Πειθαρχία και μεθοδικότητα

Δίας στον Αιγόκερω: Πολλά κεφάλαια κλείνουν οριστικά

Ο πληθωρικός και επεκτατικός Δίας, που ξεδίπλωσε τις ευεργετικές του ιδιότητες για έναν χρόνο στο αγαπημένο του περιβάλλον του Τοξότη, ξεσπιτώνεται και μετακομίζει σε αυτό του Αιγόκερω. Η είσοδός του πραγματοποιείται στις 2/12 στις 8.21 το βράδυ, παραμένοντας έως τις 19/12/2020, που θα περάσει στον Υδροχόο.

Στο περιβάλλον του Αιγόκερω, ο Δίας αισθάνεται πως πρέπει να ασχοληθεί με την εικόνα του, η οποία παίρνει υπόσταση από την κοινωνική θέση και την επαγγελματική σταδιοδρομίαΑναγκάζεται να αφήσει πίσω τις φιλοσοφικές επιδιώξεις και την ανέμελη προσέγγισή τους, καθώς και τον ψυχαγωγικό ρυθμό των κινήσεών του, μπαίνοντας  σε μια πιο ρεαλιστική και αυστηρή οπτική, πειθαρχημένη και μεθοδική.

Ο Δίας στον Αιγόκερω χάνει τον αυθορμητισμό του και μοιάζει με ένα λεμόνι μέσα σε μια βυσσινάδα.

Ωστόσο έχει χρέος να αναπτύξει τις ιδιότητές του προσαρμοσμένες στο περιβάλλον του ζωδίου και η πιο σημαντική από αυτές είναι να μας δώσει αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή και τη θέση μας στον κοινωνικό περίγυρο.

Χρειάζεται όμως να κρατάμε τις ισορροπίες, καθώς ανάλογα με τον προσωπικό μας χάρτη, μπορεί να οδηγηθούμε εύκολα σε ένα υλιστικό μονοπώλιο, που θα μας μετατρέψει σε ανταγωνιστικούς και αλαζόνες, κυνηγώντας φιλόδοξους στόχους.

BANNER - 14901_yellow

Ο Δίας στον Αιγόκερω και οι όψεις που σχηματίζει

Στη συγκεκριμένη πορεία του στον Αιγόκερω θα έρθει αρχικά σε αρμονική όψη με τον Ουρανό, η οποία κορυφώνεται στις 15/12/2019, δίνοντας μια πρώτη γεύση της ανάγκης για αλλαγή, στην κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή.

Από τις 2 έως τις 20/12, αισθανόμαστε πως πρέπει να πασχίσουμε περισσότερο, να δείξουμε τι αξίζουμε και ψάχνουμε τρόπους να αιφνιδιάσουμε. Πολύ παραγωγικό διάστημα και διάστημα ευκαιριών, τις οποίες, ως επί το πλείστον, χρειάζεται να δημιουργήσουμε εμείς. Ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια της Γης (Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι) γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 20/2/2020 και ευνοεί πολύ όσους ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη και τη δημιουργία.

Από 10 έως 26/2, υπάρχει διάχυτη η ανάγκη για εδραίωση καλλιτεχνικών σχημάτων στην καθημερινότητά μας, σπάζοντας τον πάγο της πεζότητας. Η ανάγκη αυτή αφορά περισσότερο όσους ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερω, των Ιχθύων, του Καρκίνου και του Σκορπιού του 2ου δεκαήμερου. 

Η δεύτερη αρμονική επαφή θα έρθει στις 27/7/2020, με την ανάδρομη φορά του Δία, που θα ξεκινήσει επίσημα στις 15/5/2020, αγγίζοντας περισσότερο τους Αιγόκερους αλλά και τα ζώδια του Νερού( Ιχθείς, Καρκίνους και Σκορπιούς) γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαήμερου. Η τελευταία τους εναρμόνιση γίνεται στις 12/10/2020, αφορώντας περισσότερο και πάλι τα παραπάνω ζώδια και δεκαήμερα.

Στις 5/4/2020, έρχεται η πρώτη συνάντηση με τον Πλούτωνα, καθώς οι δύο γίγαντες, θα συναντηθούν άλλες 2 φορές μέσα στη χρονιά. Στην δεύτερη συνάντησή τους, στις 30/6/2020, θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν όλα όσα με κόπο αλλά και με εμμονή χτίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, εφόσον η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τον Δία σε ανάδρομη φορά. Η τρίτη τους συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12/11/2020 που θα γίνει και η τελική αξιολόγηση μιας πραγματικά μεγάλης προσπάθειας από όλους μας.

Θα πρέπει να έχουμε στο νου μας πως με τη συνάντησή τους γίνεται μια βαθιά τομή μέσα μας, η ψυχολογία μας αλλάζει, καθώς και η στάση μας απέναντι στη ζωή. Χρηματοοικονομικές υποθέσεις πρωταγωνιστούν, χρέη, δάνεια, ρυθμίσεις, επενδύσεις, επεκτάσεις, ενώ προσπαθούμε να απαλλαγούμε από όσα μας βαραίνουν. Επιτυχώς ή όχι, θα κριθεί από τους προσωπικούς χάρτες. Ωστόσο πολλά κεφάλαια θα κλείσουν οριστικά.

BANNER - 14901_ροζ_300χ250Όλες οι συναντήσεις, αφορούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς) αλλά και Ταύρους, Παρθένους γεννημένους το πρώτο μισό του 3ου δεκαήμερου.

Ο Δίας θα προετοιμάσει την ανάδρομη φορά του στις 14/5/2020 στις 5.32 το απόγευμα, γυρίζοντας ανάδρομος στις 15/5/2020 την ίδια ώρα, επιστρέφοντας σε ορθή φορά στις 13/9/2020.

Για όλες τις παραπάνω όψεις, τις πολύ σημαντικές και βαρυσήμαντες, θα γίνει λεπτομερής αναφορά, κατά το διάστημα επιρροής τους.

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη