Δημοκρατικοί

Αστρολογική παρουσίαση των βασικών υποψηφίων

Απομένει περίπου ένας χρόνος μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, που θα γίνουν οι εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ήδη όμως η προεκλογική εκστρατεία έχει ξεκινήσει και ιδιαίτερα στους Δημοκρατικούς, όπου θα πρέπει πρώτα να εκλεγεί ο υποψήφιος που θα αντιμετωπίσει τον Donald Trump.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί με βασικότερους τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden (Σκορπιός), που θεωρείται το φαβορί της «κούρσας», τον νεότατο δήμαρχο του South Bend της Indiana, Pete Buttiegieg (Αιγόκερως) που είναι αουτσάιντερ, αλλά σημειώνει θεαματική άνοδο στις δημοσκοπήσεις έχοντας περάσει στη δεύτερη θέση και τους γερουσιαστές Elisabeth Warren (Καρκίνος) και Bernie Sanders (Παρθένος) στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Βέβαια οι θέσεις αυτές έχουν αλλάξει αρκετές φορές στις μετρήσεις που προηγήθηκαν. Η μάχη για το «χρίσμα» των Δημοκρατικών έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι τις 16 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος και θα εκλεγεί ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

BANNER - 14901_yellow

Σημαντική ημερομηνία είναι η 3η Μαρτίου που θα κληθούν οι ψηφοφόροι μεγάλων πολιτειών, όπως η California και το Texas να ψηφίσουν.

Στο παιχνίδι όμως μπήκε πριν λίγες ημέρες και ο 8ος κατά το Forbes πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Mike Bloomberg (Υδροχόος). Η παρουσία Κρόνου και Πλούτωνα απέναντι από τον Ωροσκόπο του το διάστημα της εκλογής, μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά ας μην ξεχνάμε πως οι δύο αυτοί πλανήτες είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών!

Στον Joe Biden βλέπουμε τα στοιχεία του ζωδίου του να εντείνονται από το τετράγωνο της Σελήνης από τον 5ο οίκο με τον Πλούτωνα, που συντέλεσε (μαζί με πολλούς άλλους αστρολογικούς παράγοντες) και σε τόσους θανάτους στη ζωή του, αφού έχει χάσει την πρώτη του γυναίκα και 2 παιδιά!  Ο δικηγόρος με την τεράστια πολιτική καριέρα, που την επισφραγίζει η παρουσία της Δήμητρας απέναντι ακριβώς από το Μεσουράνημα, υποστηρίζεται κατά το διάστημα της εκλογής από τον διελαύνοντα Δία απέναντι από τον γενέθλιο και σε τρίγωνο με το Μεσουράνημα.

Ο Bernie Sanders έχει και αυτός έναν αρκετά επιβοηθητικό Δία, αλλά το τετράγωνο του Πλούτωνα του Ηλιακού τόξου και ταυτόχρονα η αντίθεση από διέλευση πάνω στον γενέθλιο Άρη του, κάνουν το 2020 επικίνδυνη χρονιά γι αυτόν!

Για αυτούς τους τρεις έχουμε ακριβείς αστρολογικούς χάρτες. Για τους άλλους δύο η ώρα γέννησης δεν είναι γνωστή και έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα.

Ο Κρόνος που «γυροφέρνει» στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, μάλλον θα δυσκολέψει τον Pete Buttiegieg, αφού ενεργοποιεί το δύσκολο γενέθλιο τετράγωνο του Ήλιου του με Κρόνο-Πλούτωνα. Εξ αιτίας όμως αυτού του τετραγώνου, είναι εξοπλισμένος με τεράστια θέληση και μαθημένος στα δύσκολα. Ας μην ξεχνάμε πως διέκοψε τη θητεία του ως δήμαρχος για να πολεμήσει στο Αφγανιστάν!

Η Elisabeth Warren ως Καρκίνος έδωσε έμφαση στο γενεαλογικό της δέντρο υποστηρίζοντας πως κατάγεται από αυτόχθονες Αμερικανούς.

Η… «Ποκαχόντας» όπως την αποκαλούσε περιπαικτικά ο Donald Trump, κέρδισε το στοίχημα του 1000000 δολαρίων, που είχε δηλώσει ο τελευταίος πως θα δώριζε στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα, αν αποδείκνυε τους ισχυρισμούς της με τεστ DNA!

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου ακριβώς πάνω στον Ήλιο της, θα την βοηθήσει πολιτικά, ακόμη και αν δεν κερδίσει το χρίσμα.

Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα θα παίξει η συναστρία των ωροσκοπίων των 5 επικρατέστερων υποψηφίων με τον χάρτη των ΗΠΑ.

Ο Ήλιος του Bloomberg πάνω στη Σελήνη των ΗΠΑ αλλά και ο Ωροσκόπος του απέναντι από τον Πλούτωνα της, είναι μερικές μόνο από τις ενδείξεις. Η ξαφνική συμμετοχή του μεγιστάνα στην κούρσα για το χρίσμα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την πρόβλεψη, αφού η συναστρία του με τον χάρτη των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα δυνατή, κάτι όμως που συμβαίνει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και με τους άλλους υποψήφιους. Αυτό βέβαια, είναι αναμενόμενο ως ένα βαθμό, αφού όλοι είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι στη χώρα τους.

 Και ο Joe Biden αλλά και ο Pete Buttiegieg έχουν επίσης μια ιδιαίτερα δυνατή συναστρία με τη χώρα.

Ο δεύτερος έχει τον Άρη του σε ακριβές τετράγωνο με τον Ήλιο των ΗΠΑ αλλά και το συνδυασμό Ήλιου και Δεσμών της Σελήνης πάνω στην αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα της χώρας.

Ο Ήλιος της Warren πάνω στη σύνοδο Αφροδίτης-Δία των ΗΠΑ δεν φαίνεται να έχει την ίδια ισχύ, ωστόσο δεν είναι μη υπολογίσιμη δύναμη.

Ο Ήλιος του Biden σε ακριβέστατο τετράγωνο με τη Σελήνη των ΗΠΑ, ο Ωροσκόπος του στις αρχές του Τοξότη αλλά και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου του, ο Δίας, πάνω από τη γενέθλια αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα των ΗΠΑ, δίκαια του δίνουν τον τίτλο του φαβορί!


BANNER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θαναση Ματσωτα Από Θαναση Ματσωτα