Ταύρος
21/04 - 20/05
Σήμερα 16/10/2018
Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018
Η σημερινή ημέρα μας προετοιμάζει για εσωτερικές αλλαγές περισσότερο, παρά για πρακτικές. Η ατμόσφαιρα φαντάζει βαριά γιατί δεν θέλουμε να αποχωριστούμε την παιδικότητα μας. Μόνο που αυτή η παιδικότητα δεν έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής, αλλά με μια ανώριμη στάση δική μας απέναντι στη ζωή. 
Όποιος παραμείνει σήμερα ανεύθυνος, θα έχει ψυχολογικές για τον ίδιο κυρώσεις. Όποιος όμως αναλάβει τις ευθύνες του, θα μπορέσει να νιώσει τη δύναμη και την ισχύ του σε όλα τα πεδία της ζωής του.Οι οριοθετήσεις της προηγούμενης ημέρας, έρχονται σήμερα να μας επιβραβεύσουν ή να μας γεμίσουν ενοχές, αν κάτι δεν κάναμε σωστά. Η ανάγκη να μείνουμε εντός θεσμικών πλαισίων μας δημιουργεί μια αγχωτική ανάγκη να κρατήσουμε μυστική οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να μας εκθέσει στα μάτια του κόσμου.
Οι σχέσεις σήμερα περνάνε μέσα από αυτή την κρίση, η οποία δεν θέλει να πει ψέματα μα ούτε όλη την αλήθεια. Ίσως η κατανόηση των συναισθημάτων, τόσο των δικών μας όσο και των άλλων, να είναι το κλειδί της ημέρας.
 
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Αν ο εγκέφαλος σας είναι γεμάτος από αγχωτικές σκέψεις, που σας έχουν επιβληθεί από τρίτα πρόσωπα καλά θα κάνετε να τις εγκαταλείψετε άμεσα. Είναι ηλίου φαεινότερο πως αυτές οι ιδέες δεν εξυπηρετούν εσάς αλλά ούτε και την καλή ψυχολογική σας κατάσταση. Εξυπηρετούν σαφώς τα σχέδια κάποιων άλλων, οι οποίοι επιθυμούν να σας επιβληθούν νοητικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν μάλιστα υπάρχουν οικονομικές προεκτάσεις και υποτιθέμενα αδιέξοδα είστε ακριβώς στην ημέρα–σημείο, που πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος  άμεσα. Τα ερωτικά σας ίσως δεν είναι στην καλύτερη τους ημέρα, αλλά με καλή διάθεση μπορούν να γίνουν καλύτερα.
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ταύρος
Share This!