Κριός
21/03 - 20/04
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Η κοινωνικότητά σου σήμερα οφείλεται ως επί το πλείστον στην αίσθηση που έχεις πως πρέπει να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που θα σε συμβουλέψουν και θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα τα οποία σε απασχολούν. Αν και αρχικά αυτή η κίνησή σου σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, πολύ γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν γίνεται να στηριχτείς σε κανέναν και πρέπει άμεσα να λάβεις εσύ την ευθύνη των πράξεων σου. Όσο κι αν αυτό σε δυσαρεστεί είναι μια πραγματικότητα, την οποία όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς τόσο πιο ευχάριστα θα κυλήσει η ημέρα σου. Να θυμάσαι πως οι αληθινοί φίλοι δεν είναι αυτοί που θα σου πουν ότι θέλεις αλλά ότι πρέπει να ακούσεις. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Κριός
Share This!