Share This!
Τοξότης
23/11 - 21/12

- Ετήσια Προβλέψη Τοξότης -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
 

Σταδιακά επανέρχονται οι ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σας!

 
Γενικά:
Έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο αυτή τη χρονιά, τον Άρη από τον Υδροχόο από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου που θα σας δώσει τόση οξυδέρκεια και επικοινωνιακά χαρίσματα ώστε να φτάνετε στον στόχο σας και να είστε εφευρετικοί στην επικοινωνία και να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα μέσα ώστε να ξεχωρίζετε και κυρίως να σας υπολογίζουν και να λαμβάνουν σοβαρά την άποψή σας… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Απαλλαγμένοι από τον Κρόνο εσείς προχωράτε μπροστά ακάθεκτοι και δεν σας σταματάει τίποτα παρά μόνο ο κυβερνήτης σας που θα είναι ανάδρομος από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου που θα σας αναγκάσει σχεδόν να εξετάσετε εξονυχιστικά τα γεγονότα στην εργασία για να δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και ποιοι τελικά σας πολεμάνε και μάλιστα εσείς τους εμπιστεύεστε με αποτέλεσμα να σας βλάπτουν ακόμα περισσότερο απλώς και μόνο γιατί δεν είστε τολμηροί ή δεν είναι τόσο εύκολο να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από εσάς. Προσέξτε λοιπόν θέματα εργασίας που έρχονται και προσγειώνονται στο κεφάλι σας και μάλιστα αν σας μεταθέτουν ευθύνες από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου γιατί αυτό πρέπει όσο μπορείτε να το περιορίσετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας…
 
Ο μόνος τομέας που θα σας απασχολήσει και θα σας δημιουργήσει σκοτούρες είναι ο οικονομικός αφού εκεί θα βλέπετε ότι το χρήμα σας έρχεται δύσκολα και ίσως και να μην πληρώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε και αυτό να σας απογοητεύει γιατί ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και η Έκλειψη της 13 Ιουλίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικές δυσκολίες που θα σας κάνουν να αναπροσαρμόσετε τις ανάγκες σας ή να μεταθέσετε κάτι για αργότερα όταν θα είστε σίγουροι ότι έχετε το κατάλληλο απόθεμα.
 
Αισθηματικά:
 Η Αφροδίτη δε θα σας επισκεφθεί φέτος αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί γιατί μπορεί να μην πάρετε κάτι από τη λάμψη της όμως θα έχετε τον κυβερνήτη σας να εγκατασταθεί στο ζώδιό σας από 8 Νοεμβρίου και μετά και αν σας φαίνεται μακριά είναι γιατί πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μέχρι τότε για να είστε πανίσχυροι για να δείξετε τη δυναμική σας.
 
Το διάστημα από 24 Απριλίου έως και 16 Απριλίου είναι τόσο έντονο συναισθηματικά και είστε ευάλωτοι στο να ζητήσετε από έναν έρωτα μία δεύτερη ευκαιρία η οποία όμως θα απαιτήσει προσπάθεια για να σταθεί στα πόδια της και πάλι αντάξια και όπως την έχετε προδιαγράψει στο μυαλό σας… Οι αναμνήσεις αποτελούν ισχυρό κίνητρο για εσάς και βέβαια αυτές θα καθορίσουν και την στάση σας αφού τα συναισθήματά σας δύσκολα τα εκφράζετε και παραμένετε επιφυλακτικοί!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Πρωτοβουλίες απαιτεί ο μήνας από εσάς και δεν χρειάζονται αναβολές αλλά αντίθετα γρήγορες κινήσεις. Βασικά, ξέρετε ότι όλα ξεκινάνε από εσάς και είστε αποφασισμένοι να το φτάσετε στα άκρα το όποιο θέμα. Στα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία να κάνετε μία εξήγηση που θα χαρακτηρίζει και τις επόμενες κινήσεις σας!
 
Φεβρουάριος
Έχετε κάθε λόγο να περιμένετε καλύτερα οικονομικά έστω και αν ακόμα δεν τα έχετε στα χέρια σας, ή θα κοπιάσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι νιώθετε πιο σίγουροι και ξέρετε και πώς να διαχειριστείτε τα όποια προβλήματα ανακύπτουν. Το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι η μεθοδικότητα!
 
