Share This!
Τοξότης
23/11 - 21/12

- Ετήσια Προβλέψη Τοξότης -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
 

Σταδιακά επανέρχονται οι ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σας!

 
Γενικά:
Έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο αυτή τη χρονιά, τον Άρη από τον Υδροχόο από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου που θα σας δώσει τόση οξυδέρκεια και επικοινωνιακά χαρίσματα ώστε να φτάνετε στον στόχο σας και να είστε εφευρετικοί στην επικοινωνία και να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα μέσα ώστε να ξεχωρίζετε και κυρίως να σας υπολογίζουν και να λαμβάνουν σοβαρά την άποψή σας… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Απαλλαγμένοι από τον Κρόνο εσείς προχωράτε μπροστά ακάθεκτοι και δεν σας σταματάει τίποτα παρά μόνο ο κυβερνήτης σας που θα είναι ανάδρομος από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου που θα σας αναγκάσει σχεδόν να εξετάσετε εξονυχιστικά τα γεγονότα στην εργασία για να δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και ποιοι τελικά σας πολεμάνε και μάλιστα εσείς τους εμπιστεύεστε με αποτέλεσμα να σας βλάπτουν ακόμα περισσότερο απλώς και μόνο γιατί δεν είστε τολμηροί ή δεν είναι τόσο εύκολο να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από εσάς. Προσέξτε λοιπόν θέματα εργασίας που έρχονται και προσγειώνονται στο κεφάλι σας και μάλιστα αν σας μεταθέτουν ευθύνες από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου γιατί αυτό πρέπει όσο μπορείτε να το περιορίσετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας…
 
Ο μόνος τομέας που θα σας απασχολήσει και θα σας δημιουργήσει σκοτούρες είναι ο οικονομικός αφού εκεί θα βλέπετε ότι το χρήμα σας έρχεται δύσκολα και ίσως και να μην πληρώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε και αυτό να σας απογοητεύει γιατί ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και η Έκλειψη της 13 Ιουλίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικές δυσκολίες που θα σας κάνουν να αναπροσαρμόσετε τις ανάγκες σας ή να μεταθέσετε κάτι για αργότερα όταν θα είστε σίγουροι ότι έχετε το κατάλληλο απόθεμα.
 
Αισθηματικά:
 Η Αφροδίτη δε θα σας επισκεφθεί φέτος αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί γιατί μπορεί να μην πάρετε κάτι από τη λάμψη της όμως θα έχετε τον κυβερνήτη σας να εγκατασταθεί στο ζώδιό σας από 8 Νοεμβρίου και μετά και αν σας φαίνεται μακριά είναι γιατί πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μέχρι τότε για να είστε πανίσχυροι για να δείξετε τη δυναμική σας.
 
Το διάστημα από 24 Απριλίου έως και 16 Απριλίου είναι τόσο έντονο συναισθηματικά και είστε ευάλωτοι στο να ζητήσετε από έναν έρωτα μία δεύτερη ευκαιρία η οποία όμως θα απαιτήσει προσπάθεια για να σταθεί στα πόδια της και πάλι αντάξια και όπως την έχετε προδιαγράψει στο μυαλό σας… Οι αναμνήσεις αποτελούν ισχυρό κίνητρο για εσάς και βέβαια αυτές θα καθορίσουν και την στάση σας αφού τα συναισθήματά σας δύσκολα τα εκφράζετε και παραμένετε επιφυλακτικοί!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Πρωτοβουλίες απαιτεί ο μήνας από εσάς και δεν χρειάζονται αναβολές αλλά αντίθετα γρήγορες κινήσεις. Βασικά, ξέρετε ότι όλα ξεκινάνε από εσάς και είστε αποφασισμένοι να το φτάσετε στα άκρα το όποιο θέμα. Στα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία να κάνετε μία εξήγηση που θα χαρακτηρίζει και τις επόμενες κινήσεις σας!
 
Φεβρουάριος
Έχετε κάθε λόγο να περιμένετε καλύτερα οικονομικά έστω και αν ακόμα δεν τα έχετε στα χέρια σας, ή θα κοπιάσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι νιώθετε πιο σίγουροι και ξέρετε και πώς να διαχειριστείτε τα όποια προβλήματα ανακύπτουν. Το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι η μεθοδικότητα!
 
