Ρομαντισμός

Εξαρτήσεις, επιδιώξεις, ευαισθησία, μεταμόρφωση

Ο Ήλιος εγκαταλείπει το θεωρητικό και κάπως ψυχρό περιβάλλον του Υδροχόου και μετακομίζει στις 19/2 στις 6.58 το πρωί, στο νοσταλγικό και ζεστό περιβάλλον των Ιχθύων.

Από αυτή τη θέση, όλα μοιάζουν φαινομενικά ήρεμα και κατασταλαγμένα, αλλά στο βάθος υπάρχει μια σουπιά που σκορπίζει το μελάνι της, θολώνοντας τα νερά της διάκρισης.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο στην τωρινή του πορεία από το ζώδιο, που μαζί με τον ρομαντισμό, την έμπνευση, τη δημιουργική διάθεση και την ανεπτυγμένη ευαισθησία και ενσυναίσθηση, συνυπάρχουν οι παρασκηνιακές κινήσεις, η έξαρση των εξαρτήσεων και η αποκορύφωση των απωθημένων. Ωστόσο είναι σημαντικό να επισημανθεί πως οι πολλές συναναστροφές του, θα είναι μόνο αρμονικές.

Οι πλανητικές συναντήσεις του Ήλιου στην πορεία του στους Ιχθύς

Ξεκινώντας την πρώτη του επαφή, θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό στις 22/2 και από 19 έως 23/2 προκαλώντας τα πάντα και τους πάντες με πρωτότυπο έως ακραίο τρόπο. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές και να σχετίζονται με τις προσκολλήσεις μας, που ζητάνε μια διέξοδο. Αιφνιδιάζουν και αιφνιδιάζονται περισσότερο Ιχθύες, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 1ου δεκαήμερου.

Στις 25/2 κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Άρη και στις 26/2 η συνάντηση με τον Ερμή, δημιουργώντας ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή, καθώς η συνάντηση αυτή, γίνεται με τον Ερμή σε ανάδρομη φορά. Από 23 έως 27/2, όλο το παρελθόν ζητά να γίνει παρόν και πολύ γρήγορα μέλλον, ανακινώντας θέματα με καλή πρόθεση. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο. Οι φιλοδοξίες εξάπτονται και ζητείται ο λόγος, ώστε να κλείσουν θέματα και να πάνε παρακάτω. Η δράση φαίνεται να είναι αυθόρμητη αλλά είναι και παρορμητική και πολλές φορές υπόγεια. Τα θέματα δεν θα κλείσουν και καλό είναι να μην ανοίξουμε  όλα μας τα χαρτιά, ειδικότερα Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι του 1ου δεκαήμερου.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ

Στις 8/3, συναντιέται με τον κυβερνήτη του ζωδίου Ποσειδώνα, για να μεταμορφώσει εντελώς τη διάθεσή μας, εφόσον υπάρχει μια έντονη διακύμανση χαράς και λύπης, ενθουσιασμού και μελαγχολίας. Από 6 έως 9/3, η έμπνευση και η διαίσθηση είναι οι αλάνθαστοι καθοδηγητές μας, ωστόσο πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις, καθώς τείνουμε να επηρεαζόμαστε και να παρασυρόμαστε εύκολα. Ιδανικό διάστημα για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, τέχνες και φιλανθρωπικές κινήσεις. Ευαισθητοποιούνται περισσότερο Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 2ου δεκαήμερου.

Στις 11/3, έρχεται η αρμονική όψη με τον Δία, ενώ παράλληλα ο Ερμής μόλις έχει επιστρέψει σε ευθεία φορά. Η έντονη επιθυμία μας να επεκταθούμε και να ανοιχτούμε γενικότερα, θα πρέπει να χαλιναγωγηθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα εκπλήξεις και θα χρειαστεί να περιμένουμε. Τα πράγματα δεν είναι ακόμα όπως φαίνονται, παρόλο που από 9 έως 12/3 είναι ένα πραγματικά ευνοϊκό διάστημα. Κάνουμε λοιπόν κινήσεις αλλά δεν οριστικοποιούμε τίποτα, ενώ ευνοούνται πολύ επαγγελματικά βήματα και συμφωνίες. Περισσότερο ευνοημένοι είναι Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ταύροι γεννημένοι στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Στις 14/3 ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, που δίνει την τελική μορφή στα πράγματα και βοηθάει για τις οριστικές αποφάσεις. Από 12 έως 15/3, νιώθουμε σίγουροι και αποφασισμένοι, προχωρώντας με οδηγούς το ένστικτο και το πάθος μας, αρχίζοντας έναν νέο ενδιαφέροντα κύκλο, χωρίς κατάλοιπα που μας απογοήτευσαν. Πιο δραστήριοι και αποφασιστικοί είναι οι Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 3ου δεκαήμερου.

Η τελευταία αβρότητα του Ιχθυακού Ήλιου, συντελείται στις 20/3 και είναι η αρμονική όψη με τον Κρόνο, η οποία δίνει μια σεμνότητα και μια βαθιά εντιμότητα στις προθέσεις και στα συναισθήματά μας. Από 18 έως 21/3, μπορούμε να εμπιστευτούμε τους άλλους και τον εαυτό μας, καθώς είμαστε κατασταλαγμένοι και διάφανοι, έχοντας ξεπλύνει μέσα μας κάθε αρνητικό λεκέ. Επηρεάζονται περισσότερο Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, και Σκορπιοί, του 3ου δεκαήμερου.

Στις 20/3 στις 5.50 τα ξημερώματα, ο Ήλιος περνάει στον δυναμικό, ωμό, αυθόρμητο και εκρηκτικό Κριό.


BANNER - 14901_red

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη