Share This!
Ζυγός
23/09 - 22/10

- Ετήσια Προβλέψη Ζυγός -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
 

Είστε πολύ δημιουργικοί αυτή τη χρονιά, αλλά δώστε προσοχή και στα οικογενειακά θέματα!

 
Γενικά:
Ο Κρόνος από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω έχει σκοπό να σας κάνει να ασχοληθείτε εντατικά με θέματα οικογενειακά και μάλιστα κατά απόλυτη προτεραιότητα… Είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν ή τουλάχιστον να σας επιβαρύνουν αρκετά και να βαρυγκωμάτε αλλά αυτό είναι κάτι που δε θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Προσοχή στην Έκλειψη της 13 Ιουλίου στον Καρκίνο γιατί ανακύπτουν εργασιακά θέματα που πρέπει να τα διαχειριστείτε με έναν τρόπο που δε θα είναι εύκολος ή θα πρέπει να αλλάξετε τακτική ακόμα θα κληθείτε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια κάτι που θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα για να βρεθεί η χρυσή τομή…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Είναι μία χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα αυτή για εσάς, αλλά ο τομέας που θα σας απασχολήσει αρκετά είναι τα οικονομικά σας γιατί ο Δίας από τον Σκορπιό υπόσχεται ή αφήνει να υπονοηθεί ότι υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες είναι αδύνατο να μην τις εκμεταλλευθείτε και σίγουρα θα νιώσετε και τυχεροί σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον στο να βρείτε νέες πηγές εσόδων χωρίς όμως να πρέπει να αγνοήσετε οφειλές που έχετε και πρέπει να είστε συνεπείς και απόλυτα συμμορφωμένοι με τους κανόνες που επιβάλλονται, ιδιαίτερα από 15 Μαϊου έως 5 Νοεμβρίου όπου εκεί αυτά που δεν είναι άκρως τακτοποιημένα θα βγουν στην επιφάνεια και μπορούν να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα έως και απώλειες και μάλιστα με τόσο συνοπτικές διαδικασίες όσο και να μην μπορέσετε να αντιδράσετε ή να σώσετε το παραμικρό… 
 
Αισθηματικά:
Ο Άρης από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου παρόλα αυτά μπορεί να σας δώσει έναν επιπλέον λόγο να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε μέτρο γιατί είναι τόσο εύκολο να το χάσετε και να μπείτε σε αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις και να κυνηγάτε κάτι που δεν μπορεί να γίνει δικό σας…Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου γιατί η ανάδρομη κίνηση του Άρη θα σας βάλει να διεκδικήσετε κάτι εκ νέου και μάλιστα να σας κάνει αδύναμους να υποδεχτείτε τις εντάσεις αλλά και την ενέργεια που χρειάζεται με αποτέλεσμα να κάνετε κινήσεις που δε  θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί δεν είστε ούτε τόσο εφευρετικοί ούτε και θαρραλέοι…Η Αφροδίτη πανίσχυρη στο ζώδιό σας από 6 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου είναι συνοδοιπόρος σας και σας κάνει τουλάχιστον ψυχολογικά πανίσχυρους και να ανακτάτε δυνάμεις… Από 31 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου θα είναι ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο με αποτέλεσμα να σας κάνει να μετανιώνετε για αυτά που δεν έχετε κάνει και τώρα να προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να επανορθώσετε!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ευκαιρία να κάνετε το σπίτι σας ομορφότερο και να αισθάνεστε ομορφότερα μέσα σ’ αυτό… Ερωτικά, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο τις στιγμές αλλά και να βλέπετε περισσότερη ανταπόκριση… Γενικότερα, αν βιάζεστε μπορείτε να πείσετε και τους άλλους με πολύ λογικά επιχειρήματα να πάνε πιο γρήγορα, αν και προτιμάτε τα μικρά και σταθερά βήματα!
 
Φεβρουάριος
Έχετε καλύτερη καθημερινότητα και αυτό σας κάνει να έχετε και περισσότερη όρεξη για τα ερωτικά σας… Παίρνετε πρωτοβουλίες, αλλά δεν είστε και τόσο σταθεροί σε αυτά που θέλετε… Πάντως, ξέρετε ότι οι άλλοι είναι πιο ανεκτικοί από εσάς, ώστε να αντέχουν τις όποιες ιδιορρυθμίες σας!
 
