Ιχθείς
20/02 - 20/03
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Αν έχετε αϋπνίες συνδέστε τες με ένα πρόσωπο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας, αφήστε το να σας συνοδέψει στα όνειρά σας και να ζήσετε μαζί του το απρόσμενο και το διαφορετικό! Ακόμη όμως και αν δεν έχετε ξεχωρίσει κάποιο πρόσωπο για να το βάλετε στην καρδιά σας δεν πειράζει αφού σημασία σήμερα έχει να ονειρευτείτε και δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας..Θέλετε να φτάσετε στον ουρανό ή να βυθιστείτε στα Τάρταρα.. Λίγο σας ενδιαφέρει τι θα συμβεί, διότι το μόνο που επιθυμείτε είναι να συμβεί «κάτι», απλά. Προσοχή όμως χρειάζεται το οικονομικό κομμάτι, διότι σήμερα μπορεί να ξοδευτείτε χωρίς να το καταλάβετε. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ιχθείς
Share This!