Αιγόκερως
22/12 - 19/01
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
Είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες οι οποίες δεν έχουν απαραίτητα και το οικονομικό αντίκρισμα που θα σας ικανοποιούσε. Σήμερα όμως είστε έτοιμοι για όλα. Αν έχετε χρήματα θα θέλατε να τα ξοδέψετε μέχρι τέλους αλλά παρ’ όλο τον παρορμητισμό σας συγκρατείστε. Αυτή η εγκράτεια δεν έχει να κάνει με την αυτοπειθαρχία αλλά με τον φόβο του τι θα κάνετε στο μέλλον χωρίς τις απαραίτητες οικονομικές απολαβές. Επιπλέον σήμερα θα ανακαλύψετε πως δεν υπάρχει μόνο ο φόβος σπατάλης χρήματος αλλά και φόβος σπατάλης συναισθήματος οπότε αν σας φλερτάρουν δεν έχετε διάθεση ανταπόκρισης. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Αιγόκερως
Share This!