Λέων
23/07 - 23/08
Εβδομάδα 18/03 - 24/03
Εβδομάδα 18 ως 24 Μαρτίου 2019
Είναι η εβδομάδα που υποδεχόμαστε την άνοιξη αφού το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου είναι αυτό που τη σηματοδοτεί και μας προτρέπει σε δράση! Ένας καινούργιος αστρολογικός κύκλος ξεκινά για να μας φέρει κοντά σε νέα γεγονότα αφού όμως ξεκαθαρίσουμε πρώτα τα παλιά (έστω και με δυσκολία) και τα αφήσουμε στην άκρη αποκρυσταλλώνοντας απόψεις, κάτι όμως που μας είναι δύσκολο αυτή την εβδομάδα…
 
Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στους Ιχθύς μία θέση που ούτε αγαπά ούτε του ταιριάζει και με τη στενή του σύνοδο με τον Ποσειδώνα υτή την εβδομάδα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, αφού η τάση μας να μπερδευόμαστε γίνεται ολοένα και πιο έντονη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Καλό είναι να μην πάρουμε καμία απόφαση και να προσπαθήσουμε να μεταθέσουμε και να οριστικοποιήσουμε καταστάσεις για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας!
 
Η Πανσέληνος στο Ζυγό, σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, είναι αυτή που θα μας ενεργοποιήσει και θα μας κάνει να θέλουμε να αποτινάξουμε οτιδήποτε μας ενοχλεί για να προχωρήσουμε μπροστά ακάθεκτοι, απαλλαγμένοι από αυτά που μας ενοχλούν. Είμαστε αποφασισμένοι για αυτό και δεν βλέπουμε πουθενά εμπόδια παρά μόνο προοπτικές και θέλουμε όσο τίποτα άλλο να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο πραγμάτων ώστε να αφήσουμε χώρο για τον επόμενο που τουλάχιστον στο μυαλό μας μοιάζει συναρπαστικός αν και σε αυτή τη φάση δυσκολευόμαστε να τον κατανοήσουμε πλήρως!
 
Η Αφροδίτη παραμένει στον Υδροχόο και κάνοντας τις τελευταίες της τσάρκες σε αυτό το ζώδιο μας γεμίζει με την ανάγκη να είμαστε κοινωνικοί και ταυτόχρονα να αποδεχόμαστε το φλερτ στη ζωή μας για να ξεκινήσουν καινούργιοι έρωτες αν και σε αυτή τη φάση μπορούν να γεννηθούν φιλίες με στοιχεία έρωτα ή και να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία σε κάτι και τελικά το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι χρόνος και φυσικά ταλαιπωρία!
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες είναι η ώρα σας για να καταλάβετε ότι από εσάς περιμένουν και εσείς θα παίξετε τον καθοριστικό ρόλο στα πράγματα αλλά και θα προκαλέσετε τα γεγονότα. Αισθάνεστε τόσο έντονη την ανάγκη να εμπλακείτε σε καταστάσεις και να δώσετε μία οριστική μορφή σε αυτό το ασταθές-το οποίο μένει στάσιμο ή κινείται αργά-και αυτή σας η δράση είναι που θα σας ανταμείψει σταδιακά και πολύ περισσότερο από το τέλος του μήνα και μετά!

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Μία Πανσέληνος αρκετά βοηθητική για εσάς καθώς σας βάζει σε ουσιαστικές σκέψεις και με τις κατάλληλες επαφές να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις τωρινές καταστάσεις για να μπορέσετε να τις αξιολογήσετε και να πορευτείτε ανάλογα. Έτσι λοιπόν οι σκέψεις σας καθοδηγούνται σωστά ώστε να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος τη σωστή χρονική στιγμή και να προχωράτε στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, επειδή υπάρχει σύγχυση λόγω πολλών επιλογών είστε τόσο εκλεκτικοί όσο και μετρημένοι ώστε να εισβάλλουν στη ζωή σας μόνο αυτοί που το αξίζουν! Έξοδα αυτή την εβδομάδα είναι για την προσωπική σας ευχαρίστηση και δε θέλετε να τα περικόψετε!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Λέων
Share This!