Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Αυξημένη είναι σήμερα η διάθεσή σας να βρεθείτε με άτομα αγαπημένα και να κάνετε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Αυτό όμως που δεν έχετε υπολογίσει είναι οι αντιδράσεις που θα προκαλέσετε στους άλλους, ιδίως αν αυτά τα άτομα εμπλέκονται μαζί σας επαγγελματικά. Δεν διανύετε την καλύτερη εποχή για ξεκάθαρες συζητήσεις εφόσον δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα σας με ποιους θέλετε να πάτε και ποιους να αφήσετε πίσω. Σήμερα θα ήταν καλύτερα να στραφείτε στους γύρω σας με ποιο ανοιχτή διάθεση αλλά ταυτόχρονα και αποστασιοποιημένοι, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να δει ξεκάθαρα και να κερδίσει χρόνο.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!