Share This!
Παρθένος

- Ωροσκόπος -

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον ωροσκόπο σας. Σ’ αυτόν οφείλεται το ερευνητικό και ανοικτό μυαλό σας και η ιδιαίτερη αγάπη σας για τη μάθηση. Σ’ αυτόν επίσης οφείλεται η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, το σώμα σας και τη διατροφή σας. Έτσι είστε προσανατολισμένοι σ’ ένα άμεμπτο τρόπο ζωής και εφαρμόζετε κατά γράμμα τις σωστές συνθήκες για μια υγιεινή διαβίωση.
 
Έχετε μια υπερβολική τάση να κυνηγάτε την τελειότητα σε ότι κάνετε και να περνάτε από το μικροσκόπιο κάθε λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να εκδηλώνετε μια κλίση προς επαγγέλματα που απαιτούν εξειδίκευση και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις τέχνες. Επίσης έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα στη σκέψη, που σας κάνει να υπερέχετε στα μαθηματικά και γενικότερα στις θετικές επιστήμες.
 
Διαθέτετε δυνατή μνήμη και καταχωρείτε με συστηματικό τρόπο τις γνώσεις σας, έτσι ώστε όταν τις χρειαστείτε να μπορείτε εύκολα να τις επαναφέρετε. Στην επαγγελματική σας διαδρομή ακολουθείτε πολυσύνθετες δραστηριότητες όπως η πληροφορική ή η εφαρμοσμένη μηχανική, καθώς εκμεταλλεύεστε το χάρισμα της ταξινόμησης και της οργάνωσης που διαθέτετε. Το φυσικό αυτό ταλέντο σας βοηθά στη δόμηση των πληροφοριών, γεγονός που ευνοεί την επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και την κοινωνική σας προβολή και καθιέρωση.
 
Η αγάπη που έχετε για τη μάθηση δεν έχει όρια και περιορισμούς, γι’ αυτό μπορεί να επιλέξετε την ιατρική επιστήμη και την έρευνα, τις τέχνες που απαιτούν λεπτοφυείς χειρισμούς καθώς και τη λογοτεχνία που δεν περιορίζει τη σκέψη σας.
 
Η ικανότητα ανάλυσης που διαθέτετε, σας βοηθά να ξεχωρίζετε τις μπερδεμένες πληροφορίες που δέχεστε με εύκολο και γρήγορο τρόπο και να κρατάτε τα χρήσιμα στοιχεία αφαιρώντας τα περιττά και τα άχρηστα.
 
Σας ενδιαφέρει η τελειότητα και η καθαρότητα όχι μόνο του σώματος αλλά και του πνεύματος. Το γεγονός αυτό στην καθημερινή ζωή σας εκφράζεται συνήθως με μια υπερβολική ενασχόληση γύρω από την καθαριότητα στα ρούχα, στο χώρο που ζείτε και εργάζεστε, στη σχολαστική τακτοποίηση των πραγμάτων γύρω σας αλλά και στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Η παραμικρή ξαφνική αλλαγή σας βγάζει αμέσως «έξω από τα νερά σας» και σας αναστατώνει.
 
Πολλές φορές υποφέρετε από έλλειψη ασφάλειας και αυτοπεποίθησης και αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις στην προσωπική σας ζωή. Έχετε την τάση να αναλύετε τόσο τα δικά σας συναισθήματα όσο και των άλλων και αυτή η συμπεριφορά δεν σας αφήνει να αναπτύξετε εύκολα μια στενή σχέση. Έχετε υψηλές προσδοκίες από το σύντροφό σας, γι’ αυτό συχνά απογοητεύεστε. Το ίδιο ισχύει και με τις φιλίες σας, καθώς το καυστικό σας χιούμορ και η τάση σας να κρίνετε τα πάντα, συχνά παρεξηγείται.
 
Διάσημοι με Ωροσκόπο στην Παρθένο: Madonna, Sharon Stone, Nicolas Sarkozy, Walt Disney, Nicolaus Copernicus, David Copperfield, Brooke Shields, Paul McCartney, Franklin Roosevelt.
 
Αν το ζώδιό σας είναι:
 • Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο
Είστε ευφυείς, ειλικρινείς, δημιουργικοί και έχετε έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Οι αρετές αυτές σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε αναίσθητοι και σκληροί, αφού θα προτιμήσετε να υποστηρίξετε το δίκαιο ακόμα και αν πρόκειται να χάσετε στενούς σας φίλους. Στον αισθηματικό τομέα δεν εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας και ίσως χαρακτηριστείτε απόμακροι ή ψυχροί. Έχετε την ικανότητα να παραμένετε ήρεμοι ακόμα και σε καταστάσεις συναισθηματικά φορτισμένες.

 • Ταύρος με Ωροσκόπο Παρθένο
Διαθέτετε μια ξεχωριστή γοητεία, μια ανεπαίσθητη διπλωματία και είστε πολύ ειλικρινείς στις σχέσεις σας. Νιώθετε να πατάτε γερά στο έδαφος και δεν επιθυμείτε αλλαγές που θα σας αποσταθεροποιήσουν. Το κοινό στοιχείο της γης του Ταύρου και της Παρθένου σας επιτρέπει να συγκεντρώνεστε στις επιθυμίες σας και να αναλύετε τα γεγονότα, ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 • Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο
Το ζώδιό σας και ο ωροσκόπος έχουν κοινό πλανήτη τον Ερμή, που σας χαρίζει το προσόν να χρησιμοποιείτε τη λογική σας χωρίς να επηρεάζεστε από συναισθηματισμούς. Βρίσκετε τρόπους να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου σε πολλές περιπτώσεις. Είστε ευαίσθητοι και αρκετά συχνά καταλαμβάνεστε από άγχος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα νεύρα σας. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν διακυμάνσεις.

 • Καρκίνος με Ωροσκόπο Παρθένο
Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει συναισθηματικούς αλλά και πρακτικούς ταυτόχρονα. Σας αρέσει να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους και να εργάζεστε ομαδικά για το κοινό καλό. Στον αισθηματικό τομέα συχνά νιώθετε αβεβαιότητα και εσωτερική ανασφάλεια. Θα πρέπει να βρείτε ένα σύντροφο που θα σας προσφέρει την αγάπη και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη. Επαγγελματικά καταφέρνετε να διαπρέψετε μετά από αρκετές αλλαγές.

 • Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο
Είστε καλόκαρδοι, υπερήφανοι και ευγενικοί, αλλά έχετε ένα συνεχές άγχος για την τελειότητα. Είστε αγνοί κατά βάθος και είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της ζωής σας να απογοητευτείτε από κάποιους ανθρώπους, γεγονός το οποίο θα σας κάνει επιφυλακτικούς στη συνέχεια. Θα αποκτήσετε ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα και θα μάθετε να βασίζεστε μόνο στις δικές σας εμπειρίες.

 • Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο
Με την διπλή επιρροή του Ερμή, η παρατήρηση και η λογική είναι τα δυνατά σημεία σας. Έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας αλλά και από τους άλλους, είστε ευαίσθητοι, αλλά δεν συγχωρείτε τα λάθη. Δεν εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε όμως αξιόπιστοι. Είστε γνώστες πολλών θεμάτων και ασκείτε έντονη κριτική στα πάντα.

 • Ζυγός με Ωροσκόπο Παρθένο
Είστε πολύ ευγενικοί, αλλά έχετε μια εσωτερική ανασφάλεια που σε πολλές περιπτώσεις σας εμποδίζει να πάρετε πρωτοβουλίες. Γνωρίζετε όμως να υποστηρίζετε το δίκιο σας χρησιμοποιώντας ακλόνητα επιχειρήματα. Έχετε πολλές φιλοδοξίες τις οποίες και θα πραγματοποιήσετε, από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος να σας ενθαρρύνει και ξεπεράσετε τις αναστολές σας.

 • Σκορπιός με Ωροσκόπο Παρθένο
Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε απλοί, στην πραγματικότητα όμως είστε μια πολυσύνθετη προσωπικότητα. Σας αρέσει να διατηρείτε ένα μυστήριο, η διάθεσή σας εναλλάσσεται διαρκώς και πολλές φορές γίνεστε σαρκαστικοί και είρωνες. Στη δουλειά σας είστε τελειομανείς, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην «κολλάτε» τόσο πολύ σε λεπτομέρειες.

 • Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο
Είστε αρκετά αισιόδοξοι και γνωρίζετε ενστικτωδώς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε στη ζωή. Είστε ιδεαλιστές και ευέλικτοι και μπορείτε να πετύχετε σε κάθε δραστηριότητα. Είστε επίσης πολύ ειλικρινείς και δίκαιοι σε σημείο που μερικές φορές μπορεί να πληγώσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η οικογένεια είναι σημαντική για σας, παρόλο που συχνά έρχεστε σε ρήξεις με αυτήν.

 • Αιγόκερως με Ωροσκόπο Παρθένο
Είστε πολύ εργατικοί και επινοητικοί και έχετε τις κατάλληλες γνώσεις για να πετύχετε σε πολλούς τομείς. Ενώ είστε πολύ δραστήριοι ορισμένες περιόδους ίσως θα πρέπει να επιμείνετε περισσότερο για να κατακτήσετε την επιτυχία. Έχετε ανάγκη για μια αρμονική αισθηματική σχέση, ωστόσο η άρνησή σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, γίνεται αιτία συχνά να δημιουργούνται κρίσεις.

 • Υδροχόος με Ωροσκόπο Παρθένο
Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει να ψάχνετε το αληθινό νόημα της ζωής και να προσπαθείτε να αλλάξετε ότι δεν αντέχετε. Η κοινωνική δικαιοσύνη όταν δεν αποδίδεται σωστά σας ενοχλεί αφάνταστα. Πιστεύετε ότι όλοι πρέπει να είναι ανεξάρτητοι και αγωνίζεστε για την χειραφέτηση. Κατά την διάρκεια της ζωής σας θα ασχοληθείτε με πολλά φιλανθρωπικά έργα.
 
 • Ιχθύς με Ωροσκόπο Παρθένο
Υπάρχουν δυο αντικρουόμενες φύσεις που προσπαθούν να συνυπάρξουν αρμονικά μέσα σας. Έτσι, σε κάποιους τομείς της ζωής σας είστε αυστηροί, αναλυτικοί και ευαίσθητοι ενώ σε κάποιους άλλους είστε άστατοι και άτολμοι. Κατά τη διάρκεια της ζωής σας ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες λόγω της ανασφάλειάς σας. Η ευημερία σας θα έρθει μέσα από την προσωπική εργασία σας.