Μάρτιος
Όσο δε σας αρέσει η στασιμότητα, τόσο αναγκάζεστε να την αποδεχτείτε αυτό το μήνα.Οι φίλοι σας είναι καλοί σύμβουλοι για τα θέματά σας. Στα ερωτικά σας έχετε αποφασίσει ότι δε θα προτρέχετε και ούτε θα αντιδράτε σε κάθε κίνηση των άλλων απλά και μόνο επειδή το θέλουν!
 
Απρίλιος
Η ερωτική σας διάθεση δεν βρίσκει την κατάλληλη ανταπόκριση καθώς δεν μπορείτε να συντονίσετε τις ανάγκες σας σωστά..Παρόλα αυτά, προλαβαίνετε τις παρεξηγήσεις προτού πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
 
Μάιος
Αυτός ο μήνας θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, πιο συνετή και μετρημένη. Αυτό που σας βοηθάει στα ερωτικά σας είναι ότι είστε πιο συγκεκριμένοι και στα λόγια σας αλλά και στις κινήσεις… Και αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν δεόντως!
 
Ιούνιος
Επιστρατεύστε την εμπειρία σας και κυρίως μην απελπίζεστε αυτό το μήνα.. Όταν συνειδητοποιήσετε τα προβλήματα έχετε σχεδόν και τη μισή λύση στα χέρια σας. Αν σκεφτείτε και πιο συνετά, θα την ολοκληρώσετε.Ερωτικά, οι συγκρίσεις που κάνετε δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές!
 
Ιούλιος
Έχετε αυξημένα ενέργεια μαζί με νεύρα γιατί έχετε και έντονη ανυπομονησία. Βασικά, δε συμβιβάζεστε με τίποτα και αυτή σας η φόρα όταν προσκρούει σε εμπόδια σας κάνει ακόμα πιο επιθετικούς… Οι δεύτερες σκέψεις είναι σοφότερες από τις πρώτες και φροντίστε να μην αδικείτε ανθρώπους!
 
Αύγουστος
Ικανοποίηση μπορεί να σας δώσει αυτός ο μήνας και κυρίως να σας βάλει να σκεφτείτε περισσότερους τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.  Ερωτικά ξέρετε ότι οι αποδράσεις μπορούν να σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, όμως μην βιάζεστε να φτάσετε!
 
Σεπτέμβριος
Έχει υποχρεώσεις αυτός ο μήνας και μάλιστα κάποιες τις είχατε βγάλει τελείως από το μυαλό σας!  Εκτός από αυτό έχετε και αρκετά έξοδα, αλλά και κάποια που σκέφτεστε να τα δώσετε μαζεμένα για να ξεμπερδεύετε. Από τον έρωτα δε θέλετε να ξεμπερδεύετε, με την καλή έννοια αυτή τη φορά… Αντίθετα, κατασταλάζετε όλο και περισσότερο!
 
Οκτώβριος
Όταν απογοητεύεστε σας φαίνονται οι εναλλακτικές δελεαστικές, για αυτό και οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να φέρουν και πρόσκαιρα αποτελέσματα και μάλιστα να χάσετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε.Ερωτικά έχετε μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας και ρουτινιάζετε!
 
Νοέμβριος
Καλώς ορίστε το Δία στο ζώδιό σας και πέστε του, όλα όσα θέλετε ώστε να σας ανοίξει τους δρόμους να τα καταφέρετε!Νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το παρελθόν και να κόψετε δεσμούς που τους θεωρείτε περιττούς!
 
Δεκέμβριος
Ερωτικά ο μήνας υπόσχεται περισσότερη σαφήνεια σε αυτά που νιώθετε, τουλάχιστον να σας βοηθήσει ώστε εσείς οι ίδιοι να τα συνειδητοποιήσετε.Για κάποιο λόγο δε θέλετε να τα αποκαλύψετε, πάντως… Στα οικογενειακά σας θα χρειαστεί να τους υπενθυμίσετε προηγούμενες συμφωνίες!