Κατάκτηση

Ο Άρης εκπροσωπεί την δύναμη, την ισχυρή θέληση, τη δημιουργικότητα

Ο Άρης είναι ένας πλανήτης αρσενικός, που κυβερνά τον Κριό ενώ παλαιότερα, πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας, ήταν και κυβερνήτης του Σκορπιού. Η περιστροφή του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί 687 ημέρες, παραμένει δηλαδή σε κάθε ζώδιο σχεδόν δύο μήνες, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που παραμένει σε ένα ζώδιο για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Στην αστρολογία εκπροσωπεί την δύναμη, την ισχυρή θέληση, τη δημιουργικότητα, την συνεχή ανάγκη για διάφορα ξεκινήματα που όμως συνήθως μένουν ανολοκλήρωτα. Ανατομικά προκαλεί ευαισθησία στο κεφάλι ενώ υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων κυρίως λόγω των παρορμητικών και βιαστικών του κινήσεων.

Η θέση του σε έναν αστρολογικό χάρτη αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, δρούμε και κατακτούμε τους στόχους μας! Βέβαια, όπως συμβαίνει και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, πολλά εξαρτώνται από τη θέση του πλανήτη στο ωροσκόπιο. Διότι μια δυσμενής θέση σε οίκο θα αναιρέσει πολλές από τις καλές υποσχέσεις ενός ευνοϊκού ζωδίου και το αντίστροφο.

Αν δεν γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη σου κάλεσε τώρα στο 901 600 0618Οι έμπειροι αστρολόγοι-συνεργάτες του www.astrologos.gr είναι πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση!

ΚΡΙΟΣ

Το άτομο είναι σταθερό και επιδιώκει με επιμονή τους στόχους του. Θα υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο και νιώθει ικανό να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Είναι πρακτικό, καλός εργάτης αλλά και διευθυντής, μπορεί να βάλει σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες και είναι άτομο του κόσμου. Αν η θέση προσβάλλεται έντονα, θα υπάρχει ευερεθιστότητα και άσχημος χαρακτήρας και , να το ωροσκόπιο  είναι άσχημο, ο θυμός θα είναι ξαφνικός και βίαιος. Το άτομο μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα, ειδικά αν έχει καλές όψεις, αλλά σπανίως τα κρατά, αφού τα ξοδεύει εύκολα, είτε εξαιτίας είτε της τάσης του είτε από αναγκαιότητα. Τα έξοδα του θα είναι πολλά και ίσως χρειαστεί να εργαστεί σκληρά στη ζωή του. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χάσει χρήματα ή ιδιοκτησία, ή θα βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις για κάποια περίοδο. Γενικώς κερδίζει τα προς τα ζην αλλά, ακόμη και αν έχει γεννηθεί πλούσιο, θα κάνει κάτι που θα του αποφέρει χρήματα. Υπάρχει μια πιθανότητα κληρονομιάς. Αν ο Άρης προσβάλλεται όμως, ίσως δεν καταφέρει να την πάρει. Αυτή η θέση κλίνει προς τον γάμο, αλλά φέρνει προβλήματα με αυτόν. Υπάρχει η απειλή κάποιου σκανδάλου σε σχέση με τον γάμο ή το αντίθετο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση αυτή χαρίζει χρηματικά κέρδη μέσω ασχολιών που συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με την Εκκλησία, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τη μάθηση και τις ανώτερες ιδιότητες του νου, το εμπόριο, τα ταξίδια και τα άλογα. Το άτομο είναι σταθερό στη θρησκεία και στις απόψεις του γενικώς, αφοσιωμένο, και δεν είναι επιρρεπές σε αλλαγές. Αγαπά το σπίτι και δεν ταξιδεύει πολύ, παρά μόνο για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, όπως είναι η υγεία, οι επιχειρήσεις ή το επάγγελμα. Θα κερδίσει μέσω των ακινήτων, της γεωργίας και των προϊόντων της γης, των ειδών διατροφής και λοιπά, αλλά ίσως να υπάρχει κάποια απώλεια μέσω αυτών των τομέων, αν ο πλανήτης προσβάλλεται. Κατά κανόνα το άτομο είναι τυχερό στα χρηματικά ζητήματα και συχνά είναι αποδέκτης κληροδοτημάτων και δώρων. Αν και συνήθως γενναιόδωρο, σε μερικές περιπτώσεις έχει την τάση να αγαπά το χρήμα για χάρη του χρήματος. Υπάρχει κάποιος βαθμός υπερηφάνειας αλλά έχει μια πολύ καλόκαρδη, στοργική φύση.