Μάρτιος
Όσο δε σας αρέσει η στασιμότητα, τόσο αναγκάζεστε να την αποδεχτείτε αυτό το μήνα.Οι φίλοι σας είναι καλοί σύμβουλοι για τα θέματά σας. Στα ερωτικά σας έχετε αποφασίσει ότι δε θα προτρέχετε και ούτε θα αντιδράτε σε κάθε κίνηση των άλλων απλά και μόνο επειδή το θέλουν!
 
Απρίλιος
Η ερωτική σας διάθεση δεν βρίσκει την κατάλληλη ανταπόκριση καθώς δεν μπορείτε να συντονίσετε τις ανάγκες σας σωστά..Παρόλα αυτά, προλαβαίνετε τις παρεξηγήσεις προτού πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
 
Μάιος
Αυτός ο μήνας θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, πιο συνετή και μετρημένη. Αυτό που σας βοηθάει στα ερωτικά σας είναι ότι είστε πιο συγκεκριμένοι και στα λόγια σας αλλά και στις κινήσεις… Και αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν δεόντως!
 
Ιούνιος
Επιστρατεύστε την εμπειρία σας και κυρίως μην απελπίζεστε αυτό το μήνα.. Όταν συνειδητοποιήσετε τα προβλήματα έχετε σχεδόν και τη μισή λύση στα χέρια σας. Αν σκεφτείτε και πιο συνετά, θα την ολοκληρώσετε.Ερωτικά, οι συγκρίσεις που κάνετε δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές!
 
Ιούλιος
Έχετε αυξημένα ενέργεια μαζί με νεύρα γιατί έχετε και έντονη ανυπομονησία. Βασικά, δε συμβιβάζεστε με τίποτα και αυτή σας η φόρα όταν προσκρούει σε εμπόδια σας κάνει ακόμα πιο επιθετικούς… Οι δεύτερες σκέψεις είναι σοφότερες από τις πρώτες και φροντίστε να μην αδικείτε ανθρώπους!
 
Αύγουστος
Ικανοποίηση μπορεί να σας δώσει αυτός ο μήνας και κυρίως να σας βάλει να σκεφτείτε περισσότερους τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.  Ερωτικά ξέρετε ότι οι αποδράσεις μπορούν να σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, όμως μην βιάζεστε να φτάσετε!
 
Σεπτέμβριος
Έχει υποχρεώσεις αυτός ο μήνας και μάλιστα κάποιες τις είχατε βγάλει τελείως από το μυαλό σας!  Εκτός από αυτό έχετε και αρκετά έξοδα, αλλά και κάποια που σκέφτεστε να τα δώσετε μαζεμένα για να ξεμπερδεύετε. Από τον έρωτα δε θέλετε να ξεμπερδεύετε, με την καλή έννοια αυτή τη φορά… Αντίθετα, κατασταλάζετε όλο και περισσότερο!
 
Οκτώβριος
Όταν απογοητεύεστε σας φαίνονται οι εναλλακτικές δελεαστικές, για αυτό και οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να φέρουν και πρόσκαιρα αποτελέσματα και μάλιστα να χάσετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε.Ερωτικά έχετε μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας και ρουτινιάζετε!
 
Νοέμβριος
Καλώς ορίστε το Δία στο ζώδιό σας και πέστε του, όλα όσα θέλετε ώστε να σας ανοίξει τους δρόμους να τα καταφέρετε!Νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το παρελθόν και να κόψετε δεσμούς που τους θεωρείτε περιττούς!
 
Δεκέμβριος
Ερωτικά ο μήνας υπόσχεται περισσότερη σαφήνεια σε αυτά που νιώθετε, τουλάχιστον να σας βοηθήσει ώστε εσείς οι ίδιοι να τα συνειδητοποιήσετε.Για κάποιο λόγο δε θέλετε να τα αποκαλύψετε, πάντως… Στα οικογενειακά σας θα χρειαστεί να τους υπενθυμίσετε προηγούμενες συμφωνίες!