιά αυτών που δεν πρέπει να το μάθουν και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου σας φέρνει εντάσεις στη δουλειά σας  με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας! Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί όσο και να μην είστε ευκολόπιστοι γιατί τίποτα δεν είναι όπως ακούγεται χωρίς να ελέγξετε σκοπιμότητες που θέλουν να σας βλάψουν!
 
Αισθηματικά:
Με τη νέα θέση του Κρόνου είστε πολύ επιλεκτικοί και συγκρατημένοι ακόμα και στον έρωτα αλλά αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό γιατί κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα ακόμα και στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και τον τρόπο που διεκδικείτε μία θέση στη ζωή τους.Ερωτικά πάντως, από αυτή την χρονιά περιμένετε σεβασμό και μετρημένες κινήσεις χωρίς υπερβολές και υποσχέσεις που δε θα ικανοποιηθούν ποτέ.. Από 9 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο πλευρό σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά και βέβαια να είστε πολύ ερωτικοί και να καταφέρετε πολλά σε αυτόν τον τομέα…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν ευκαιρίες και είστε έτοιμοι, σε επιφυλακή να τα πιάσετε και να τα εκμεταλλευτείτε κατάλληλα!Βασικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς. Οπότε μπορείτε εύκολα να τους κερδίσετε! Στον έρωτα μπορείτε να επιτύχετε σταθερότητα αλλά βάζετε κανόνες οι οποίοι γίνονται εύκολα αποδεκτοί!
 
Φεβρουάριος
Είστε καλοί σύντροφοι, αλλά μη γίνεστε τόσο κτητικοί γιατί κουράζετε και τον εαυτό σας!Τα επαγγελματικά σας απαιτούν από εσάς αυξημένη ενέργεια και κυρίως να βάζετε όρια. Είστε πιεσμένοι και νιώθετε και κουρασμένοι… Το σίγουρο είναι οτι απαιτείτε καλύτερες οικονομικές απολαβές και αρκεί απλά να το λέτε!
 
Μάρτιος
Είστε για ακόμα περισσότερα πράγματα και αυτό σας εξιτάρει αν και βλέπετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε παντελώς μόνοι σας και γι’ αυτό επιδιώκετε συνεργασίες είτε σε συμβουλευτικό χαρακτήρα είτε ακόμη και σε επενδυτικό μιας που σας ευνοούν και οι συνεταιρισμοί!Ερωτικά προσέξτε τις μυστικές σχέσεις γιατί μπορούν εύκολα να αποκαλυφθούν ειδικά αν αφορούν διπλές καταστάσεις κάτι που θα σας διχάσει γενικά!
 
Απρίλιος
Προς το τέλος του μήνα μπορείτε να κάνετε έναν καλό διακανονισμό οικονομικού περιεχομένου, που καλό είναι να μην τον ανακοινώσετε σε κανέναν πριν τον ολοκληρώσετε εντελώς γιατί έλκετε τις αντιζηλίες και βέβαια να είστε σίγουροι ότι ο Ερμής βαδίζει με φόρα μπροστά οπότε είστε και περισσότερο συγκροτημένοι!
 
Μάιος
Γιατί έχετε αποφασίσει ότι ή θα κάνετε δυνατές αλλαγές ή θα παραμείνετε στάσιμοι…Η λέξη στασιμότητα δε σας ταιριάζει καθόλου αυτό το μήνα, γι’ αυτό και θα εξελιχθείτε είτε μεταφορικά είτε ουσιαστικά κάτι που το ξεκινάτε πάντως και θα είναι μία προσπάθεια που θα την κάνετε επί μακρόν!
 
Ιούνιος
Εσείς δίνετε μεγάλη σημασία στην εργασία σας και είστε και αρκετά επίμονοι έως και να γίνεστε πιεστικοί αλλά ο στόχος για εσάς παραμένει στόχος τον οποίο δε θέλετε με τίποτα να τον αλλάξετε.. Ερωτικά, είστε αργοί με αποτέλεσμα να είστε και λιγότερο πειστικοί σε αυτά που λέτε αν και τελικά φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεστε τόσο όσο να ασχοληθείτε εντατικά και μεταθέτετε κάτι για αργότερα!
 
Ιούλιος
Τα επαγγελματικά σας, σας ανησυχούν από το οικονομικό σκέλος καθώς βλέπετε ότι κάποιες συμφωνίες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν και νιώθετε ότι η οικονομική στενότητα θα επιβραδύνει τους στόχους σας, παρόλα αυτά έχετε τους φίλους σας ή καλούς συμβούλους να σας ανοίγουν τις προοπτικές… Ερωτικά, πάντως, κάτι κινείται και μάλιστα σας βοηθάει να κάνετε όνειρα!
 
Αύγουστος
Προσπαθείτε να δώσετε έμφαση στα ερωτικά σας και γι’ αυτό είστε δοτικοί κάτι που όμως δε σας κάνει να νιώθετε αυτάρκεις.Υπάρχει ανασφάλεια και μάλιστα την εξωτερικεύετε καθώς δε θέλετε να την κρατάτε άλλο για τον εαυτό σας. Είναι αυτό το καλοκαίρι που δε σας αφήνει η δουλειά να ασχοληθείτε με τον έρωτα και όταν τον βάζετε σε δεύτερη μοίρα σας βάζει και αυτός!
 
Σεπτέμβριος
Είστε αρκετά αισιόδοξοι και παρόλο που το καλοκαίρι τελειώνει εσείς έχετε ακόμα καλοκαίρι ή τη διάθεση για κοντινές αποδράσεις για να μπορείτε να απολαμβάνετε και τον έρωτα γιατί αυτό το μήνα και τον προκαλείτε και τον θέλετε ζωντανό όσο και να του δώσετε και τον χρόνο που του χρειάζεται.Δώστε λίγο προσοχή στην υγεία σας γιατί καταπονείτε τον εαυτό σας και είστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης!
 
Οκτώβριος
Δεύτερες και ίσως και ουσιαστικότερες σκέψεις έχετε, κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας αν και τα επαγγελματικά σας και αυτά είναι σε μία παρόμοια κατάσταση.Πάντως τα λόγια σας δεν έχουν τη απήχηση που θα θέλατε γιατί υπάρχουν και διφορούμενα μηνύματα ή δεν έχετε την κατάλληλη πειθώ για να εισακουστείτε και δυστυχώς αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς!
 
Νοέμβριος
Από αυτό το μήνα σας απασχολούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα και μάλιστα βλέπετε ότι όταν αυτά συνδέονται με τα επαγγελματικά σας, σας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να προσπαθήσετε να τα διαχειριστείτε. Βλέπετε ενώ η σύνδεση δεν είναι άμεση, είναι όμως έμμεση και ουσιαστική για να σας αφήνει ελεύθερους να παίρνετε αποφάσεις, που όμως εσείς θα βρείτε τη λύση!
 
Δεκέμβριος
Μήνας αναθεωρήσεων αυτός για εσάς και σας κάνει περισσότερο κλειστούς και σκεπτικούς κυρίως γιατί θέλετε να κάνετε απολογισμό για αυτά που σας συμβαίνουν.Τα ερωτικά σας παραμένουν όμως,  σε μεγάλη προτεραιότητα κυρίως γιατί μέσα από τις αντιπαραθέσεις καταλαβαίνετε και τι είναι αυτό που σας ενώνει τελικά!