Share This!
Ζυγός
23/09 - 22/10

- Ετήσια Προβλέψη Ζυγός -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
 

Είστε πολύ δημιουργικοί αυτή τη χρονιά, αλλά δώστε προσοχή και στα οικογενειακά θέματα!

 
Γενικά:
Ο Κρόνος από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω έχει σκοπό να σας κάνει να ασχοληθείτε εντατικά με θέματα οικογενειακά και μάλιστα κατά απόλυτη προτεραιότητα… Είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν ή τουλάχιστον να σας επιβαρύνουν αρκετά και να βαρυγκωμάτε αλλά αυτό είναι κάτι που δε θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Προσοχή στην Έκλειψη της 13 Ιουλίου στον Καρκίνο γιατί ανακύπτουν εργασιακά θέματα που πρέπει να τα διαχειριστείτε με έναν τρόπο που δε θα είναι εύκολος ή θα πρέπει να αλλάξετε τακτική ακόμα θα κληθείτε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια κάτι που θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα για να βρεθεί η χρυσή τομή…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Είναι μία χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα αυτή για εσάς, αλλά ο τομέας που θα σας απασχολήσει αρκετά είναι τα οικονομικά σας γιατί ο Δίας από τον Σκορπιό υπόσχεται ή αφήνει να υπονοηθεί ότι υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες είναι αδύνατο να μην τις εκμεταλλευθείτε και σίγουρα θα νιώσετε και τυχεροί σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον στο να βρείτε νέες πηγές εσόδων χωρίς όμως να πρέπει να αγνοήσετε οφειλές που έχετε και πρέπει να είστε συνεπείς και απόλυτα συμμορφωμένοι με τους κανόνες που επιβάλλονται, ιδιαίτερα από 15 Μαϊου έως 5 Νοεμβρίου όπου εκεί αυτά που δεν είναι άκρως τακτοποιημένα θα βγουν στην επιφάνεια και μπορούν να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα έως και απώλειες και μάλιστα με τόσο συνοπτικές διαδικασίες όσο και να μην μπορέσετε να αντιδράσετε ή να σώσετε το παραμικρό… 
 
Αισθηματικά:
Ο Άρης από τον Υδροχόο από 16 Μαϊου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου παρόλα αυτά μπορεί να σας δώσει έναν επιπλέον λόγο να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε μέτρο γιατί είναι τόσο εύκολο να το χάσετε και να μπείτε σε αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις και να κυνηγάτε κάτι που δεν μπορεί να γίνει δικό σας…Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου γιατί η ανάδρομη κίνηση του Άρη θα σας βάλει να διεκδικήσετε κάτι εκ νέου και μάλιστα να σας κάνει αδύναμους να υποδεχτείτε τις εντάσεις αλλά και την ενέργεια που χρειάζεται με αποτέλεσμα να κάνετε κινήσεις που δε  θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί δεν είστε ούτε τόσο εφευρετικοί ούτε και θαρραλέοι…Η Αφροδίτη πανίσχυρη στο ζώδιό σας από 6 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου είναι συνοδοιπόρος σας και σας κάνει τουλάχιστον ψυχολογικά πανίσχυρους και να ανακτάτε δυνάμεις… Από 31 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου θα είναι ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο με αποτέλεσμα να σας κάνει να μετανιώνετε για αυτά που δεν έχετε κάνει και τώρα να προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να επανορθώσετε!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ευκαιρία να κάνετε το σπίτι σας ομορφότερο και να αισθάνεστε ομορφότερα μέσα σ’ αυτό… Ερωτικά, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο τις στιγμές αλλά και να βλέπετε περισσότερη ανταπόκριση… Γενικότερα, αν βιάζεστε μπορείτε να πείσετε και τους άλλους με πολύ λογικά επιχειρήματα να πάνε πιο γρήγορα, αν και προτιμάτε τα μικρά και σταθερά βήματα!
 
Φεβρουάριος
Έχετε καλύτερη καθημερινότητα και αυτό σας κάνει να έχετε και περισσότερη όρεξη για τα ερωτικά σας… Παίρνετε πρωτοβουλίες, αλλά δεν είστε και τόσο σταθεροί σε αυτά που θέλετε… Πάντως, ξέρετε ότι οι άλλοι είναι πιο ανεκτικοί από εσάς, ώστε να αντέχουν τις όποιες ιδιορρυθμίες σας!
 
