Share This!
Σκορπιός
23/10 - 22/11

- Ετήσια Προβλέψη Σκορπιός -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
 

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας γιατί μπορείτε να χάσετε από την υπερβολή σας!

 
Γενικά:
Νιώθετε ότι κάθε σας κίνηση βρίσκει ανταπόκριση και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία γιατί ξέρετε ότι μπορείτε να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και ο επεκτατικός Δίας είναι σύμμαχος στα σχέδιά σας μέχρι 8 Νοεμβρίου για να σας κάνει γρήγορους και άμεσους και βέβαια κατακτητές της επιτυχίας! Μία παύση θα κάνετε για να προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις το διάστημα από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου με την ανάδρομη κίνηση του Δία γιατί τότε θα δείτε ότι για να πάτε μπροστά πρέπει να κάνετε κάποια βήματα με την όπισθεν για να φτάσετε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και με πιο αργές κινήσεις ίσως και περισσότερο σχολαστικές και να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας γιατί αυτό θα σας κάνει να βλέπετε εύκολο κάτι που είναι δύσκολο…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Ο Άρης από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα σας αναγκάσει να δείτε με διαφορετικό μάτι τα γεγονότα και βέβαια να ασχοληθείτε με την καριέρα σας ακόμα και να αλλάξετε αντικείμενο γιατί αυτό θα σας βοηθήσει τελικά να προοδεύσετε και να αφήσετε κάτι που σας παρέχει μία φαινομενική ασφάλεια που μεταφράζεται και σε βόλεμα… 
 
Οι Εκλείψεις της χρονιάς τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο αλλά και τον Ιούλιο και Αύγουστο σας επηρεάζουν και σας ζητούν να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και να αλλάξετε τακτική σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας γιατί χάνετε χρήμα και ενέργεια και ίσως και να κάνετε ένα μάταιο αγώνα να διατηρήσετε κάτι χωρίς όμως να σας αποδίδει και αντίθετα να σας ζημιώνει κιόλας… 
 
Αισθηματικά:
Ιδιαίτερα ερωτικοί θα είστε και μάλιστα υπέρ το δέον ρομαντικοί κοντά στις 25 Μαϊου αλλά και στις 16 Αυγούστου αφού ο Δίας με τον Ποσειδώνα εναρμονίζονται τέλεια για να σας δώσουν τόσο έρωτα στη ζωή σας όσο και να ζήσετε ένα παραμύθι που θα τα βλέπετε όλα ιδανικά και τέλεια και που βέβαια αυτό δε θα είναι εύκολο να το διατηρήσετε για πάντα χωρίς να βάλετε και τα προβλήματα της καθημερινότητας στη ζωή σας και τελικά να σας δημιουργηθεί απογοήτευση λίγο αργότερα που θα βγάλετε αυτά τα γυαλιά της τελειότητας και θα γίνετε περισσότερο ρεαλιστές..
Από 9 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου και από 2 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς  η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας μία γλυκιά μυστικοπάθεια για να ταράξετε τα νερά στον έρωτα… Προσοχή μόνο από 6 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου που θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας μήπως σας ξυπνήσει συναισθήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο μία σταθερή σας σχέση αν είστε δεσμευμένοι και τελικά εκτεθείτε χωρίς καν να το καταλάβετε!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Αναζητάτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και τις οικογενειακές ισορροπίες γιατί βλέπετε ότι και οι δύο απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, οπότε κάποιοι θα κάνουν παράπονα… Ενώ έχετε καλύτερες οικονομικές προοπτικές, είναι πολύ εύκολο για εσάς να κάνετε περιττά έξοδα. Ο έρωτας πάντως σας αποζημιώνει έστω και σε μικρές δόσεις!
 
Φεβρουάριος
Ευτυχώς που έχετε καλές συναναστροφές και αυτός ο μήνας σας αφυπνίζει και σας κάνει να σκέφτεστε και δημιουργικά και να δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.Ερωτικά πάντως σας έχουν ανάγκη χωρίς να σημαίνει ότι οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν αλλά θα είναι από αυτές τις καλές!
 