BANNER -ΡΙΤΑ

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Το άτομο είναι έξυπνο και ετοιμόλογο· ο νους είναι εύστροφος και δραστήριος, αν και όχι πάντα συγκαταβατικός . Μερικές φορές το άτομο είναι υπερβολικά ντόμπρο, περισσότερο νευρικό παρά πράο,  διανοητικά μαχητικό και θετικό. Μπορεί να παρασυρθεί στη σάτιρα, στην ειρωνεία, στην ανεύρεση σφαλμάτων, στην κριτική άλλων· είναι πρακτικό, ικανό και έτοιμο να βγάλει γρήγορα συμπεράσματα. Αν έχει καλές όψεις, Θα μιλάει ή θα γράφει καλά και θα του αρέσει η συγγραφή, το διάβασμα ή η ομιλία. Θα ταξιδεύει πολύ.  Υπάρχει πιθανότητα προβλημάτων μέσω της εκπαίδευσης, των γραμμάτων, της συγγραφής και των ταξιδιών, επίσης μέσω των αδελφών, ενίοτε αποξένωση ή χωρισμός από αυτούς, ειδική αν η θέση προσβάλλεται. Η θέση αυτή συνοδεύεται  μερικές φορές από κάποια δυσκολία στην ομιλία. Σε μερικές περιπτώσεις ο νους είναι ανήσυχος, του λείπει η εστίαση και η συγκέντρωση και παρασύρεται οε περιπλανήσεις και αναποφασιστικότητα. Πιθανότητα κινδύνου ενώ το άτομο ταξιδεύει ή είναι μακριά από την πατρίδα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άτομο θα έχει μάλλον ασταθή χαρακτήρα, ευερέθιστο, μερικές φορές θα τρέφει  εχθρικά αισθήματα και, αν προσβάλλεται, θα είναι ικανό για μεγάλη κακία ή θα παρασύρεται από ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού. Ίσως να μην είναι απόλυτα ευθύ ή ειλικρινές. Αυτή η θέση τείνει προς τον αισθησιασμό και την αγάπη της πολυτέλειας. Θα υπάρξει πρόωρος θάνατος της μητέρας ή κάποιο είδος χωρισμού ή διαφωνίας με αυτήν. Αν έχει καλές όψεις, το άτομο ίσως να κληρονομήσει από τη μητέρα ή από τη δική της πλευρά της οικογένειας, ή διαφορετικά μπορεί να κληρονομήσει σπίτι ή ακίνητα. Αν όμως η θέση προσβάλλεται, θα υποφέρει ή θα ενοχληθεί πολύ εξαιτίας σπιτιών, ακινήτων ή κληρονομιάς, και ίσως τα χάσει. θα αλλάζει συχνό τη διαμονή του ή ίσως να έχει ατυχήματα πηγαίνοντας στο σπίτι ή μέσα σε αυτό, όπως φωτιές, κλοπές. θύελλες, πλημμύρες, σεισμούς, και λοιπά. Η θέση δείχνει ότι υπάρχει κίνδυνος από το υδάτινο στοιχείο και, όταν έρθει ο θάνατος, ίσως να προκληθεί από αυτό. Το άτομο είναι πρωτότυπο, ανεξάρτητο και στασιάζει ενάντια στην εξουσία. Υπάρχει πιθανότητα για ασθένειες των νεύρων και του στομάχου.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Το άτομο είναι γενναιόδωρο, ευθύ και ειλικρινές, πάνω από καθετί μικροπρεπές και ασήμαντο, ανεξάρτητο στους τρόπους, ενθουσιώδες, δραστήριο, ικανό για γρήγορη και σκληρή εργασία. Είναι εγκάρδιο και στοργικό, κοινωνικό και συντροφικό, αλλά μερικές φορές είναι ευέξαπτο και με μαχητική και επιθετική συμπεριφορά, γι' αυτό μπορεί να προκαλέσει την αντίθεση και τη φανερή εχθρότητα. Έχει κάποιο βαθμό αυθεντίας στους τρόπους του, είναι ικανό να κατευθύνει και να ελέγχει άλλους και ίσως ανέλθει σε κάποια θέση ευθύνης ή εξουσίας. Αν δεν προσβάλλεται, υπάρχει καλοτυχία μέσω ατόμων της εξουσίας ή της ανώτερης τάξης. Είναι θερμό και συχνό βιαστικό στον έρωτα, μερικές φορές υπερβολικά ασυγκράτητο στα συναισθήματα και στα πάθη του. Αν προσβάλλεται, υπάρχει πιθανότητα απογοήτευσης στον έρωτα, θάνατος του αγαπημένου, χωρισμός, ή κάποια ανωμαλία στην ένωση. Αυξάνει τη ζωτικότητα, αλλά προσδίδει μια επιρρέπεια για ασθένειες και ατυχήματα του Άρη και, όταν προσβάλλεται ή προσβάλλει, επηρεάζει την καρδιά και την πλάτη, αν και επειδή ο Άρης είναι ισχυρός σε αυτή τη θέση τίποτα πολύ κακό δεν πρέπει να αναμένεται, παρά μόνο οε ένα άσχημο ωροσκόπιο. Το άτομο ίσως να λάβει χρήματα ή κληρονομιά μέσω του πατέρα ή των ανωτέρων του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άτομο είναι καλός εργάτης σε μια θέση υφισταμένου. Αν δεν παρέχονται ενδείξεις εξουσίας και κυριαρχίας από άλλο σημείο του ωροσκοπίου, τα καταφέρνει καλύτερα και είναι πιο τυχερό όταν κατευθύνεται ή συνεργάζεται με άλλους. Δεν είναι καλό στο να διατάζει τους άλλους και όσο ανεξάρτητο και αν εμφανίζεται, στην πραγματικότητα σπανίως είναι έτσι όσον αφορά αυτή τη θέση. Μερικές φορές το άτομο είναι πολύ φιλόδοξο και επιθυμεί τη δύναμη και τη φήμη, αλλά η θέση αυτή βάζει δυσκολίες στο δρόμο του και συμβάλλει στην ανατροπή, την πτώση και τις συνεχείς δυσκολίες και τις αντιθέσεις. Το άτομο δεν είναι τόσο ανοιχτό όπως είναι συνήθως οι καλύτεροι τύποι του Άρη, συχνά έχει κάτι το οποίο κρατά κρυφό, κλίνει περισσότερο στη μυστικότητα, ακολουθεί τη δική του θέληση - αν όχι ανοιχτά,  τότε ήσυχα και μυστικά - και είναι ικανό να εργάζεται στο σκοτάδι και μυστικά, είτε για το καλό είτε για το κακό, ανάλογα με το ωροσκόπιο ως σύνολο . Αν το ωροσκόπιο είναι καλό, ίσως να έχει ήσυχο,  αποτραβηγμένο χαρακτήρα· αν είναι άσχημο, θα είναι πονηρό ή θα κάνει κακές πράξεις στα κρυφά. Υπάρχει πιθανότητα να υποφέρει από βοηθούς, υφισταμένους, συνεργάτες και ανειλικρινείς φίλους. Η θέση σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την ιατρική, τη χειρουργική, τα φάρμακα, την υγιεινή, τα προϊόντα διατροφής. Είναι κατάλληλη για την επιστήμη και χαρίζει πονηριά και νοητική δραστηριότητα . Τα έντερα ή το νευρικό σύστημα θα υποφέρουν από κάποια ενόχληση που προκαλείται ή επιδεινώνεται από τον Άρη. Ίσως να υπάρχουν διαταραχές των μερών που υποδηλώνονται από την Παρθένο και οι ασθένειες  