Τοξότης
23/11 - 21/12
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Αν και έχετε πολύ καλά αντανακλαστικά σήμερα  θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην οδήγηση, διότι η νευρικότητα της ημέρας είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την οδική σας συμπεριφορά. Επιπλέον συναισθήματα που είναι ταυτόσημα της ζήλειας μπορεί να σας κατακλύσουν αν δεν κάνετε έστω και την παραμικρή προσπάθεια να είστε αντικειμενικοί και με καθαρή ματιά.  Αντί λοιπόν να τρώγεστε με τα ρούχα σας ξεκινήστε σήμερα μια ομαδική δραστηριότητα και προσπαθήστε να εξασκήσετε το πνεύμα.  Επιβάλετε να είστε ευγενικοί και βέβαια καλό είναι να μην μπερδέψετε την αγένεια με την ειλικρίνεια. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Τοξότης
Share This!