Λέων
23/07 - 23/08
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Η ανάγκη σας να δεχθείτε συναισθηματικές εκδηλώσεις από τους άλλους προς το πρόσωπό σας σήμερα φαίνεται αυξημένη. Παρόλα αυτά φοβάστε μη θιχτεί και η εικόνα που θέλετε να έχετε οπότε φτάνετε σε αδιέξοδο όταν αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται δημόσια. Από την άλλη κι εσείς θα θέλατε να είστε πιο εκδηλωτικοί αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί απλά να παρουσιαστείτε εντελώς αδιάφοροι, ενώ η καρδούλα σας το ξέρει πόσο πολύ θα ήθελε να εκφραστεί. Μοιραστείτε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας, αφεθείτε σε ότι έχει να σας προσφέρει και μην αναλύσετε σήμερα καμιά κατάσταση τόσο που να χαλάσει την μαγεία του έρωτα.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Λέων
Share This!