Σκορπιός
23/10 - 22/11
Ιανουάριος 2019
Μηνιαίε προβλέψεις Ιανουαρίου 2019
Είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2019 αυτός και όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος μήνας της χρονιάς αλλά γιατί οι πλανητικές όψεις είναι έντονες και μας δείχνουν τη δυναμική τους ενώ φιλοξενεί και τις πρώτες εκλείψεις του 2019!
 

Οι εκλείψεις του μήνα:

 
Αρχικά η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου μας φέρνει αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις, τα λάθη αλλά και τα ένοχα μυστικά μας. Τις ευθύνες μας τις γνωρίζουμε και όσο και να θέλουμε να το πάρουμε χαλαρά και να το μεταθέσουμε για αργότερα αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά ξεκινώντας θα δούμε ότι αυτό που δε λύνεται και αναγκάζεται να κοπεί, θα είναι λυτρωτικό για τη συνέχεια…
 
Το γεμάτο φεγγάρι και Πανσέληνος αλλά και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 21 Ιανουαρίου είναι σαφώς πιο φιλικό αλλά μας ζητάει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους υπόλοιπους και να δούμε ποια είναι η θέση μας σε μία ομάδα ή ευρύτερα, στο κοινωνικό σύνολο. Ο έρωτας σ’ αυτή την Έκλειψη μας κάνει τόσο πεισματάρηδες όσο και να τον διεκδικούμε έντονα, ίσως και να γίνουμε πιεστικοί αλλά αυτό είναι που μας αρέσει δηλαδή να κάνουμε έντονη την παρουσία μας και τις προθέσεις μας!
 
Ο Άρης από την Πρωτοχρονιά στη θέση κυριαρχίας του τον αγαπημένο του Κριό δείχνει ακριβώς ότι η δράση μας είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις! Και επειδή είμαστε και αρκετά παρορμητικοί έως και γρήγοροι αυτό σημαίνει ότι αυτός ο μήνας θα είναι καθοριστικός κάτι που και εμείς το επιδιώκουμε άλλωστε!
 
Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7 του μήνα και μας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων στα ερωτικά μας αφού μας κάνει και πιο κινητικούς αλλά και πιο κοινωνικούς! Ιδιαίτερα στις 18 Ιανουαρίου θα γίνουν τα πράγματα πολύ πιο ερωτικά αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη υπόσχεται ωραίες ερωτικές στιγμές!
 
Ο Ερμής αλλάζει τρία ζώδια αυτό το μήνα ξεκινώντας από τον Τοξότη και το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα το περάσει στον Αιγόκερω και συγκεκριμένα από 5 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιανουαρίου (που θα περάσει στον Υδροχόο) κάτι που μας δείχνει ότι ο μήνας δεν μπορεί να είναι ανάλαφρος επαγγελματικά, και ότι ακόμα και τα λόγια μας αποτελούν δέσμευση και βέβαια έχουν τόσο βαρύνουσα σημασία όσο και να μας κάνουν να αναλαμβάνουμε άμεσα ευθύνες!

 

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού

Όταν έχετε οικονομική ασφάλεια και όλα ταχτοποιημένα στα οικονομικά σας είναι για εσάς μία ανακούφιση που σας χαρίζει και περισσότερη διάθεση για δημιουργία και αποφασιστικότητα…. Αυτός ο μήνας, έχει μεγάλη έμφαση στο οικονομικό σκέλος που λειτουργεί και ως δείκτης της ψυχολογίας σας… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι πλέον δε θέλετε και δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας…. Έτσι λοιπόν, είτε κάνετε παράπονα είτε εξομολογήσεις, το αποτέλεσμα είναι ότι δείχνετε τι είναι αυτό που σας απασχολεί… Καινούργιοι έρωτες θα προκύψουν μόνο όταν σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα ασφάλειας με μακρά διάρκεια… Αν όμως είστε σε μία σχέση, έχετε πολλά να φέρετε στην επιφάνεια για να τα εκτονώσετε και να τα λύσετε… Φίλοι αυτό το μήνα, παίζουν κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις σας, και θα διασταυρώσετε τα ξίφη σας αν σας πουν κάτι που διαφωνείτε και μάλιστα μπορεί και να ρίξετε και έναν τσακωμό, που όμως αν υπάρχουν γερές βάσεις θα τα ξαναβρείτε…. Επαγγελματικά, θέλετε γραπτές διαπιστεύσεις, αλλά προσέξτε όλους τους όρους που υπάρχουν μην κρύβουν επιμελώς μία παγίδα που δε θέλετε να πέσετε μέσα!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Σκορπιός
Share This!