Η εξερεύνηση του μυαλού και των αισθήσεων

Η επιρροή της κατασκοπικής και στοχαστικής φύσης του ζωδίου

Στις 3/10 στις 8.14 το βράδυ, ο Ερμής περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού, έχοντας πρόθεση να παραμείνει για αρκετό διάστημα, εφόσον στο τέλος του μήνα θα μπει σε ανάδρομη φορά, παρελαύνοντας στο ζώδιο έως τις  9/12, που θα περάσει στον Τοξότη.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού επιθυμεί να εξερευνήσει, βουτώντας βαθιά στα ήρεμα ή ταραγμένα νερά του μυαλού μας.

Η παρουσία του σε αυτό το ζώδιο εξάπτει την επιθυμία να μάθουμε τα πάντα χωρίς να ανοίξουμε απαραίτητα τα δικά μας χαρτιά. Η παραμονή του κάνει το διάστημα ιδανικό για να εξιχνιάσουμε καταστάσεις, να κατασκοπεύσουμε και γενικά να πάρουμε με μεγάλη μαεστρία, όποια πληροφορία αναζητάμε.

Η διαπεραστική επιμονή είναι αυτή που πρωταγωνιστεί, υποδεχόμενοι ένα πολύ διαφωτιστικό διάστημα για τον καθένα μας.

Στην τωρινή του πορεία στον Σκορπιό και μέχρι να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, θα έρθει αρχικά σε κόντρα με τον Ουρανό στις 7/10. Ξεσηκωνόμαστε και γινόμαστε αντιρρησίες, επίμονοι, ξεροκέφαλοι και δύστοκοι.

Πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, μπορεί να μας ξαφνιάσουν, με την ανατροπή που μας επιφυλάσσουν.

Καλό διάστημα από 5 έως 8/10 για διαπραγματεύσεις, ειδικά για Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους του 1ου δεκαήμερου.

Στις 14/10 θα εναρμονιστεί με τον Κρόνο και θα μας δώσει μια πολύτιμη ευκαιρία να οργανωθούμε απέναντι στις επιδιώξεις μας.

Βάζουμε στόχους, αξιολογούμε σωστά, κάνουμε έρευνες, αναθέτουμε ή μας αναθέτουν πράγματα και κάνουμε επιλογές που μας καταξιώνουν και μας αποζημιώνουν ηθικά.

Ειδικότερα Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι, ευνοούνται ως προς τα θέλω τους από 12 έως 15/10

Συνεχίζοντας, στις 16/10 κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που δίνει όραμα, διορατικότητα, διαίσθηση και έμπνευση.

Ιδανικό διάστημα από 14 έως 17/10 για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, οτιδήποτε αφορά δημιουργικά ταλέντα και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ειδικότερα για Σκορπιούς, Ιχθύς και Καρκίνους του 2ου δεκαήμερου.

Οι ευνοϊκές περιπλανήσεις εξακολουθούν, εφόσον στις 20/10 κορυφώνεται  και η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη του ζωδίου που τον φιλοξενεί.

Από τις 18 έως 21/10 ό,τι θέλουμε να μάθουμε, θα το μάθουμε με κάθε τρόπο. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να οργανώσουμε ολόκληρη κατασκοπική ιεροτελεστία, αλλά μπορεί να μας δοθεί και χωρίς αυτήν, ανάλογα και τον προσωπικό μας χάρτη. Σοβαρές συζητήσεις, ουσιαστικά νοήματα και βαθιές συνειδητοποιήσεις, μπορεί να φέρουν μια λυτρωτική τροπή, ειδικότερα για Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύς, Ταύρους, Καρκίνους και Παρθένους του 3ου δεκαήμερου.

Λίγο πριν την ανάδρομη φορά του στην οποία θα αναφερθούμε σε άλλο κείμενο, θα έρθει σε συνάντηση με την Αφροδίτη στις 31/10, αλλά επειδή ήδη η επιρροή έχει αρχίσει, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις κρούσεις του παρελθόντος.

Οικονομικά και προσωπικά θέματα ανακινούνται ραγδαία και ό,τι έχουμε αφήσει μισοτελειωμένο διεκδικεί το δικό του ξεκαθάρισμα.

Ό,τι δεν ειπώθηκε θα ειπωθεί και ό,τι έχει ειπωθεί θα αναδιαμορφωθεί.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες των τελευταίων ημερών, θα χρειαστεί να φιλτράρετε προτάσεις και επανεμφανίσεις από 29/10 έως 1/11 και αφού τις απολαύσετε, να αφήσετε να πλανάται η αμφιβολία για το μέλλον, μέχρι να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Το απόγευμα της 31/10, ο Ερμής μπαίνει σε στάση για μια πολύ υπαινικτική και πολλά υποσχόμενη, ανάδρομη φορά.


14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη