Share This!
Ταύρος
21/04 - 20/05

- Ετήσια Προβλέψη Ταύρος -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου

 

Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και επιβάλλεται να προσαρμοστείτεΙ 

 
Γενικά:
Μία απαιτητική χρονιά είναι αυτή για εσάς αφού δοκιμάζεστε συχνά και μάλιστα οι τέσσερις  από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα και σας καλούν να πάρετε θέση σε θέματα εργασίας γιατί και οι δικές σας απαιτήσεις είναι πολλές σε σημείο που να μην μπορείτε να καταλάβετε τις προεκτάσεις που δημιουργούν και σχεδόν σας εγκλωβίζουν … Το σημαντικό νέο της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Ουρανού στο ζώδιό σας αλλά είναι μόνο μία πρόγευση για το διάστημα από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου γιατί το 2019 θα σας δείξει εντελώς τις διαθέσεις του και θα απαιτήσει από εσάς να ξεβολευτείτε και να είστε αυτοί που θα υποκινήσετε καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα! Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να ξανασυστηθείτε με τους εαυτούς σας …
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά
Πάντως και η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα σας δυσκολέψει αρκετά αφού οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο και σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι και υπερβολικές, τόσο που θα σας φέρνουν σε αδιέξοδο και με τεταμένα νεύρα ίσως και σε κόντρες με ανωτέρους γιατί νιώθετε ότι σας αδικούν ή ακόμη και σας υπονομεύουν. Όμως, προσοχή γιατί αν χάσετε την ψυχραιμία σας θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Έχετε όμως σύμμαχό σας τον Δία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συνεργασίες ακόμα και με το εξωτερικό, αλλά και να υπογράψετε συμφέρουσες συμφωνίες αν και με μειωμένη ίσως ένταση το διάστημα 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου 2018 που θα είναι ανάδρομος.. Βέβαια το διάστημα εκείνο θα σας δείξει τι πρέπει να ξανασκεφτείτε και ποιο είναι εκείνο που το αφήσατε και προσπέρασε και δεν δείξατε την προσοχή σας…  Πάντως ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, όλη την χρονιά, θα σας βοηθήσει να έχετε συγκεκριμένους στόχους που να μην τους εγκαταλείπετε αλλά και να σας δείξουν ότι το γνωστό σας πείσμα θα έχει αποτέλεσμα…
 
Αισθηματικά:
Από την πρώτη Απριλίου, χωρίς να είναι το ψέμα της Πρωταπριλιάς, η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο μέχρι 23 Απριλίου και από τη θέση κυριαρχίας της θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος και να έχετε ερωτικές ευκαιρίες! Φυσικά και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από 6 Οκτωβρίου έως  17 Νοεμβρίου θα σας αναστατώσει ακόμα και στην εργασία σας αφού ό,τι αφήνετε σας αφήνει και έτσι δεν μπορείτε να το συνδέσετε σωστά!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Η χρονιά σας δείχνει από την αρχή της ότι χρειάζεται να εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας και να προχωράτε σε αλλαγές . Τίποτα δεν πρέπει να μένει το ίδιο και βέβαια να έχετε το σθένος να ενσωματώνετε το καινούργιο στη ζωή σας! Ο έρωτας για εσάς περνάει σε μία διάσταση που είναι ιδιαίτερα πνευματική!
 
Φεβρουάριος
Είστε σε θέση ισχύος και έχετε επιλογές χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμίζετε τους άλλους που είναι είτε συνεργάτες σας είτε ερωτικοί σας σύντροφοι. Ερωτικά μπορεί να δείχνετε ανεξάρτητοι όμως θέλετε να είστε και δοτικοί κάτι που θα σας κάνει να κερδίζετε πόντους ίσως και να ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε και μία επαγγελματική ευκαιρία που σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας!
 
Μάρτιος
Ένας μήνας που θα ξεκινήσει με αρκετή φόρα για να σας κάνει να ανασκουμπωθείτε στη συνέχεια! Οι πλανήτες σας καλούν σε περισυλλογή και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Σίγουρα στα ερωτικά σας είστε λιγότερο εκδηλωτικοί και ο μήνας με άλλη διάθεση θα ξεκινήσει και με άλλη διάθεση θα καταλήξει… Είναι που κάποια πράγματα θέλετε να τα επεξεργαστείτε μόνοι σας!
 
