Share This!
Ταύρος
21/04 - 20/05

- Ετήσια Προβλέψη Ταύρος -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου

 

Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και επιβάλλεται να προσαρμοστείτεΙ 

 
Γενικά:
Μία απαιτητική χρονιά είναι αυτή για εσάς αφού δοκιμάζεστε συχνά και μάλιστα οι τέσσερις  από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα και σας καλούν να πάρετε θέση σε θέματα εργασίας γιατί και οι δικές σας απαιτήσεις είναι πολλές σε σημείο που να μην μπορείτε να καταλάβετε τις προεκτάσεις που δημιουργούν και σχεδόν σας εγκλωβίζουν … Το σημαντικό νέο της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Ουρανού στο ζώδιό σας αλλά είναι μόνο μία πρόγευση για το διάστημα από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου γιατί το 2019 θα σας δείξει εντελώς τις διαθέσεις του και θα απαιτήσει από εσάς να ξεβολευτείτε και να είστε αυτοί που θα υποκινήσετε καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα! Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να ξανασυστηθείτε με τους εαυτούς σας …
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά
Πάντως και η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα σας δυσκολέψει αρκετά αφού οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο και σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι και υπερβολικές, τόσο που θα σας φέρνουν σε αδιέξοδο και με τεταμένα νεύρα ίσως και σε κόντρες με ανωτέρους γιατί νιώθετε ότι σας αδικούν ή ακόμη και σας υπονομεύουν. Όμως, προσοχή γιατί αν χάσετε την ψυχραιμία σας θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Έχετε όμως σύμμαχό σας τον Δία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συνεργασίες ακόμα και με το εξωτερικό, αλλά και να υπογράψετε συμφέρουσες συμφωνίες αν και με μειωμένη ίσως ένταση το διάστημα 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου 2018 που θα είναι ανάδρομος.. Βέβαια το διάστημα εκείνο θα σας δείξει τι πρέπει να ξανασκεφτείτε και ποιο είναι εκείνο που το αφήσατε και προσπέρασε και δεν δείξατε την προσοχή σας…  Πάντως ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, όλη την χρονιά, θα σας βοηθήσει να έχετε συγκεκριμένους στόχους που να μην τους εγκαταλείπετε αλλά και να σας δείξουν ότι το γνωστό σας πείσμα θα έχει αποτέλεσμα…
 
Αισθηματικά:
Από την πρώτη Απριλίου, χωρίς να είναι το ψέμα της Πρωταπριλιάς, η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο μέχρι 23 Απριλίου και από τη θέση κυριαρχίας της θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος και να έχετε ερωτικές ευκαιρίες! Φυσικά και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από 6 Οκτωβρίου έως  17 Νοεμβρίου θα σας αναστατώσει ακόμα και στην εργασία σας αφού ό,τι αφήνετε σας αφήνει και έτσι δεν μπορείτε να το συνδέσετε σωστά!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Η χρονιά σας δείχνει από την αρχή της ότι χρειάζεται να εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας και να προχωράτε σε αλλαγές . Τίποτα δεν πρέπει να μένει το ίδιο και βέβαια να έχετε το σθένος να ενσωματώνετε το καινούργιο στη ζωή σας! Ο έρωτας για εσάς περνάει σε μία διάσταση που είναι ιδιαίτερα πνευματική!
 
Φεβρουάριος
Είστε σε θέση ισχύος και έχετε επιλογές χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμίζετε τους άλλους που είναι είτε συνεργάτες σας είτε ερωτικοί σας σύντροφοι. Ερωτικά μπορεί να δείχνετε ανεξάρτητοι όμως θέλετε να είστε και δοτικοί κάτι που θα σας κάνει να κερδίζετε πόντους ίσως και να ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε και μία επαγγελματική ευκαιρία που σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας!
 
Μάρτιος
Ένας μήνας που θα ξεκινήσει με αρκετή φόρα για να σας κάνει να ανασκουμπωθείτε στη συνέχεια! Οι πλανήτες σας καλούν σε περισυλλογή και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Σίγουρα στα ερωτικά σας είστε λιγότερο εκδηλωτικοί και ο μήνας με άλλη διάθεση θα ξεκινήσει και με άλλη διάθεση θα καταλήξει… Είναι που κάποια πράγματα θέλετε να τα επεξεργαστείτε μόνοι σας!
 
Απρίλιος
Σταδιακά παίρνετε τα επάνω σας και καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να κυριαρχήσετε σε όλους τους τομείς! Ωστόσο πρέπει να έχετε κατά νου ότι το μέτρο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις στα ερωτικά σας και βέβαια θα έχετε και τρόπο να τις επιβάλλετε αφού θα κάνετε και σωστές συγκρίσεις με το παρελθόν!
 
Μάιος
Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να προσαρμόζεστε γρήγορα στις καταστάσεις και να παίρνετε αποφάσεις για αλλαγές. Ομολογουμένως θα προτιμούσατε τις πιο αργές και μεθοδικές κινήσεις κάτι που τώρα όμως μοιάζει πολυτέλεια… Ερωτικά το ζητούμενό σας για ασφάλεια είναι διφορούμενο και ως και τούτου δεν μπορείτε να είστε τόσο συγκεκριμένοι όσο οι άλλοι απαιτούν από εσάς!
 
Ιούνιος
Είναι μία ευκαιρία να είστε πιο εξωστρεφείς αλλά να βρίσκετε ουσία και κυρίως λεκτική και επικοινωνιακή ανταπόκριση. Ερωτικά οι υποσχέσεις είναι αυτές που θα φουντώσουν την ερωτική ατμόσφαιρα!. Παρόλα αυτά πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές και βέβαια να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας!
 
Ιούλιος
Το ζητούμενό σας είναι οι κοντινές αποδράσεις οι οποίες θα είναι για εσάς βάλσαμο και κυρίως  ψυχολογική ξεκούραση γιατί και αυτός ο μήνας θα σας παιδέψει με την εργασία και βέβαια με θέματα που δεν κλείνουν ή δεν βρίσκετε τους κατάλληλους τρόπους να τα χειριστείτε. Ερωτικά πάντως μία απόφασή σας είναι εντελώς παρορμητική!
 
Αύγουστος
Ο μήνας των διακοπών και εσείς θα μπείτε στο κλίμα εύκολα με τον έρωτα να είναι και η μόνη διέξοδος για να νιώσετε χαλαροί… Τα οικογενειακά θέματα όμως απαιτούν από εσάς προσήλωση και ίσως και να πάρετε μία θέση σκληρή που να μπορέσετε όμως να τη διατηρήσετε και βέβαια να μην ξεχνάτε να δικαιολογήσετε την στάση σας με συγκεκριμένα παραδείγματα!
 
Σεπτέμβριος
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις επιστρέφουν και ζητούν από εσάς τον χρόνο σας αλλά και την προσοχή σας! Ερωτικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα προς τα τέλη του μήνα γιατί θα καταλάβετε την ανάγκη απομόνωσης και τα προνόμια που υπάρχουν από αυτά όταν βέβαια διαθέτετε χρόνο που όμως θα τον αξιοποιήσετε στο έπακρο!
 
Οκτώβριος
Τα βήματα με την όπισθεν θα είναι αυτά που θα σας αποσυντονίσουν ειδικά όταν τα κάνουν άλλοι για εσάς και σας αναγκάζουν  να τα ακολουθήσετε… Ερωτικές αναθεωρήσεις έχει ο μήνας για εσάς και βέβαια αυτό δε σας βοηθάει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας που όμως πρέπει να τους κυνηγήσετε για να μην τους χάσετε εντελώς!
 
Νοέμβριος
Είστε πιο προστατευμένοι στα οικονομικά σας και ειδικά σε αυτά που έχουν σχέση με οφειλές ή απαιτούν από εσάς να συνδράμετε σε μία κοινή επένδυση. Δε σημαίνει όμως ότι μπορείτε να αποκοπείτε από το παρελθόν τόσο εύκολα και βέβαια στα ερωτικά σας θα σας απασχολήσει η εμφάνιση ενός προσώπου που δε σας ξεκαθαρίζει και τι θέλει από εσάς!
 
Δεκέμβριος
Είστε πολύ πιο κοινωνικοί αυτό το μήνα και σωστά θέλετε να ασχοληθείτε ή να απολαύσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ακόμα και σε κουλτούρες εντελώς έξω από τις δικές σας. Καθόλου δεν αποκλείεται να μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα… Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε και έτσι χάσετε και ένα φίλο αν και μάλλον η παρόρμησή σας δε θα σας αφήσει να το ελέγξετε!