Μάρτιος
Η διαφοροποίηση αυτού του μήνα είναι ότι ξέρετε τις δυνατότητές σας και ξέρετε πώς να τις αξιοποιήσετε… Αυτό που σας ανησυχεί είναι ότι τα επαγγελματικά σας κινούνται σε αργούς ρυθμούς… Στα ερωτικά σας, σας απασχολούν θέματα του παρελθόντος τα οποία θεωρούσατε λυμένα!
 
Απρίλιος
Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, γεγονός που σας κάνει καχύποπτους και δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το παραμικρό… Επαγγελματικά, μην οριστικοποιείτε τίποτα που δεν ξέρετε ότι μπορείτε να το εκτελέσετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που σας έχουν δώσει!
 
Μάιος
Ευκαιρία να συμπεριλάβετε στους στόχους σας και άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας δώσουν και το στίγμα τους, αλλά και θα σας κάνουν ακόμα πιο επικεντρωμένους… Σ’ αυτή σας την αναζήτηση να ξεκαθαρίσετε και το μερίδιο σας στις ευθύνες… Ερωτικά, γίνεστε και πιο ανοιχτοί αλλά ταυτόχρονα και περισσότερο συντροφικοί!
 
Ιούνιος
Πρέπει να μάθετε να κρατάτε μυστικά και αν δεν μπορείτε ολόκληρα τουλάχιστον μέρος αυτών… Είναι σημαντικό να διερευνάτε περισσότερο και να μην ξέρουν οι άλλοι όλα τα χαρτιά σας… Κυρίως επαγγελματική είναι αυτή η τακτική, αλλά και στα προσωπικά σας σε μικρότερη κλίμακα!
 
Ιούλιος
Όταν είναι επιθετικοί απέναντί σας θέλετε να το ανταποδώσετε στο έπακρο, οπότε αρχίζει ένας αγώνας δράσης και ανταγωνισμού! Ξέρετε βέβαια ότι δεν κινδυνεύετε να χάσετε ολόκληρο το παιχνίδι στα ερωτικά σας γιατί έχετε βάλει γερές βάσεις!
 
Αύγουστος
Ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών σας βρίσκει τόσο ανανεωμένους όσο και με ερωτικά σας σε πρώτη προτεραιότητα! Άλλωστε δεν έχετε και τίποτα καλύτερο να ασχοληθείτε αυτό το μήνα, από τα ερωτικά σας που θέλουν να σας παγιδεύσουν ακόμα περισσότερο, αλλά και εσείς δεν το αρνείστε!
 
Σεπτέμβριος                                          
Είναι ένας υπερφορτωμένος μήνας ο Σεπτέμβριος  και όσο και να σας αγχώνει τόσο σας βοηθάει να ξεχωρίζετε τα σημαντικά από τα μη… Ερωτικά, ξέρετε ότι μία καλή τους κουβέντα ως ένδειξη συμπαράστασης θα ήταν το ιδανικό σας!
 
Οκτώβριος
Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμούς και να δείτε πως μπορείτε να συνδέσετε το παρελθόν με το παρόν αλλά και να του δώσετε προεκτάσεις για το μέλλον! Ερωτικά, αν επιστρέψουν άνθρωποι του παρελθόντος, μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση, αλλά μην τους δεχτείτε χωρίς να ζητήσετε εξηγήσεις!
 
Νοέμβριος
Έχετε έντονη κινητικότητα για τα θέματα σας και είστε και περισσότερο ανυπόμονοι αυτό το μήνα.Προσέξτε μην εκνευρίζεστε γιατί θέματα που σας καθυστερούν, σας δίνουν μία ευκαιρία να τα ξανασκεφτείτε…Ή και να τα επικοινωνήσετε με άλλο τρόπο!
 
Δεκέμβριος
Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή να τα λύσετε όλα.Προσπαθήστε να είστε όσο πιο προνοητικοί μπορείτε, γιατί ανακύπτουν θέματα την τελευταία στιγμή που σας τρώνε πολύτιμο χρόνο.Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι να σας δημιουργηθούν αναμνήσεις από αυτές που θα σας ενώσουν περισσότερο!