Share This!
Υδροχόος
20/01 - 19/02

- Ετήσια Προβλέψη Υδροχόος -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
 

 

Είστε τόσο μαχητικοί αυτόν τον χρόνο που θέλετε να ανατρέψετε τα πάντα!

 
Γενικά:
Σημαντική χρονιά για πάρα πολλούς λόγους είναι το 2018 για εσάς και έχει σκοπό να σας μεταμορφώσει και να σας κάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά ίσως και να γίνετε εριστικοί και αρκετά οξύθυμοι στην προσπάθειά σας να τα κάνετε όλα γρήγορα και να προλάβετε να αιφνιδιάσετε τους ανταγωνιστές σας αν και οι προθέσεις τους είναι τόσο καλά κρυμμένες και έχουν και πλεονεκτήματα που αδυνατείτε να τα προσεγγίσετε.. 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα και έτσι λοιπόν περί τα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα είστε αυτοί που θα θελήσετε αλλαγές στις σχέσεις σας και στους τρόπους που συνεργάζεστε με τους άλλους… Είναι πάντως μία ευκαιρία να διώξετε συνεργασίες που δεν έχουν να σας ωφελήσουν σε κάτι ή απλώς τις συντηρείτε γιατί δεν είχατε τη δύναμη να δείτε πόσο σας βλάπτουν… Γενικότερα όλη την χρονιά και στις Εκλείψεις του καλοκαιριού και από το τέλος Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου είστε σε μία εγρήγορση και θέλετε το απόλυτο που αυτό δεν αποκλείεται να ψάξετε να το βρείτε σε κάτι που αφήσατε μισοτελειωμένο και τελικά τώρα είναι η ώρα να δείτε πως με τις κατάλληλες τροποποιήσεις μπορεί να λειτουργήσει στο παρόν!
 
Αισθηματικά:
Δεν μπορείτε να είστε προνοητικοί και για αυτό θα πληρώσετε αυτή σας την παρόρμηση και τη βιασύνη να τελειώνετε κάτι γρήγορα ενώ αυτό θέλει τον χρόνο του να ωριμάσει  σε συνδυασμό με τις βιαστικές αποφάσεις… Έτσι λοιπόν από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα είστε ορθοί κοφτοί και απόλυτοι και επικοινωνιακά θα είστε τόσο επίμονοι όσο και να φοβούνται να σας μιλήσουν.
Προσέξτε μόνο την ταχύτητα γιατί έχετε την τάση να βιάζεστε γενικά και αυτό αποτυπώνεται ακόμα και στην οδήγησή σας… Δεν πειράζει που θα κάνετε μία παύση για ανασύνταξη δυνάμεων από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου για να πάτε μία επίσκεψη στο παρελθόν και να δείτε τι μπορείτε να αξιοποιήσετε από αυτό ακόμα και αν το διάστημα αυτό θα έχετε μειωμένη ενέργεια αλλά θα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να ξεδιαλέξετε από αυτό για περαιτέρω αξιολόγηση στο μέλλον…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Αποζητάτε τον έρωτα αλλά και αυτός θέλει να σας αιχμαλωτίσει! Προς τα τέλη του μήνα θα  είναι πιο εύκολο να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να δεσμευτείτε περισσότερο, αν και αυτό θα το κάνετε υπό προϋποθέσεις ή και να δώσετε ένα τελεσίγραφο, αλλά τουλάχιστον θα το κάνετε με κομψό τρόπο!
 
Φεβρουάριος
Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα αλλά και στα μέσα αυτού οι εκλείψεις σας αναγκάζουν να πάρετε πιο σοβαρά την σχέση σας αλλά και τις υποχρεώσεις μία σχέσης.Είναι δύσκολο ωστόσο να βρείτε ισορροπίες χωρίς να υπάρξουν τιμήματα ή και απώλειες που εσείς θα καθορίσετε το μέγεθός τους!
 
Μάρτιος
Είναι μία ευκαιρία να αλλάξετε τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε στην εργασία σας και να βρείτε και συμπαραστάτες σε αυτή σας την προσπάθεια. Ερωτικά, ξέρετε ότι υπάρχουν και οι δημιουργικές διαφωνίες, από αυτές που σας βάζουν στην επόμενη φάση του ερωτικού παιχνιδιού!
 
Απρίλιος
Η αναζήτηση χρήματος είναι στις άμεσες προτεραιότητες του μήνα και κάνετε αρκετές συζητήσεις γύρω από αυτό. Να μην αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας αλλά να φυλάτε και μερικά για την επόμενη φάση. Ερωτικά σας αρέσει ο τρόπος που επικοινωνείτε και γι’ αυτό επιδιώκετε πιο στενές επαφές!
 
Μάιος
Δεν έχετε πλέον περιθώρια για αναβολές, καθώς τα γεγονότα τρέχουν και σας προλαβαίνουν, αλλά δε σας πτοούν!Είστε πιο αποφασιστικοί και για τα επαγγελματικά, σας κάνοντας ακόμα και μία στροφή στην καριέρα σας. Ερωτικά, η μεγαλύτερη δέσμευση, δε σας αγχώνει, αλλά θέλετε το απόλυτο. Οι προδιαγραφές σας είναι πολύ αυστηρές!
 
Ιούνιος
Οι οικογενειακές σκοτούρες σας αναγκάζουν να γίνετε και πιο απόλυτοι και για πρώτη φορά να γίνετε κάθετοι και αδιάλλακτοι. Αντισταθμιστικά λειτουργεί ο έρωτας που σταδιακά σας δείχνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει γενικότερα! Επαγγελματικά, καθυστερεί κάτι και αυτό σας αυξάνει τις ανησυχίες!
 
Ιούλιος
Είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας και στα ερωτικά σας αυτό μπορεί να σας κάνει να αναλωθείτε σε θέματα που ασχολούνται με την περιφέρεια και όχι με το κέντρο των προβλημάτων. Στην εργασία σας αυτό που κάνετε καλά το ξέρουν και άλλοι!
 
Αύγουστος
Οτιδήποτε καινούργιο σας συναρπάζει αυτό το μήνα και καθόλου δε διστάζετε να το στριμώξετε στη ζωή σας! Προσπαθήστε να μη ρισκάρετε μία σταθερή σας σχέση εκτός αν είστε αποφασισμένοι ότι θέλετε να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα!
 
Σεπτέμβριος
Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας αλλά μαζί με αυτή μεγαλώνει και ο εγωισμός σας... Όσοι σας διεκδικούν στα ερωτικά σας θα νιώσουν ότι παλεύουν με ένα θηρίο που δε δαμάζεται με τίποτα!
 
Οκτώβριος
Πιο κοντά σε ένα στόχο είστε αυτό τον μήνα και όσο πιο πολύ τον έχετε δουλέψει τόσο περισσότερο έρχονται κατά πάνω σας! Άρα λοιπόν δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και κυρίως ότι κάτι δε θα έρθει να σας βρει και θα παραμείνετε στάσιμοι… Ερωτικά, είστε λίγο άστατοι αλλά βάζετε σωστά όρια!
 
Νοέμβριος
Ο μήνας ξεκινάει  με αρκετές απαιτήσεις που εσείς έχετε από τον εαυτό σας και έχετε την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό αλλά και αποφάσεις που θα είναι ριζικές! Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι είναι καλύτερο να συμπορεύεστε παρά να κινήστε παράλληλα.. Οπότε, θα δώσετε μία επιπλέον ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
 
Δεκέμβριος
Τα ερωτικά σας αυτό το μήνα είτε γιατί το επιδιώκετε εσείς είτε γιατί το επιδιώκουν άλλοι, σας φέρνουν μπροστά σε ανθρώπους του παρελθόντος. Στο χέρι σας είναι αν θα τις εξελίξετε ή θα μείνετε απλώς στα λόγια… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι πρέπει να ξανασχοληθείτε με κάτι που σας άρεσε, και τώρα μπορεί να επαναλειτουργήσει!

 

Νοέμβριος