Καρκίνος
22/06 - 22/07
Ιανουάριος 2019
Μηνιαίε προβλέψεις Ιανουαρίου 2019
Είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2019 αυτός και όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος μήνας της χρονιάς αλλά γιατί οι πλανητικές όψεις είναι έντονες και μας δείχνουν τη δυναμική τους ενώ φιλοξενεί και τις πρώτες εκλείψεις του 2019!
 

Οι εκλείψεις του μήνα:

 
Αρχικά η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου μας φέρνει αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις, τα λάθη αλλά και τα ένοχα μυστικά μας. Τις ευθύνες μας τις γνωρίζουμε και όσο και να θέλουμε να το πάρουμε χαλαρά και να το μεταθέσουμε για αργότερα αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά ξεκινώντας θα δούμε ότι αυτό που δε λύνεται και αναγκάζεται να κοπεί, θα είναι λυτρωτικό για τη συνέχεια…
 
Το γεμάτο φεγγάρι και Πανσέληνος αλλά και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 21 Ιανουαρίου είναι σαφώς πιο φιλικό αλλά μας ζητάει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους υπόλοιπους και να δούμε ποια είναι η θέση μας σε μία ομάδα ή ευρύτερα, στο κοινωνικό σύνολο. Ο έρωτας σ’ αυτή την Έκλειψη μας κάνει τόσο πεισματάρηδες όσο και να τον διεκδικούμε έντονα, ίσως και να γίνουμε πιεστικοί αλλά αυτό είναι που μας αρέσει δηλαδή να κάνουμε έντονη την παρουσία μας και τις προθέσεις μας!
 
Ο Άρης από την Πρωτοχρονιά στη θέση κυριαρχίας του τον αγαπημένο του Κριό δείχνει ακριβώς ότι η δράση μας είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις! Και επειδή είμαστε και αρκετά παρορμητικοί έως και γρήγοροι αυτό σημαίνει ότι αυτός ο μήνας θα είναι καθοριστικός κάτι που και εμείς το επιδιώκουμε άλλωστε!
 
Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7 του μήνα και μας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων στα ερωτικά μας αφού μας κάνει και πιο κινητικούς αλλά και πιο κοινωνικούς! Ιδιαίτερα στις 18 Ιανουαρίου θα γίνουν τα πράγματα πολύ πιο ερωτικά αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη υπόσχεται ωραίες ερωτικές στιγμές!
 
Ο Ερμής αλλάζει τρία ζώδια αυτό το μήνα ξεκινώντας από τον Τοξότη και το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα το περάσει στον Αιγόκερω και συγκεκριμένα από 5 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιανουαρίου (που θα περάσει στον Υδροχόο) κάτι που μας δείχνει ότι ο μήνας δεν μπορεί να είναι ανάλαφρος επαγγελματικά, και ότι ακόμα και τα λόγια μας αποτελούν δέσμευση και βέβαια έχουν τόσο βαρύνουσα σημασία όσο και να μας κάνουν να αναλαμβάνουμε άμεσα ευθύνες!

 

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Παίρνετε σταδιακά τα ηνία και σε όλη τη διάρκεια του μήνα είστε σε μεγάλη φόρμα και κυρίως σε ηγετική θέση ενώ έχετε και θάρρος και μεγάλη δύναμη για να διεκδικείτε αυτό που σας αξίζει αλλά και να προχωράτε σε αλλαγές πολύ γρήγορα! Όταν κρίνετε ότι αυτό που δεν αλλάζει απλώς κόβεται, προχωράτε στο επόμενο στάδιο με μεγάλη αυτοπεποίθηση! Το κακό με εσάς είναι ότι επικοινωνείτε τα θέματά σας με αρκετά έντονο τρόπο και θεωρείτε ότι οι εξηγήσεις είναι περιττές σε κάποιες περιπτώσεις… Γενικά θεωρείτε πολλά πράγματα αυτονόητα και δεν μπαίνετε καν στη διαδικασία να μιλάτε στους τόνους που θέλουν οι άλλοι.
Ερωτικά, στην αρχή του μήνα βλέπετε τα πράγματα πολύ αισιόδοξα και σωστά παρασύρετε και τους άλλους στη δική σας ρότα χωρίς κόπο. Σας εμπιστεύονται έστω και αν δεν ξέρουν που ακριβώς θα τους πάτε, αλλά τους αρέσει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.
Επαγγελματικά, σωστά διαλευκάνετε κάποιες καταστάσεις που είναι πίσω από εσάς και αυτές θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά, αφού ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Καρκίνος
Share This!