Μάρτιος
Είναι δύσκολη η καθημερινότητά σας αλλά εσείς ξέρετε ότι η σιωπή αποδεικνύεται χρυσός στις περισσότερες περιπτώσεις. Ερωτικά νιώθετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να το παλέψετε παραπάνω, ίσως γιατί σκέφτεστε πιο λογικά.Πάντως προς τα τέλη του μήνα έχετε και πιο σωστή κρίση και εστιάζετε στα σημαντικά!
 
Απρίλιος
Ευτυχώς που η εργασία σας επιβραβεύει αυτό το μήνα και σας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσετε όλα τα υπόλοιπα.Στα ερωτικά σας είστε τόσο συγκεκριμένοι και γι’ αυτά που νιώθετε και γι’ αυτά που μπορείτε να προσφέρετε!
 
Μάιος
Ευτυχώς αναγνωρίζετε τις δυνατότητες σας και κυρίως ανταποκρίνεστε γρήγορα στα ερωτικά καλέσματα που εξ’ αρχής σας ενδιαφέρουν. Καλύτερα επαγγελματικά μπορείτε να έχετε μόνο με δικές σας αυξημένες πρωτοβουλίες!
 
Ιούνιος
Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αρχικά να αρχίσετε να επικοινωνείτε περισσότερο, αλλά και μετά να τους δείτε από κοντά.Ερωτικά σας έχει πιάσει για τα καλά το καλοκαίρι ώστε να μη θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας. Επαγγελματικά καλά κάνετε και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας!
 
Ιούλιος
Αρκετά ασχοληθήκατε με το παρελθόν, ώρα να κοιτάξετε μπροστά και μόνο! Αυτή τη φορά είστε και πιο αποφασιστικοί… Βάλτε ψηλούς στόχους και μπορείτε να τους καμαρώνετε και να τους προσεγγίζετε πιο εύκολα! Ερωτικά, είναι πιο ευδιάκριτοι οι στόχοι σας, είτε σας έχουν βάλει στόχο είτε τους έχετε βάλει εσείς!
 
Αύγουστος
Δε σας αρέσει να επεμβαίνουν στη ζωή σας, ακόμα και αν πρόκειται για τους δικούς σας ανθρώπους που είτε γιατί θέλουν να σας βλέπουν είτε γιατί νοιάζονται υπερβολικά για εσάς σας αλλάζουν το πρόγραμμα των διακοπών σας..Δεν μπορείτε να ζείτε τον έρωτα, όπως τον θέλετε και κυρίως όπου τον θέλετε!
 
Σεπτέμβριος
Οι αντιπαραθέσεις αυτό το μήνα εκδηλώνονται με έντονο τρόπο βάζοντάς σας σε διαδικασίες να τελειώνετε κάτι ολοκληρωτικά ακόμα και αν αφορά μία επαγγελματική σχέση που δεν έχει να σας δώσει κάτι επιπλέον… Ερωτικά θα πάρετε πιο οριστικές αποφάσεις όμως δε θα θελήσετε να τις κάνετε τελεσίδικες!
 
Οκτώβριος
Αυτό που είναι δύσκολο να καταλάβουν στα ερωτικά σας είναι η ανάγκη σας να διαχειριστείτε τον χρόνο σας πιο ελεύθερα.Στα επαγγελματικά σας ανοίγετε πόρτες που ξέρατε πως μέχρι πρότινος ήταν ερμητικά κλειστές!
 
Νοέμβριος
Καλό σημάδι έως και ανακούφιση είναι η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς  για να σας δώσουν έναν επιπλέον λόγο να είστε και ευδιάθετοι και ερωτικοί! Σας αποκαλύπτονται και άνθρωποι που σας δείχνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον πιο έντονα ακόμα και αν ξέρουν ότι εσείς δεν είστε διαθέσιμοι!
 
Δεκέμβριος
Ο μήνας απαιτεί πρωτοβουλίες που και θα τις πάρετε και θα τις επικοινωνήσετε και μάλιστα με σωστό τρόπο!Νιώθετε ότι υπερτερείτε και αυτό σας κάνει να εκφράζεστε και πιο συνειδητά.Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας διεκδικούν και πιο άμεσα, δείγμα ότι δεν μπορούν να περιμένουν!
 

 

Οκτώβριος