Δίδυμοι
21/05 - 21/06
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Η κοινωνικότητά σας  βρίσκεται στο αποκορύφωμα της. Έχετε διάθεση να μιλήσετε και να διασκεδάσετε με φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους, αλλά σήμερα δεν είναι τελικά αυτό που έχει προτεραιότητα, αφού το εργασιακό περιβάλλον, ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας απαιτούν από εσάς αφοσίωση, εστίαση αλλά και μεγάλα ποσά ενέργειας. Σήμερα ιδίως σας γίνεται επιπλέον  έντονα αισθητή η ανάγκη να είστε αγαπητοί και αξιοπρόσεκτοι από τους γύρω σας. Η ανάγκη αυτή μεγαλώνει καθ όλη την διάρκεια της ημέρας κάνοντάς σας να ξοδέψετε μεγάλα αποθέματα ψυχολογικής αντοχής και ανοχής τόσο ως προς εσάς όσο και ως προς τους άλλους.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Δίδυμοι
Share This!