Ταύρος
21/04 - 20/05
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Μια επαγγελματική ή μια σοβαρή προσωπική πρόταση είναι πιθανό να επανέλθει και να τεθούν εκ νέου οι όροι οι οποίοι όμως και πάλι δεν φαίνεται να σας πληρούν παρότι έχετε κάνει κι εσείς τις υποχωρήσεις σας. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μπείτε σε συζήτηση η οποία εν καιρώ μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά εποικοδομητική, ανοίγοντας νέες διαδρομές σκέψης και πράξης. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε αν δεν καταλήξετε σήμερα σε κάποιο αποτέλεσμα, γιατί η μη λήψη αποφάσεων μπορεί να έχει πολύ καλύτερα μακροχρόνια αποτελέσματα, σε σχέση με δράσεις λόγω ανάγκης.  Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο ύπαρξης και θα αποζημιωθείτε.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ταύρος
Share This!