Ιχθείς
20/02 - 20/03
Εβδομάδα 10/12 - 16/12
Εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018
Στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Τοξότη θα κινηθεί η εβδομάδα μας η οποία μας καλεί να διακρίνουμε τα σημαντικά από τα μη, αλλά και τις αλήθειες που αν για κάποιο λόγο θέλαμε να τις βαφτίσουμε έτσι χωρίς να έχουμε διασταυρώσει για να βολέψουμε την όποια ανασφάλειά μας. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις και ζητάμε διευκρινίσεις προτού πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση.
 
Βοηθητική είναι και η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τον Σκορπιό που αυτή τη φορά ξέρει να ψάχνει και να αποκαλύπτει μυστικά που θα τον βοηθήσουν να υιοθετήσει την στάση που θα κρατήσει όσο και αν κάποιοι προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν αυτό που δε θέλουν να φτάσει στον προορισμό του. Η αλήθεια είναι ότι το πρόσφατο παρελθόν έχει να μας υποδείξει πολλά και κυρίως όταν αφήνει ασάφειες οι οποίες είναι σκόπιμες! Στο χέρι μας είναι από αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
 
Ο Άρης από τους Ιχθύς αυτή την εβδομάδα χωρίς να κάνει κύριες όψεις ενισχύει τη διαίσθησή μας και με έναν τρόπο μας βάζει να βλέπουμε αυτό που δε διακρίνεται εύκολα ίσως και να έχει και ένα λόγο να λειτουργεί υποχθόνια γιατί δεν βρίσκει την τόλμη να αποκαλυφθεί… Ίσως είναι και καλύτερα να υπονοούνται κάποια πράγματα αντί να είναι εντελώς ξεκάθαρα γιατί έτσι εξιτάρουν τις αισθήσεις.
 
Από κοντά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει και αυτή ένα πάθος χωρίς να ακολουθεί το συναίσθημα ωστόσο ξέρει να υπόσχεται και να ζει την στιγμή σα να μην υπάρχει αύριο… Σημασία έχει ότι μπορεί να επιβάλλεται και να διεκδικεί προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και κυρίως τάσης κυριαρχίας πάνω στον άλλο τόσο όσο και να του δημιουργούμε ανυπομονησία..
 
Σαφώς πάντως είναι μία πιο ήρεμη εβδομάδα που αυτό που μας χρειάζεται είναι περισυλλογή και να ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ ξέρετε ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι πρωτοβουλίες τις οποίες μπορείτε εύκολα να τις κάνετε πράξη αρκεί να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε για να μην καταναλώνετε την ενέργειά σας άσκοπα!
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Πάλι θέλετε μία πυξίδα για να δείτε πως θα ασχοληθείτε και μάλιστα με τι σειρά προτεραιότητας γιατί υπάρχουν αντικρουόμενα αιτήματα τα οποία είναι για εσάς πολύ σημαντικά να τα λύσετε και το ένστικτό σας δε σας βοηθάει να δείτε αυτά που έχουν την άμεση και απόλυτη προτεραιότητα. Ερωτικά δείχνετε σημάδια ανακωχής και ίσως και μία υποχώρηση να είναι ενδεικτική αλλά και να θέλετε να είστε πιο χαλαροί και να μην πιέζεστε γιατί γενικότερα έχετε αρκετά θέματα με τους δικούς σας ανθρώπους και ο έρωτας είναι το καλύτερο παυσίπονό σας και σωστά το αναζητάτε ολοένα και περισσότερο… Επαγγελματικά, μη δίνετε σημασία στα προφορικά όταν αυτά δεν επικυρώνονται και γραπτά γιατί μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα και χωρίς καμία συνέπεια!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ιχθείς
Share This!