Παρθένος
24/08 - 22/09
Ιανουάριος 2019
Μηνιαίε προβλέψεις Ιανουαρίου 2019
Είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2019 αυτός και όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος μήνας της χρονιάς αλλά γιατί οι πλανητικές όψεις είναι έντονες και μας δείχνουν τη δυναμική τους ενώ φιλοξενεί και τις πρώτες εκλείψεις του 2019!
 

Οι εκλείψεις του μήνα:

 
Αρχικά η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου μας φέρνει αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις, τα λάθη αλλά και τα ένοχα μυστικά μας. Τις ευθύνες μας τις γνωρίζουμε και όσο και να θέλουμε να το πάρουμε χαλαρά και να το μεταθέσουμε για αργότερα αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά ξεκινώντας θα δούμε ότι αυτό που δε λύνεται και αναγκάζεται να κοπεί, θα είναι λυτρωτικό για τη συνέχεια…
 
Το γεμάτο φεγγάρι και Πανσέληνος αλλά και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 21 Ιανουαρίου είναι σαφώς πιο φιλικό αλλά μας ζητάει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους υπόλοιπους και να δούμε ποια είναι η θέση μας σε μία ομάδα ή ευρύτερα, στο κοινωνικό σύνολο. Ο έρωτας σ’ αυτή την Έκλειψη μας κάνει τόσο πεισματάρηδες όσο και να τον διεκδικούμε έντονα, ίσως και να γίνουμε πιεστικοί αλλά αυτό είναι που μας αρέσει δηλαδή να κάνουμε έντονη την παρουσία μας και τις προθέσεις μας!
 
Ο Άρης από την Πρωτοχρονιά στη θέση κυριαρχίας του τον αγαπημένο του Κριό δείχνει ακριβώς ότι η δράση μας είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις! Και επειδή είμαστε και αρκετά παρορμητικοί έως και γρήγοροι αυτό σημαίνει ότι αυτός ο μήνας θα είναι καθοριστικός κάτι που και εμείς το επιδιώκουμε άλλωστε!
 
Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7 του μήνα και μας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων στα ερωτικά μας αφού μας κάνει και πιο κινητικούς αλλά και πιο κοινωνικούς! Ιδιαίτερα στις 18 Ιανουαρίου θα γίνουν τα πράγματα πολύ πιο ερωτικά αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη υπόσχεται ωραίες ερωτικές στιγμές!
 
Ο Ερμής αλλάζει τρία ζώδια αυτό το μήνα ξεκινώντας από τον Τοξότη και το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα το περάσει στον Αιγόκερω και συγκεκριμένα από 5 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιανουαρίου (που θα περάσει στον Υδροχόο) κάτι που μας δείχνει ότι ο μήνας δεν μπορεί να είναι ανάλαφρος επαγγελματικά, και ότι ακόμα και τα λόγια μας αποτελούν δέσμευση και βέβαια έχουν τόσο βαρύνουσα σημασία όσο και να μας κάνουν να αναλαμβάνουμε άμεσα ευθύνες!

 

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου

Ένας ερωτικός μήνας ξεκινάει και εσείς δίνετε εκεί την έμφασή σας καθόλη τη διάρκεια του μήνα που είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τα ερωτικά σας χωρίς να λείπουν και οι διαφορές που τις βλέπετε να διογκώνονται ή να θέλετε να τις ξεκαθαρίσετε όσο πιο άμεσα μπορείτε… Νιώθετε πίεση αλλά και προκαλείτε πίεση στους άλλους γιατί ο τρόπος σας είναι λίγο πιο απότομος από όσο συνήθως… Το κακό για εσάς είναι ότι δε θέλετε να αποκαλύπτεστε, αντιθέτως, θέλετε να παίρνετε από τους άλλους τις πληροφορίες και τις επεξεργάζεστε με ένα δικό σας τρόπο χωρίς να τους δίνετε το δικαίωμα να συνομιλήσουν και να εξηγήσουν… Παρανοήσεις δημιουργούν και καινούργια αγκάθια που προσπαθείτε να τα περάσετε… Επαγγελματικά, τα πράγματα έχουν μία ανάμεικτη μυρωδιά… Άλλοτε, εσείς προχωράτε ακάθεκτοι χωρίς να ζητάτε επιβεβαίωση για τις κινήσεις σας, ακόμα και αν ξέρετε ότι οι αντιδράσεις καραδοκούν… Πάντως, έχετε αποφασίσει ότι δε θα αφήνετε κανέναν να μπλέκεται στα πόδια σας, χωρίς να του ζητάτε το λόγο και να τον βάζετε στην άκρη του, εφόσον το κρίνετε απαραίτητο!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Παρθένος
Share This!