Ενθουσιασμός

Με εφηβική διάθεση και ορμή ερχόμαστε με χαρά σε επαφή με το καινούργιο

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 3/1 στις 11.38 το πρωί, γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά, ξαναμμένος και με εφηβική ορμή, χωρίς να νοιάζεται για το πολικό ψύχος που επικρατεί γύρω του αυτόν τον καιρό, διατηρώντας εφηβική διάθεση.

Ανασύρεται από τα σκοτεινά υπόγεια του Σκορπιού που κατάστρωνε τα σχέδια και την υπόκωφη δράση του, έχοντας ανάγκη να περιπλανηθεί, να ταξιδέψει και να εξερευνήσει φανερά και ενίοτε αδιάκριτα και προκλητικά.

Η παραμονή του στον Τοξότη μοιάζει με μια σχολική πενταήμερη εκδρομή, στην οποία πέρα από την ψυχαγωγία, το κέφι και τη χαρά που βιώνουμε, ανακαλύπτουμε νέα μέρη και ερχόμαστε σε επαφή με το καινούργιο.

Οι όψεις που σχηματίζει  ο Άρης κατά την παραμονή του στον Τοξότη

Στην τωρινή παραμονή του στο ζώδιο, θα έρθει αρχικά σε αρμονική όψη με τον Ερμή από τον Υδροχόο στις 25/1 και από τις 23 έως 26/1, είναι ένα θαυμάσιο διάστημα για επαφές και συζητήσεις με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας. Κανονίζουμε για ότι μας ευχαριστεί και εναρμονιζόμαστε με ανθρώπους που μας ανυψώνουν πνευματικά, ειδικότερα Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαήμερου.

Ωστόσο, στις 27/1 η κόντρα με την Αφροδίτη, συμπίπτει και με την κόντρα με τον Ποσειδώνα στις 28/1 από τους Ιχθύς και οι δύο και έτσι έχουμε ένα διάστημα από 25 έως 29/1, στο οποίο χρειάζεται να χαλιναγωγήσουμε τα ερωτικά μας ένστικτα και να μην παρασυρθούμε από ουτοπίες και εξαρτήσεις.  Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να καταφέρουμε να απολαύσουμε ένα πολύ δοτικό διάστημα, χωρίς να μας προδώσουν οι ψευδαισθήσεις που το συνοδεύουν.

Είναι προτιμότερο να εστιαστούμε σε φίλους αν θέλουμε να ξεδώσουμε και αν υπάρχει μια ερωτική ιστορία που μας καίει, να είμαστε προετοιμασμένοι για την εφήμερη φλόγα της.

Επίσης προσοχή χρειάζεται εκτός από τις συναισθηματικές και στις οικονομικές σπατάλες, ειδικότερα από τους Ιχθύς, Διδύμους, Τοξότες και Παρθένους του 2ου δεκαήμερου, οι οποίοι είναι πιο ευάλωτοι σε όλα.

Στις 16/2 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και από θέση εξουσίας, αρχίζει να χειρίζεται τους πάντες και τα πάντα.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη