Αντικομφορμισμός

Η πιο εγκεφαλική Αφροδίτη του ζωδιακού αναζητά την ικανοποίηση σε διανοητικό επίπεδο

Στις 20/12 στις 8.42 το πρωί, η Αφροδίτη ξεντύνεται αργά και σταθερά, βγάζει το αυστηρό ταγιέρ και αποποιείται το βλοσυρό βλέμμα που φορούσε στον Αιγόκερω, ετοιμάζοντας την αέρινη παρουσία της, γεμάτη καινοτόμες επιδείξεις.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν έχει συναισθηματισμούς όπως δεν είχε και στον Αιγόκερω, έχει όμως εγκαρδιότητα και φιλικές διαβεβαιώσεις. Οι φιλοδοξίες της αρκούνται στο να ικανοποιεί το διανοητικό επίπεδο, καθώς είναι η πιο εγκεφαλική Αφροδίτη του ζωδιακού.  Θα μας ξεσηκώσει, θα μας βγάλει στην επιφάνεια όσες εκκεντρικές δόσεις διαθέτουμε, θα χλευάσει τον πουριτανισμό και τις δειλίες μας, οδηγώντας μας σαν παιδί των λουλουδιών σε αντικομφορμιστικές επιλογές και σε άλλο ένα εφήμερο, αλλά δυνατό Woodstock της ζωής μας.

Ωστόσο στο τωρινό της πέρασμα από το ζώδιο, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει τελικά να ταρακουνήσει τα στεγανά στα οποία έχουμε ενδώσει, λόγω της παρουσίας τόσων πλανητών και πλανητικών όψεων στον Αιγόκερω.

Στην πορεία της λοιπόν στον Υδροχόο, θα έχει μία και μοναδική πλανητική επαφή και αυτή θα είναι η κόντρα με τον κυβερνήτη του ζωδίου που την φιλοξενεί, τον Ουρανό, γι αυτό και την καθιστά βαρυσήμαντη.

Η κόντρα αυτή θα κορυφωθεί στις 22/12 και είναι σημαντική διότι μας ξεσηκώνει μεν αλλά μας αφήνει τελικά εκτεθειμένους.

Μας καλεί να πάρουμε ρίσκα, να κάνουμε κινήσεις που θα μας διαφωτίσουν, να μην προχωράμε με τις σταθερές μιας άχρηστης κατά τη γνώμη της υπομονής, αλλά μέσα από την κόντρα αυτή, δεν μας εγγυάται το παραμικρό, παρά μόνο μια προσωπική εκτόνωση, που ίσως για κάποιους δεν είναι και λίγη.

Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί το διάστημα από 20 έως 23/12, αξιολογώντας καλά τις ανάγκες μας.

Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να υποταχτούμε, να συμβιβαστούμε, να υποχωρήσουμε για έναν στόχο, ή να αντιδράσουμε παίρνοντας ένα ρίσκο, που ή θα μας πάει παρακάτω ή θα μας κάνει να απολέσουμε τον στόχο.

Μήπως όμως και στις δύο περιπτώσεις είμαστε κερδισμένοι;

Αυτό το αποφασίζει ο καθένας μας ανάλογα με τα όσα βιώνει, ενώ αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο και το δίλημμα γι αυτούς διογκώνεται, είναι οι Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, του 1ου δεκαήμερου.

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς στις 13/1 /2020 και ως τότε προτίθεται να μην έχει αφήσει τίποτα ίδιο.


BANNER - 14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη