Υδροχόος
20/01 - 19/02
Σήμερα 17/10/2018
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις, θα λέγαμε όμως πως μπορούμε να διανύσουμε μια όμορφη ημέρα ανεξαρτησίας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.
 
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Οι καθημερινές εργασίες μπορούν σήμερα να γίνουν με έναν διαφορετικό τρόπο, τον τρόπο που θα επιλέξετε για να ανανεωθείτε και να φρεσκάρετε την διάθεσή σας. Φαίνεται πως έχετε τη διάθεση να δείτε φίλους, να φλερτάρετε τον σύντροφό σας, να γελάσετε  και να ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή σας! Κινητοποιηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αρκεί να μη πέσετε στην αδράνεια αν και δεν το έχετε σκοπό. Μια εργασιακή πρόταση είναι πιθανό να προκύψει, η οποία φαίνεται από τη μία να σας χαροποιεί αλλά καλό είναι να διαπραγματευτείτε το οικονομικό κομμάτι, πριν δώσετε μια τελική απάντηση. 
 
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Υδροχόος
Share This!