Παρθένος
24/08 - 22/09
Εβδομάδα 16/09 - 22/09
Εβδομάδα 16 - 22 Σεπτεμβρίου

Ωραιότατη εβδομάδα χωρίς να μας αγχώνει και αφού έχει περάσει η περίοδος προσαρμογής και έχει έρθει η περίοδος της δράσης… Αρχής γενομένης από τον Ερμή που είναι στο Ζυγό οι συλλογικές δράσεις δίνουν και παίρνουν και μάλιστα είναι αρκετά έντονες και αποζητούν ανταπόκριση και αμεσότητα..

Έτσι λοιπόν οι επικοινωνίες γίνονται πιο γρήγορες και πιο αποδοτικές κυρίως σε επαγγελματικά θέματα και κυρίως σε θέματα που απαιτούν συνεργασία και αυτή τη φορά καταλαβαίνουμε ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε ή ότι μαζί είναι καλύτερα και προσπαθούμε να βρούμε συμμάχους!

Ο έρωτας από αυτή την εβδομάδα φοράει και  αυτός τα γιορτινά του και ενώ ήταν σε επαγρύπνηση το προηγούμενο διάστημα τώρα θέλει να είναι αρχηγός και διεκδικεί ρόλο ενωτικό… Και τι καλύτερο για τον έρωτα να επιδιώκει ένωση και να σκέφτεται για 2, αλλά και να αποζητάει το δεύτερο μέλος για να αλληλοσυμπληρωθούν. Η Αφροδίτη από το Ζυγό και στην αρχή τουλάχιστον της εβδομάδας σε στενή όψη με τον Ερμή μας οδηγούν σε ωραίες εξομολογήσεις και ακούμε όμορφα λόγια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα εννοούμε κιόλας.

Τελευταία φορά κορυφώνεται η όψη Δία-Ποσειδώνα και συγκεκριμένα το Σάββατο που θα δούμε ότι καθετί όμορφα δεν μπορεί να είναι απόλυτα ρεαλιστικό, έτσι λοιπόν μπορεί να παρασυρθούμε σε υπερβολές και μεγαλεπήβολα σχέδια που θα παραμείνουν όμως στην σφαίρα της φαντασίας μας καθώς διογκώνουμε τις καταστάσεις και τις συνδέουμε με το παρελθόν με έναν τρόπο που δεν μπορεί να έχει πρακτική εφαρμογή στο παρόν, και έτσι η απογοήτευση είναι το επόμενο βήμα.

Στην εκπνοή της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Κυριακή ο Ερμής σε μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο κάνουν τα λόγια φειδωλά και σχεδόν ανύπαρκτα, καθώς οι λέξεις είναι μετρημένες σαν κάτι να μας κρατάει επιφυλακτικούς και όχι μόνο αυτό είναι σα να μη θέλουμε να μοιραστούμε τίποτα και να κρατήσουμε μία παθητική στάση απομονωμένοι στις σκέψεις μας.

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ του πρώτου δεκαημέρου είστε αυτοί που αυτή την εβδομάδα θα δεχτείτε περισσότερο την εύνοια από το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στο Ζυγό και θα δείτε ότι τα ζητήματα που σας απασχολούν είτε είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε είτε ανακαλύπτετε κάτι που σας ανακουφίζει και σας δίνει κουράγιο να προχωράτε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΕΙΣ ας είστε προσγειωμένοι και να μην απλώνεστε εκεί που δεν έχετε λόγο ή που ξέρετε ότι δεν υπάρχει χώρος για εσάς… Οφείλετε να καταλάβετε ποια είναι η θέση σας και να προσπαθήσετε να τη διασφαλίσετε παρά να την επεκτείνετε ή να θέλετε κάτι που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το έχετε!

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου

Τελευταία εβδομάδα που φιλοξενείτε τον Ήλιο στο ζώδιο σας και αυτό που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σωστά είναι πληροφορίες που έχετε μάθει και από πηγές που δεν είναι επίσημες αλλά έχουν εγκυρότητα και σας βοηθάνε στις κινήσεις σας…  Στον απόηχο της Πανσελήνου που σας επηρέασε θέτετε τον εαυτό σας σε διάθεση να κάνετε αλλαγές και να προσπαθείτε να δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οικονομικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας…. Παράλληλα,  όλο και περισσότερο σκαλίζετε θέματα που ξέρετε ότι θα σας προβάλλουν περισσότερο και έτσι θα διασφαλίσετε τη θέση σας και θα εδραιωθείτε περισσότερο… Ερωτικά, παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια σας και ξεκαθαρίζετε όλα τα σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις τις οποίες είστε διαθέσιμοι να τις δώσετε… 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Παρθένος
Share This!