Άμμωνας

Είσαι ΑΜΜΩΝΑΣ στο ζώδιο, σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟY: ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά σου όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρύφησε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διάβασε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου αλλά και πως αντιμετωπίζεις τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη… Στη συνέχεια διάβασε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σου και μάθε τα… χούγια του!!

ΑΜΜΩΝΑΣ

Ο θεός της κυρίαρχης Αιγύπτου, ο θεός της γονιμότητας, ο Άμμωνας, αποτελεί την πρώτη από τις τέσσερις κύριες θεότητες της δημιουργίας. Πρόκειται για το Αιγυπτιακό αρχέτυπο της δύναμης του έθνους, που πολεμάει και αποδεκατίζει τους εχθρούς της χώρας. Αν και πολεμική, η φύση του παραμένει αρκετά μυστηριώδης. Στην προσωπικότητά του διακρίνεται η λαμπρότητα του ήλιου, κρατάει όμως και τα μυστικά κλειδιά του εσωτερισμού. Πρόκειται για «το πνεύμα που πλανάται στα πανάρχαια ύδατα».

Ο Άμμωνας «κυριαρχούσε» την ώρα της γέννησής σου και σου χάρισε τον ήλιο, μια μοναδική πηγή ενέργειας, που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Σε προίκισε με την καταπληκτική ικανότητα που σου επιτρέπει να «βλέπεις» βαθιά μέσα στην ψυχή των άλλων και να διακρίνεις τα ταλέντα, τις ανησυχίες αλλά και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το γεγονός αυτό σε βοηθάει να διακρίνεις και να προσπερνάς τις παγίδες. Οι άλλοι σε αγαπούν, αφού μπορείς να καθησυχάζεις τις αγωνίες τους και να καθοδηγείς τα βήματά τους. Κάτω από την πανίσχυρη προστασία του πιο σημαντικού θεού της Αιγύπτου και χάρη στα ψυχικά χαρίσματά σου, μπορείς να «πιάνεις» όλα όσα ξεφεύγουν από την κοινή λογική των θνητών. Διαθέτεις το «δώρο» της ενόρασης και σπάνια πέφτεις έξω στις συμβουλές που δίνεις στους φίλους σου. Το χάρισμα αυτό, μπορεί να λειτουργήσει όμως και ανασταλτικά, από τη στιγμή που κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να σου πει ένα αθώο ψέμα! Η άνεση και η συμπεριφορά σου «κατακτούν» τους άλλους που δεν αντιστέκονται στη γοητεία σου. Η γενναιοδωρία σου εντυπωσιάζει, αφού δεν ζητάς ποτέ ανταλλάγματα σε όσα προσφέρεις. Το πάθος, χαρακτηρίζει τους έρωτές σου και ο μόνος εχθρός σου είναι η υπερβολή!

Επέλεξε από τα παρακάτω ζώδιο εκείνο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε επιπλέον στοιχεία του χαρακτήρα του!

Νείλος    Άμμωνας  Ίσις 

Ανούμπις  Ώρος  Μουτ 

Μπαστέτ  Θωθ   Σηθ 

Γκεμπ  Όσιρις  Σεχμέτ

Astrologos team Από Astrologos team