Μάρτιος
Η διαφοροποίηση αυτού του μήνα είναι ότι ξέρετε τις δυνατότητές σας και ξέρετε πώς να τις αξιοποιήσετε… Αυτό που σας ανησυχεί είναι ότι τα επαγγελματικά σας κινούνται σε αργούς ρυθμούς… Στα ερωτικά σας, σας απασχολούν θέματα του παρελθόντος τα οποία θεωρούσατε λυμένα!
 
Απρίλιος
Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, γεγονός που σας κάνει καχύποπτους και δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το παραμικρό… Επαγγελματικά, μην οριστικοποιείτε τίποτα που δεν ξέρετε ότι μπορείτε να το εκτελέσετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που σας έχουν δώσει!
 
Μάιος
Ευκαιρία να συμπεριλάβετε στους στόχους σας και άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας δώσουν και το στίγμα τους, αλλά και θα σας κάνουν ακόμα πιο επικεντρωμένους… Σ’ αυτή σας την αναζήτηση να ξεκαθαρίσετε και το μερίδιο σας στις ευθύνες… Ερωτικά, γίνεστε και πιο ανοιχτοί αλλά ταυτόχρονα και περισσότερο συντροφικοί!
 
Ιούνιος
Πρέπει να μάθετε να κρατάτε μυστικά και αν δεν μπορείτε ολόκληρα τουλάχιστον μέρος αυτών… Είναι σημαντικό να διερευνάτε περισσότερο και να μην ξέρουν οι άλλοι όλα τα χαρτιά σας… Κυρίως επαγγελματική είναι αυτή η τακτική, αλλά και στα προσωπικά σας σε μικρότερη κλίμακα!
 
Ιούλιος
Όταν είναι επιθετικοί απέναντί σας θέλετε να το ανταποδώσετε στο έπακρο, οπότε αρχίζει ένας αγώνας δράσης και ανταγωνισμού! Ξέρετε βέβαια ότι δεν κινδυνεύετε να χάσετε ολόκληρο το παιχνίδι στα ερωτικά σας γιατί έχετε βάλει γερές βάσεις!
 
Αύγουστος
Ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών σας βρίσκει τόσο ανανεωμένους όσο και με ερωτικά σας σε πρώτη προτεραιότητα! Άλλωστε δεν έχετε και τίποτα καλύτερο να ασχοληθείτε αυτό το μήνα, από τα ερωτικά σας που θέλουν να σας παγιδεύσουν ακόμα περισσότερο, αλλά και εσείς δεν το αρνείστε!
 
Σεπτέμβριος                                          
Είναι ένας υπερφορτωμένος μήνας ο Σεπτέμβριος  και όσο και να σας αγχώνει τόσο σας βοηθάει να ξεχωρίζετε τα σημαντικά από τα μη… Ερωτικά, ξέρετε ότι μία καλή τους κουβέντα ως ένδειξη συμπαράστασης θα ήταν το ιδανικό σας!
 
Οκτώβριος
Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμούς και να δείτε πως μπορείτε να συνδέσετε το παρελθόν με το παρόν αλλά και να του δώσετε προεκτάσεις για το μέλλον! Ερωτικά, αν επιστρέψουν άνθρωποι του παρελθόντος, μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση, αλλά μην τους δεχτείτε χωρίς να ζητήσετε εξηγήσεις!
 
Νοέμβριος
Έχετε έντονη κινητικότητα για τα θέματα σας και είστε και περισσότερο ανυπόμονοι αυτό το μήνα.Προσέξτε μην εκνευρίζεστε γιατί θέματα που σας καθυστερούν, σας δίνουν μία ευκαιρία να τα ξανασκεφτείτε…Ή και να τα επικοινωνήσετε με άλλο τρόπο!
 
Δεκέμβριος
Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή να τα λύσετε όλα.Προσπαθήστε να είστε όσο πιο προνοητικοί μπορείτε, γιατί ανακύπτουν θέματα την τελευταία στιγμή που σας τρώνε πολύτιμο χρόνο.Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι να σας δημιουργηθούν αναμνήσεις από αυτές που θα σας ενώσουν περισσότερο!