Προοδευτική στάση

Ιδιορρυθμία και αντιδραστική αναζήτηση

Ο  Ήλιος εγκαταλείπει το φιλόδοξο και πειθαρχημένο περιβάλλον του Αιγόκερω και στις 20/1 στις 16.55 φωτίζει το περιβάλλον του Υδροχόου.

Αυτομάτως κάνει την επανάστασή του, υιοθετώντας προοδευτική στάση και συμπεριφορά, καινοτόμες ιδέες και ελευθερία έκφρασης.Δεν του αρέσουν τα όρια και οι περιορισμοί που είχε στον Αιγόκερω, καθιστώντας  σαφές πως για έναν μήνα, θα κάνει τα πάντα για να  αλλάξει την αποστειρωμένη νοοτροπία μας.

Με ποιους πλανήτες θα συναντηθεί στη διαδρομή του στον Υδροχόο;

Στην φετινή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν θα έχει πολλά πλανητικά συναπαντήματα, συγκεκριμένα θα έχει μόνο ένα αλλά πολύ σημαντικό, αυτό με τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Ουρανό.

Θα κοντραριστεί μαζί του στις 23/1, κάνοντάς μας ιδιαίτερα προκλητικούς με εκκεντρικές επιλογές και μη ανεκτικούς στην ανοησία και στα συναισθηματικά μελοδράματα.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ

Από τις 20 έως τις 24/1 διανύουμε ένα διάστημα στο οποίο μας αρέσει να ξεκαθαρίζουμε, έστω και αν το κάνουμε υπερβολικά και χωρίς τακτ. Η ξεροκεφαλιά και η αδιαλλαξία είναι τα άσχημα χαρακτηριστικά αυτού του διαστήματος, ενώ κινδυνεύουμε από έλλειψη ευαισθησίας και κατανόησης.  Προβάλλουμε μια διανοητική επιμονή, φέρνοντας σε δύσκολη θέση και εχθρούς και φίλους. Αν λοιπόν θέλουμε να επιβληθούμε σε μια αδικία, είναι το ιδανικότερο διάστημα. Προσοχή όμως γιατί μπορεί και να δημιουργήσουμε μια αδικία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ήλιου;

Περισσότερο επαναστατικοί και ασυγκράτητοι θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί) του 1ου δεκαήμερου.

Μην ξεχνάμε πως στις 24/1 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο με τη συμμετοχή του Ουρανού, με τα ξεκαθαρίσματα να πέφτουν σαν τούβλα, σε ανύποπτα και υποψιασμένα κεφάλια.

Η πορεία του στο ζώδιο θα συνεχιστεί με τη γνωστή Υδροχοίσια ιδιορρυθμία και τη δαιμόνια αντιδραστική αναζήτηση, που μπορεί να είναι αυθάδης και προκλητική, αλλά μας λυτρώνει από στεγανά που δεν τολμούσαμε να αποτινάξουμε.

Στις 19/2 στις 6.57 το πρωί, ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύες, ρεμβάζοντας τις πολλές πλανητικές συναντήσεις του.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη