Παρθένος
24/08 - 22/09
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Θέλετε να αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο σε όλους τους τομείς με σκοπό να λάβετε αναγνώριση των ικανοτήτων σας από τους άλλους. Το βάθος όμως που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός σας τις πληροφορίες, δεν αφήνει περιθώρια στην ελεύθερη εκδήλωση συναισθημάτων. Δεύτερες ή κρυφές σκέψεις σας τοποθετούν στην σκακιέρα να κάνετε μπρος πίσω και να μη διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας χάνοντας έτσι την ευκαιρία για Ρουά Ματ. Το ότι το μυαλό σας είναι καχύποπτο δεν σημαίνει πως είναι και οι άλλοι, οι οποίοι έρχονται σαν από μηχανής θεός να σας λυτρώσουν από τον εαυτό σας.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Παρθένος
Share This!