Απρίλιος
Σταδιακά παίρνετε τα επάνω σας και καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να κυριαρχήσετε σε όλους τους τομείς! Ωστόσο πρέπει να έχετε κατά νου ότι το μέτρο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις στα ερωτικά σας και βέβαια θα έχετε και τρόπο να τις επιβάλλετε αφού θα κάνετε και σωστές συγκρίσεις με το παρελθόν!
 
Μάιος
Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να προσαρμόζεστε γρήγορα στις καταστάσεις και να παίρνετε αποφάσεις για αλλαγές. Ομολογουμένως θα προτιμούσατε τις πιο αργές και μεθοδικές κινήσεις κάτι που τώρα όμως μοιάζει πολυτέλεια… Ερωτικά το ζητούμενό σας για ασφάλεια είναι διφορούμενο και ως και τούτου δεν μπορείτε να είστε τόσο συγκεκριμένοι όσο οι άλλοι απαιτούν από εσάς!
 
Ιούνιος
Είναι μία ευκαιρία να είστε πιο εξωστρεφείς αλλά να βρίσκετε ουσία και κυρίως λεκτική και επικοινωνιακή ανταπόκριση. Ερωτικά οι υποσχέσεις είναι αυτές που θα φουντώσουν την ερωτική ατμόσφαιρα!. Παρόλα αυτά πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές και βέβαια να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας!
 
Ιούλιος
Το ζητούμενό σας είναι οι κοντινές αποδράσεις οι οποίες θα είναι για εσάς βάλσαμο και κυρίως  ψυχολογική ξεκούραση γιατί και αυτός ο μήνας θα σας παιδέψει με την εργασία και βέβαια με θέματα που δεν κλείνουν ή δεν βρίσκετε τους κατάλληλους τρόπους να τα χειριστείτε. Ερωτικά πάντως μία απόφασή σας είναι εντελώς παρορμητική!
 
Αύγουστος
Ο μήνας των διακοπών και εσείς θα μπείτε στο κλίμα εύκολα με τον έρωτα να είναι και η μόνη διέξοδος για να νιώσετε χαλαροί… Τα οικογενειακά θέματα όμως απαιτούν από εσάς προσήλωση και ίσως και να πάρετε μία θέση σκληρή που να μπορέσετε όμως να τη διατηρήσετε και βέβαια να μην ξεχνάτε να δικαιολογήσετε την στάση σας με συγκεκριμένα παραδείγματα!
 
Σεπτέμβριος
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις επιστρέφουν και ζητούν από εσάς τον χρόνο σας αλλά και την προσοχή σας! Ερωτικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα προς τα τέλη του μήνα γιατί θα καταλάβετε την ανάγκη απομόνωσης και τα προνόμια που υπάρχουν από αυτά όταν βέβαια διαθέτετε χρόνο που όμως θα τον αξιοποιήσετε στο έπακρο!
 
Οκτώβριος
Τα βήματα με την όπισθεν θα είναι αυτά που θα σας αποσυντονίσουν ειδικά όταν τα κάνουν άλλοι για εσάς και σας αναγκάζουν  να τα ακολουθήσετε… Ερωτικές αναθεωρήσεις έχει ο μήνας για εσάς και βέβαια αυτό δε σας βοηθάει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας που όμως πρέπει να τους κυνηγήσετε για να μην τους χάσετε εντελώς!
 
Νοέμβριος
Είστε πιο προστατευμένοι στα οικονομικά σας και ειδικά σε αυτά που έχουν σχέση με οφειλές ή απαιτούν από εσάς να συνδράμετε σε μία κοινή επένδυση. Δε σημαίνει όμως ότι μπορείτε να αποκοπείτε από το παρελθόν τόσο εύκολα και βέβαια στα ερωτικά σας θα σας απασχολήσει η εμφάνιση ενός προσώπου που δε σας ξεκαθαρίζει και τι θέλει από εσάς!
 
Δεκέμβριος
Είστε πολύ πιο κοινωνικοί αυτό το μήνα και σωστά θέλετε να ασχοληθείτε ή να απολαύσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ακόμα και σε κουλτούρες εντελώς έξω από τις δικές σας. Καθόλου δεν αποκλείεται να μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα… Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε και έτσι χάσετε και ένα φίλο αν και μάλλον η παρόρμησή σας δε θα σας αφήσει να το ελέγξετε!