Share This!
Σκορπιός
23/10 - 22/11

- Ετήσια Προβλέψη Σκορπιός -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
 

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας γιατί μπορείτε να χάσετε από την υπερβολή σας!

 
Γενικά:
Νιώθετε ότι κάθε σας κίνηση βρίσκει ανταπόκριση και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία γιατί ξέρετε ότι μπορείτε να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και ο επεκτατικός Δίας είναι σύμμαχος στα σχέδιά σας μέχρι 8 Νοεμβρίου για να σας κάνει γρήγορους και άμεσους και βέβαια κατακτητές της επιτυχίας! Μία παύση θα κάνετε για να προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις το διάστημα από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου με την ανάδρομη κίνηση του Δία γιατί τότε θα δείτε ότι για να πάτε μπροστά πρέπει να κάνετε κάποια βήματα με την όπισθεν για να φτάσετε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και με πιο αργές κινήσεις ίσως και περισσότερο σχολαστικές και να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας γιατί αυτό θα σας κάνει να βλέπετε εύκολο κάτι που είναι δύσκολο…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Ο Άρης από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα σας αναγκάσει να δείτε με διαφορετικό μάτι τα γεγονότα και βέβαια να ασχοληθείτε με την καριέρα σας ακόμα και να αλλάξετε αντικείμενο γιατί αυτό θα σας βοηθήσει τελικά να προοδεύσετε και να αφήσετε κάτι που σας παρέχει μία φαινομενική ασφάλεια που μεταφράζεται και σε βόλεμα… 
 
Οι Εκλείψεις της χρονιάς τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο αλλά και τον Ιούλιο και Αύγουστο σας επηρεάζουν και σας ζητούν να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και να αλλάξετε τακτική σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας γιατί χάνετε χρήμα και ενέργεια και ίσως και να κάνετε ένα μάταιο αγώνα να διατηρήσετε κάτι χωρίς όμως να σας αποδίδει και αντίθετα να σας ζημιώνει κιόλας… 
 
Αισθηματικά:
Ιδιαίτερα ερωτικοί θα είστε και μάλιστα υπέρ το δέον ρομαντικοί κοντά στις 25 Μαϊου αλλά και στις 16 Αυγούστου αφού ο Δίας με τον Ποσειδώνα εναρμονίζονται τέλεια για να σας δώσουν τόσο έρωτα στη ζωή σας όσο και να ζήσετε ένα παραμύθι που θα τα βλέπετε όλα ιδανικά και τέλεια και που βέβαια αυτό δε θα είναι εύκολο να το διατηρήσετε για πάντα χωρίς να βάλετε και τα προβλήματα της καθημερινότητας στη ζωή σας και τελικά να σας δημιουργηθεί απογοήτευση λίγο αργότερα που θα βγάλετε αυτά τα γυαλιά της τελειότητας και θα γίνετε περισσότερο ρεαλιστές..
Από 9 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου και από 2 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς  η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας μία γλυκιά μυστικοπάθεια για να ταράξετε τα νερά στον έρωτα… Προσοχή μόνο από 6 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου που θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας μήπως σας ξυπνήσει συναισθήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο μία σταθερή σας σχέση αν είστε δεσμευμένοι και τελικά εκτεθείτε χωρίς καν να το καταλάβετε!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Αναζητάτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και τις οικογενειακές ισορροπίες γιατί βλέπετε ότι και οι δύο απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, οπότε κάποιοι θα κάνουν παράπονα… Ενώ έχετε καλύτερες οικονομικές προοπτικές, είναι πολύ εύκολο για εσάς να κάνετε περιττά έξοδα. Ο έρωτας πάντως σας αποζημιώνει έστω και σε μικρές δόσεις!
 
Φεβρουάριος
Ευτυχώς που έχετε καλές συναναστροφές και αυτός ο μήνας σας αφυπνίζει και σας κάνει να σκέφτεστε και δημιουργικά και να δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.Ερωτικά πάντως σας έχουν ανάγκη χωρίς να σημαίνει ότι οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν αλλά θα είναι από αυτές τις καλές!
 
Μάρτιος
Είναι δύσκολη η καθημερινότητά σας αλλά εσείς ξέρετε ότι η σιωπή αποδεικνύεται χρυσός στις περισσότερες περιπτώσεις. Ερωτικά νιώθετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να το παλέψετε παραπάνω, ίσως γιατί σκέφτεστε πιο λογικά.Πάντως προς τα τέλη του μήνα έχετε και πιο σωστή κρίση και εστιάζετε στα σημαντικά!
 
Απρίλιος
Ευτυχώς που η εργασία σας επιβραβεύει αυτό το μήνα και σας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσετε όλα τα υπόλοιπα.Στα ερωτικά σας είστε τόσο συγκεκριμένοι και γι’ αυτά που νιώθετε και γι’ αυτά που μπορείτε να προσφέρετε!
 
Μάιος
Ευτυχώς αναγνωρίζετε τις δυνατότητες σας και κυρίως ανταποκρίνεστε γρήγορα στα ερωτικά καλέσματα που εξ’ αρχής σας ενδιαφέρουν. Καλύτερα επαγγελματικά μπορείτε να έχετε μόνο με δικές σας αυξημένες πρωτοβουλίες!
 
Ιούνιος
Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αρχικά να αρχίσετε να επικοινωνείτε περισσότερο, αλλά και μετά να τους δείτε από κοντά.Ερωτικά σας έχει πιάσει για τα καλά το καλοκαίρι ώστε να μη θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας. Επαγγελματικά καλά κάνετε και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας!
 
Ιούλιος
Αρκετά ασχοληθήκατε με το παρελθόν, ώρα να κοιτάξετε μπροστά και μόνο! Αυτή τη φορά είστε και πιο αποφασιστικοί… Βάλτε ψηλούς στόχους και μπορείτε να τους καμαρώνετε και να τους προσεγγίζετε πιο εύκολα! Ερωτικά, είναι πιο ευδιάκριτοι οι στόχοι σας, είτε σας έχουν βάλει στόχο είτε τους έχετε βάλει εσείς!
 
Αύγουστος
Δε σας αρέσει να επεμβαίνουν στη ζωή σας, ακόμα και αν πρόκειται για τους δικούς σας ανθρώπους που είτε γιατί θέλουν να σας βλέπουν είτε γιατί νοιάζονται υπερβολικά για εσάς σας αλλάζουν το πρόγραμμα των διακοπών σας..Δεν μπορείτε να ζείτε τον έρωτα, όπως τον θέλετε και κυρίως όπου τον θέλετε!
 
Σεπτέμβριος
Οι αντιπαραθέσεις αυτό το μήνα εκδηλώνονται με έντονο τρόπο βάζοντάς σας σε διαδικασίες να τελειώνετε κάτι ολοκληρωτικά ακόμα και αν αφορά μία επαγγελματική σχέση που δεν έχει να σας δώσει κάτι επιπλέον… Ερωτικά θα πάρετε πιο οριστικές αποφάσεις όμως δε θα θελήσετε να τις κάνετε τελεσίδικες!
 
Οκτώβριος
Αυτό που είναι δύσκολο να καταλάβουν στα ερωτικά σας είναι η ανάγκη σας να διαχειριστείτε τον χρόνο σας πιο ελεύθερα.Στα επαγγελματικά σας ανοίγετε πόρτες που ξέρατε πως μέχρι πρότινος ήταν ερμητικά κλειστές!
 
Νοέμβριος
Καλό σημάδι έως και ανακούφιση είναι η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς  για να σας δώσουν έναν επιπλέον λόγο να είστε και ευδιάθετοι και ερωτικοί! Σας αποκαλύπτονται και άνθρωποι που σας δείχνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον πιο έντονα ακόμα και αν ξέρουν ότι εσείς δεν είστε διαθέσιμοι!
 
Δεκέμβριος
Ο μήνας απαιτεί πρωτοβουλίες που και θα τις πάρετε και θα τις επικοινωνήσετε και μάλιστα με σωστό τρόπο!Νιώθετε ότι υπερτερείτε και αυτό σας κάνει να εκφράζεστε και πιο συνειδητά.Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας διεκδικούν και πιο άμεσα, δείγμα ότι δεν μπορούν να περιμένουν!
 

 

Οκτώβριος