Τοξότης
23/11 - 21/12
Σήμερα 16/10/2018
Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018
Η σημερινή ημέρα μας προετοιμάζει για εσωτερικές αλλαγές περισσότερο, παρά για πρακτικές. Η ατμόσφαιρα φαντάζει βαριά γιατί δεν θέλουμε να αποχωριστούμε την παιδικότητα μας. Μόνο που αυτή η παιδικότητα δεν έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής, αλλά με μια ανώριμη στάση δική μας απέναντι στη ζωή. 
Όποιος παραμείνει σήμερα ανεύθυνος, θα έχει ψυχολογικές για τον ίδιο κυρώσεις. Όποιος όμως αναλάβει τις ευθύνες του, θα μπορέσει να νιώσει τη δύναμη και την ισχύ του σε όλα τα πεδία της ζωής του.Οι οριοθετήσεις της προηγούμενης ημέρας, έρχονται σήμερα να μας επιβραβεύσουν ή να μας γεμίσουν ενοχές, αν κάτι δεν κάναμε σωστά. Η ανάγκη να μείνουμε εντός θεσμικών πλαισίων μας δημιουργεί μια αγχωτική ανάγκη να κρατήσουμε μυστική οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να μας εκθέσει στα μάτια του κόσμου.
Οι σχέσεις σήμερα περνάνε μέσα από αυτή την κρίση, η οποία δεν θέλει να πει ψέματα μα ούτε όλη την αλήθεια. Ίσως η κατανόηση των συναισθημάτων, τόσο των δικών μας όσο και των άλλων, να είναι το κλειδί της ημέρας.
 
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Η αισιόδοξη φύση σας, ενίοτε σας εγκαταλείπει έστω και για λίγο. Η σημερινή ημέρα είναι μια από αυτές τις ημέρες που τα υπαρξιακά ερωτήματα σας κατακλύζουν και απορείτε τι κάνετε στη ζωή σας. Το άγχος, κυρίως των οικονομικών διευθετήσεων, χρειάζεται γρήγορη διαχείριση, διότι εάν το αφήσετε να τραφεί, θα σας βγάλει εκτός εαυτού. Είναι ευκαιρία σήμερα να δείτε, πως όταν αφήνουμε ανοιχτά μέτωπα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτά γίνονται χρόνια και βγάζουν ρίζες οι οποίες μετά δύσκολα κόβονται. Αν και ζητάτε έναν σύντροφο στήριγμα, σήμερα είτε τον έχετε είτε όχι, είναι δύσκολο να τον αισθανθείτε δίπλα σας εκτός κι αν μπορεί να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες που έχετε. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Τοξότης
Share This!