Επιφανειακή ευγένεια

Τα πάντα πρέπει να διαπραγματευτούν...

Στις 4 /10 στις 7.22 το πρωί, ο Άρης περνάει το κατώφλι του ζωδίου του Ζυγού, παραμένοντας σε αυτό μέχρι τις 19/11 που θα περάσει στο αγαπημένο του περιβάλλον, αυτό του ΣκορπιούΣτο περιβάλλον του Ζυγού, ο Άρης νιώθει πως πρέπει να διαπραγματευτεί για όλα και να το κάνει όσο πιο καλά μπορεί, καθώς η απόρριψη ή η αποτυχία, του προκαλούν ανατριχίλα.

Το γεγονός πως σε ένα ζώδιο του αέρα στο οποίο μπορεί να ελιχθεί, η θέση του θεωρείται σε αδυναμία, είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας, καθώς γίνεται ύπουλος και ξεχνάει τις ευγένειες και τις αβρότητες, που επιφανειακά υιοθετεί. Στην τωρινή του παρέλαση στον Ζυγό, θα έχει τρεις καθοριστικές επαφές, των οποίων τα διαστήματα θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να κάνουμε τα απαραίτητα.

Οι πιο σημαντικές συναντήσεις του Άρη

Στις 27/10 κοντράρεται με τον Κρόνο, μια σύγκρουση πολύ βαριά, που επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο όλους και ιδιαίτερα Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς του 2ου δεκαήμερου.

Από 25 έως 28/10 επικρατεί αγωνία, ένταση και άγχος, καθώς νιώθουμε τρομερή πίεση και μοχθούμε για να πετύχουμε το παραμικρό. Μπορεί να έχουμε προβλήματα με συνεργάτες, απογοητεύσεις από συμφωνίες, προσωπικές και επαγγελματικές κόντρες, ενώ υιοθετούνται και άκαμπτες συμπεριφορές. Η ανασφάλεια και τα κόμπλεξ διογκώνονται και δεν είναι καθόλου καλό διάστημα για υποδείξεις, επιμονή και πίεση. Εύκολα αισθανόμαστε προσβεβλημένοι και δύσκολα διαχειριζόμαστε την ανταπόδοση.

Στις 5/11 έρχεται άλλη μια σύγκρουση, με μέγεθος μετωπικής, αυτή με τον Πλούτωνα, που προσθέτει και έναν αχαλίνωτο ανταγωνισμό, μεταμορφώνοντας τις σχέσεις σε αρπακτικές και εγωιστικές. Η ψυχολογία πέφτει και καμία αισιόδοξη σκέψη δεν χωράει, αντίθετα υπάρχει μια λύσσα για το ποιος θα επικρατήσει. Επιζητάμε δίκαιες λύσεις, αλλά η ορμή και το πάθος μας κάνουν να χάνουμε το δίκιο μας.

Προσοχή από 3 έως 6/11 ειδικά αν υπάρχουν τάσεις μελαγχολίας και ειδικότερα για Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Στις 12/11 όμως και λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ζυγό, μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη συγκυρία, που είναι η αρμονική όψη του με τον Δία και που πραγματικά αποζημιώνει άλλους κατά πολύ και άλλους καθ’ ολοκλήρου, για τις ψυχοφθόρες μέρες που προηγήθηκαν. 

Το διάστημα λοιπόν από 10 έως 13/11 είναι ιδανικό για να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες μας χωρίς φόβους και αμφιβολίες. Βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που είχε χαθεί και επανακτάμε τις δυνάμεις μας, προβάλλοντας τον εαυτό μας αυθεντικά και όχι επίπλαστα και σε όποιον αρέσει. Η ζωτικότητα και ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη και είναι ευκαιρία να απολαύσουμε διασκέδαση, ψυχαγωγία, φίλους και όλα τα περιττά που μας δίνουν χαρά.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι Ζυγοί, Τοξότες, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, του 3ου δεκαήμερου.

Να θυμόμαστε πως ο Άρης στον Ζυγό μπορεί εύκολα να ξεγελάσει αλλά και να ξεγελαστεί.

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη