Share This!
Υδροχόος
20/01 - 19/02

- Ετήσια Προβλέψη Υδροχόος -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
 

 

Είστε τόσο μαχητικοί αυτόν τον χρόνο που θέλετε να ανατρέψετε τα πάντα!

 
Γενικά:
Σημαντική χρονιά για πάρα πολλούς λόγους είναι το 2018 για εσάς και έχει σκοπό να σας μεταμορφώσει και να σας κάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά ίσως και να γίνετε εριστικοί και αρκετά οξύθυμοι στην προσπάθειά σας να τα κάνετε όλα γρήγορα και να προλάβετε να αιφνιδιάσετε τους ανταγωνιστές σας αν και οι προθέσεις τους είναι τόσο καλά κρυμμένες και έχουν και πλεονεκτήματα που αδυνατείτε να τα προσεγγίσετε.. 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα και έτσι λοιπόν περί τα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα είστε αυτοί που θα θελήσετε αλλαγές στις σχέσεις σας και στους τρόπους που συνεργάζεστε με τους άλλους… Είναι πάντως μία ευκαιρία να διώξετε συνεργασίες που δεν έχουν να σας ωφελήσουν σε κάτι ή απλώς τις συντηρείτε γιατί δεν είχατε τη δύναμη να δείτε πόσο σας βλάπτουν… Γενικότερα όλη την χρονιά και στις Εκλείψεις του καλοκαιριού και από το τέλος Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου είστε σε μία εγρήγορση και θέλετε το απόλυτο που αυτό δεν αποκλείεται να ψάξετε να το βρείτε σε κάτι που αφήσατε μισοτελειωμένο και τελικά τώρα είναι η ώρα να δείτε πως με τις κατάλληλες τροποποιήσεις μπορεί να λειτουργήσει στο παρόν!
 
Αισθηματικά:
Δεν μπορείτε να είστε προνοητικοί και για αυτό θα πληρώσετε αυτή σας την παρόρμηση και τη βιασύνη να τελειώνετε κάτι γρήγορα ενώ αυτό θέλει τον χρόνο του να ωριμάσει  σε συνδυασμό με τις βιαστικές αποφάσεις… Έτσι λοιπόν από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου θα είστε ορθοί κοφτοί και απόλυτοι και επικοινωνιακά θα είστε τόσο επίμονοι όσο και να φοβούνται να σας μιλήσουν.
Προσέξτε μόνο την ταχύτητα γιατί έχετε την τάση να βιάζεστε γενικά και αυτό αποτυπώνεται ακόμα και στην οδήγησή σας… Δεν πειράζει που θα κάνετε μία παύση για ανασύνταξη δυνάμεων από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου για να πάτε μία επίσκεψη στο παρελθόν και να δείτε τι μπορείτε να αξιοποιήσετε από αυτό ακόμα και αν το διάστημα αυτό θα έχετε μειωμένη ενέργεια αλλά θα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να ξεδιαλέξετε από αυτό για περαιτέρω αξιολόγηση στο μέλλον…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Αποζητάτε τον έρωτα αλλά και αυτός θέλει να σας αιχμαλωτίσει! Προς τα τέλη του μήνα θα  είναι πιο εύκολο να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να δεσμευτείτε περισσότερο, αν και αυτό θα το κάνετε υπό προϋποθέσεις ή και να δώσετε ένα τελεσίγραφο, αλλά τουλάχιστον θα το κάνετε με κομψό τρόπο!
 
Φεβρουάριος
Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα αλλά και στα μέσα αυτού οι εκλείψεις σας αναγκάζουν να πάρετε πιο σοβαρά την σχέση σας αλλά και τις υποχρεώσεις μία σχέσης.Είναι δύσκολο ωστόσο να βρείτε ισορροπίες χωρίς να υπάρξουν τιμήματα ή και απώλειες που εσείς θα καθορίσετε το μέγεθός τους!
 
Μάρτιος
Είναι μία ευκαιρία να αλλάξετε τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε στην εργασία σας και να βρείτε και συμπαραστάτες σε αυτή σας την προσπάθεια. Ερωτικά, ξέρετε ότι υπάρχουν και οι δημιουργικές διαφωνίες, από αυτές που σας βάζουν στην επόμενη φάση του ερωτικού παιχνιδιού!
 
Απρίλιος
Η αναζήτηση χρήματος είναι στις άμεσες προτεραιότητες του μήνα και κάνετε αρκετές συζητήσεις γύρω από αυτό. Να μην αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας αλλά να φυλάτε και μερικά για την επόμενη φάση. Ερωτικά σας αρέσει ο τρόπος που επικοινωνείτε και γι’ αυτό επιδιώκετε πιο στενές επαφές!
 
Μάιος
Δεν έχετε πλέον περιθώρια για αναβολές, καθώς τα γεγονότα τρέχουν και σας προλαβαίνουν, αλλά δε σας πτοούν!Είστε πιο αποφασιστικοί και για τα επαγγελματικά, σας κάνοντας ακόμα και μία στροφή στην καριέρα σας. Ερωτικά, η μεγαλύτερη δέσμευση, δε σας αγχώνει, αλλά θέλετε το απόλυτο. Οι προδιαγραφές σας είναι πολύ αυστηρές!
 
Ιούνιος
Οι οικογενειακές σκοτούρες σας αναγκάζουν να γίνετε και πιο απόλυτοι και για πρώτη φορά να γίνετε κάθετοι και αδιάλλακτοι. Αντισταθμιστικά λειτουργεί ο έρωτας που σταδιακά σας δείχνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει γενικότερα! Επαγγελματικά, καθυστερεί κάτι και αυτό σας αυξάνει τις ανησυχίες!
 
Ιούλιος
Είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας και στα ερωτικά σας αυτό μπορεί να σας κάνει να αναλωθείτε σε θέματα που ασχολούνται με την περιφέρεια και όχι με το κέντρο των προβλημάτων. Στην εργασία σας αυτό που κάνετε καλά το ξέρουν και άλλοι!
 
Αύγουστος
Οτιδήποτε καινούργιο σας συναρπάζει αυτό το μήνα και καθόλου δε διστάζετε να το στριμώξετε στη ζωή σας! Προσπαθήστε να μη ρισκάρετε μία σταθερή σας σχέση εκτός αν είστε αποφασισμένοι ότι θέλετε να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα!
 
Σεπτέμβριος
Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας αλλά μαζί με αυτή μεγαλώνει και ο εγωισμός σας... Όσοι σας διεκδικούν στα ερωτικά σας θα νιώσουν ότι παλεύουν με ένα θηρίο που δε δαμάζεται με τίποτα!
 
Οκτώβριος
Πιο κοντά σε ένα στόχο είστε αυτό τον μήνα και όσο πιο πολύ τον έχετε δουλέψει τόσο περισσότερο έρχονται κατά πάνω σας! Άρα λοιπόν δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και κυρίως ότι κάτι δε θα έρθει να σας βρει και θα παραμείνετε στάσιμοι… Ερωτικά, είστε λίγο άστατοι αλλά βάζετε σωστά όρια!
 
Νοέμβριος
Ο μήνας ξεκινάει  με αρκετές απαιτήσεις που εσείς έχετε από τον εαυτό σας και έχετε την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό αλλά και αποφάσεις που θα είναι ριζικές! Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι είναι καλύτερο να συμπορεύεστε παρά να κινήστε παράλληλα.. Οπότε, θα δώσετε μία επιπλέον ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
 
Δεκέμβριος
Τα ερωτικά σας αυτό το μήνα είτε γιατί το επιδιώκετε εσείς είτε γιατί το επιδιώκουν άλλοι, σας φέρνουν μπροστά σε ανθρώπους του παρελθόντος. Στο χέρι σας είναι αν θα τις εξελίξετε ή θα μείνετε απλώς στα λόγια… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι πρέπει να ξανασχοληθείτε με κάτι που σας άρεσε, και τώρα μπορεί να επαναλειτουργήσει!

 

Νοέμβριος