Λέων
23/07 - 23/08
Εβδομάδα 10/12 - 16/12
Εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018
Στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Τοξότη θα κινηθεί η εβδομάδα μας η οποία μας καλεί να διακρίνουμε τα σημαντικά από τα μη, αλλά και τις αλήθειες που αν για κάποιο λόγο θέλαμε να τις βαφτίσουμε έτσι χωρίς να έχουμε διασταυρώσει για να βολέψουμε την όποια ανασφάλειά μας. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις και ζητάμε διευκρινίσεις προτού πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση.
 
Βοηθητική είναι και η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τον Σκορπιό που αυτή τη φορά ξέρει να ψάχνει και να αποκαλύπτει μυστικά που θα τον βοηθήσουν να υιοθετήσει την στάση που θα κρατήσει όσο και αν κάποιοι προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν αυτό που δε θέλουν να φτάσει στον προορισμό του. Η αλήθεια είναι ότι το πρόσφατο παρελθόν έχει να μας υποδείξει πολλά και κυρίως όταν αφήνει ασάφειες οι οποίες είναι σκόπιμες! Στο χέρι μας είναι από αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
 
Ο Άρης από τους Ιχθύς αυτή την εβδομάδα χωρίς να κάνει κύριες όψεις ενισχύει τη διαίσθησή μας και με έναν τρόπο μας βάζει να βλέπουμε αυτό που δε διακρίνεται εύκολα ίσως και να έχει και ένα λόγο να λειτουργεί υποχθόνια γιατί δεν βρίσκει την τόλμη να αποκαλυφθεί… Ίσως είναι και καλύτερα να υπονοούνται κάποια πράγματα αντί να είναι εντελώς ξεκάθαρα γιατί έτσι εξιτάρουν τις αισθήσεις.
 
Από κοντά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει και αυτή ένα πάθος χωρίς να ακολουθεί το συναίσθημα ωστόσο ξέρει να υπόσχεται και να ζει την στιγμή σα να μην υπάρχει αύριο… Σημασία έχει ότι μπορεί να επιβάλλεται και να διεκδικεί προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και κυρίως τάσης κυριαρχίας πάνω στον άλλο τόσο όσο και να του δημιουργούμε ανυπομονησία..
 
Σαφώς πάντως είναι μία πιο ήρεμη εβδομάδα που αυτό που μας χρειάζεται είναι περισυλλογή και να ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ ξέρετε ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι πρωτοβουλίες τις οποίες μπορείτε εύκολα να τις κάνετε πράξη αρκεί να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε για να μην καταναλώνετε την ενέργειά σας άσκοπα!
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Μία εβδομάδα με αρκετή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις ξεκινάει για εσάς που σας βάζει σε τάξη και σας ζητάει τον χρόνο σας επιτακτικά αλλά και την προσοχή σας… Προσέξτε μην είστε υπεραισιόδοξοι για την έκβαση μίας υπόθεσης γιατί είστε κοντά στο να εμπιστευθείτε λάθος ανθρώπους και να τους ακολουθήσετε χωρίς να ξέρετε αν σκόπιμα θέλουν να σας παρασύρουν σε μία απόφαση. Φροντίστε να μην δείχνετε κανένα συναισθηματισμό στην εργασία σας. Ερωτικά ενώ θέλετε να νιώσετε ασφάλεια τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν μπορούν να είναι καθόλου συγκεκριμένες ή τουλάχιστον στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε. Πάντως υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες αλλά εσείς δεν τους δίνετε τη σημασία που θα τους άξιζε, αφού η καρδιά σας ανήκει κάπου που ίσως δεν μπορείτε ούτε να την έχετε εξ ολοκλήρου, αλλά με μικρές δόσεις και φυσικά με καμία αποκλειστικότητα!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Λέων
Share This!