Ρομαντισμός

Αυτοέκφραση, συμπόνια και δημιουργία

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς στις 3/2 στην 1.38 το μεσημέρι, αφήνοντας πίσω τα διανοητικά τερτίπια του, έτοιμος να αφεθεί στην αφέλεια και στον ρομαντισμό, κουρασμένος από θεωρητικές ακροβασίες. Στους Ιχθείς ο Ερμής, είναι καθαρά συναισθηματικός και βλέπει τη λογική σαν μια αυστηρή και αποκρουστική μέγαιρα. Δεν τον νοιάζει αν είναι υποκειμενικός, αρκεί να λειτουργεί όπως αισθάνεται και χωρίς να δίνει λογαριασμό για την ευμετάβλητη στάση και συμπεριφορά του.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια εδώ

Οι πλανητικές συναντήσεις του Ερμή από τους Ιχθείς και η επιρροή τους

Στην τωρινή πορεία του στο ζώδιο, θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του ανάδρομη φορά του χρόνου, εγκαταλείποντας τους Ιχθείς στις 8/4, που θα περάσει στον Κριό.

Στις 5/2 θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ουρανό και από 3 έως 6/2, θα έχουμε την τάση να ανασύρουμε γεγονότα και να τα επεξεργαζόμαστε με άλλη οπτική, συνειδητοποιώντας καινούργια πράγματα.

Πιο ενεργητικοί και ανιχνευτικοί θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), και έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

Στις 17/2 μπαίνει σε στάση προετοιμάζοντας την ανάδρομη φορά του, η οποία θα λήξει στις 11/3. Μπορεί το διάστημα αυτό να μην είναι κατάλληλο για νέα ξεκινήματα ή επενδύσεις, αλλά είναι ιδανικό για να οριοθετήσουμε τα συναισθήματά μας.

Στις 26/2 θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Άρη και από 24 έως 27/2 θα μας υπενθυμίσει μας πως ήρθε η ώρα να παλέψουμε ξανά για κάτι που δεν ολοκληρώσαμε και το επιθυμούμε πολύ. Έρχονται στην επιφάνεια παλιές εκκρεμότητες με σκοπό να κλείσουν.

Ιδιαίτερα κινητοποιημένοι θα είναι και πάλι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαήμερου.

Στις 29/2 ακολουθεί η 2η αρμονική όψη με τον Ουρανό, η οποία αιφνιδιάζει, ανατρέπει και δείχνει νέες προοπτικές. Από 27/2 έως 1/3 είναι ένα ιδανικό διάστημα για αλλαγές, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις.

Τα μάτια μας ανοιχτά, ιδιαίτερα οι  Ιχθείς, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 1ου δεκαήμερου.

Στις 4/3 περνάει ξανά στον Υδροχόο και αυτομάτως εναρμονίζεται με την Αφροδίτη που κάνει τα τελευταία της βήματα στον Κριό. Το διάστημα από 2 έως 5/3 είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό, καθώς λύνει απορίες και απαντά σε ερωτήματα που ως τώρα σέρνονταν αναισθητικά. Οι απαντήσεις δίνονται με όλους τους τρόπους και δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε.

Αυτοί που θα έχουν περισσότερες ενδείξεις, είναι Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί των τελευταίων ημερών.

Στις 16/3 περνάει ξανά στους Ιχθείς  και στις 22/3 έρχεται για 3η φορά σε αρμονική όψη με τον Ουρανό.

Στις 4/4 συναντιέται με τον Ποσειδώνα, σε μια πολύ υπερβατική συνάντηση, για να δηλώσει πως η φαντασία παίζει τα δικά της παιχνίδια και μπορούμε εύκολα να παρασυρθούμε από σκέψεις που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Ωστόσο η ομορφιά της σκέψης δεν αμφισβητείται ακόμα και αν φαίνεται ή είναι ουτοπική. Από 2 έως 5/4 η έμπνευση και η δημιουργικότητα πρωταγωνιστούν, ενώ είναι ιδανικό διάστημα για οτιδήποτε καλλιτεχνικό σε κάθε μορφή τέχνης.

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι, τρυφεροί, δημιουργικοί και ρομαντικοί, θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) γεννημένοι στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Στις 7/4 εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα και στις 8/4 με τον Δία, χαρίζοντάς μας ένα ευεργετικό διάστημα από 5 έως 9/4, το οποίο ουσιαστικά περιλαμβάνει όλο το 1ο δεκαήμερο του Απριλίου. Νιώθουμε την άνοιξη στις καρδιές μας και αφηνόμαστε στην ομορφιά της, απολαμβάνοντας τις θετικές σκέψεις και αποδιώχνοντας όλο το βάρος.

Ιδανικό διάστημα για συναντήσεις, συμφωνίες, επαφές, συζητήσεις και κατάθεση προθέσεων, ειδικότερα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαήμερου.

Όσο ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς, ας βγάλουμε στην επιφάνεια τις καλές μας προθέσεις, τη θεραπευτική μας δύναμη και τη συμπόνια.



BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη