Καρκίνος
22/06 - 22/07
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Αν υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει να ανανεωθεί σήμερα, αυτό είναι η ερωτική σας ζωή! Εσείς έχετε την θέληση και ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να έχει καμιά αντίρρηση. Έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε συναισθήματα και να νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι με το έτερο ήμισυ. Εάν είστε ελεύθεροι ίσως επιλέξετε αγαπημένους φίλους για να ανταλλάξετε λόγια αγάπης και αφοσίωσης. Επιπλέον τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα για το μέλλον υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και τροφοδότηση της θέλησης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αγχωθείτε εκ των προτέρων για το αν θα πραγματοποιηθούν. Χαρείτε απλά και μόνο που τα σκεφτήκατε.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Καρκίνος
Share This!