Σκορπιός
23/10 - 22/11
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Μη προσπαθήσετε σήμερα να επιβάλετε την άποψη σας ούτε στους δικούς σας αλλά ούτε και στους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι μια ημέρα αυτοπαρατήρησης η σημερινή η οποία απαιτεί αποστάσεις αν θέλετε να βρείτε τρόπο να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα μπορέσει να κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο ώστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με δημιουργικό τρόπο αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις. Ερωτικά η διάθεση σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ενώ είναι μια εξαιρετικά γόνιμη ημέρα αν επιθυμείτε απογόνους. Μια σχέση από το παρελθόν ίσως επανέλθει σήμερα ξαφνικά και σας αφήσει έκπληκτους.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Σκορπιός
Share This!