πιθανόν να είναι περίπλοκες ή εκ γενετής και ανίατες. Το άτομο ίσως χάσει φίλους ή βοηθούς εξαιτίας θανάτου, ή ίσως χωριστεί από αυτούς εξαιτίας διαφωνιών ή παρεξηγήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση αυτή τείνει προς τον βιαστικό και θερμό έρωτα και μερικές φορές σε πολύ πρόωρο ή βιαστικό γάμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο γάμος κα0υστερεί πολύ εξαιτίας μιας πρώτης απογοήτευσης. Το άτομο είναι παθιασμένο και ζωηρό στον έρωτα και μπορεί να υποφέρει εξαιτίας των συναισθημάτων  του, ή να εμπλακεί καταστροφικά με το αντίθετο φύλο. Ο σύντροφος του γάμου και το αντίθετο φύλο ασκούν μεγάλη έλξη και έλεγχο πάνω του, και  είναι σίγουρο ότι θα συναντήσει θλίψη ή προβλήματα κάποιου είδους στον τομέα αυτό. Τα προβλήματα έρχονται μέσω των άλλων, αν και μπορεί να οφείλονται έμμεση σε λάθη ή αδυναμίες του εαυτού του. Αντιμετωπίζει την κριτική, την εχθρότητα την αντιπαλότητα και την αντίθεση, φανερή ή μυστική. Υπάρχει σπάσιμο των συντροφικών δεσμών λόγω θανάτου ή διαφωνίας ανάμεσα στο άτομο και στον σύντροφο (γάμου ή όχι), στους φίλους, στους γνωστούς και στους συγγενείς, εκτός αν υπάρχουν υπερβολικά καλές όψεις προς τον πλανήτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ ο Άρης είναι ισχυρός και η επιρροή του είναι γενικώς τυχερή.  Η μαχητική όψη της φύσης γίνεται ισχυρή και το άτομο είναι σταθερό, θετικό και αποφασιστικό. Υπάρχει εκτελεστική ικανότητα, πρακτική φύση και ικανότητα να εργάζεται σκληρά και να εκπληρώνει πολλά. Υπάρχει μια κοσμική, ρεαλιστική, υλιστική τόση, ιδιοτέλεια, περηφάνια κα αισθήματα των άλλων. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για εξασθένηση της υγείας στα πρώτη χρόνια της ζωής, κάποιο ατύχημα, πυρετός,  χειρουργική επέμβαση, ή ακόμη και πρόωρος θάνατος, αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως όταν προσβάλλεται. Αυτή η θέση αυξάνει τη δύναμη και τη ζωτικότητα στους ενήλικες και στους γέροντες, αλλά η ένταση της μαχητικής επιρροής μπορεί να είναι υπερβολική κατά την παιδική ηλικία. Αν προσβάλλεται, θα υπάρχει οργή και άσχημος χαρακτήρας. Ευνοεί τις κληρονομιές και την απόκτηση  χρημάτων μέσω συνεργασίας με άλλους.

BANNER ΘΕΜΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας δραστήριος νους  που σπάνια είναι σε συμφωνία με τους άλλους, εστιασμένος και Θετικός στις ιδέες του και συχνά σε διαφωνία με τις αποδεκτές απόψεις. Στη θρησκεία, μαχητικός, επιθετικός. Ανορθόδοξος ή σκεπτικιστής, ενθουσιώδης και ενεργητικός.  Επειδή αντιστέκεται στην επιρροή των άλλων και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του πιθανόν να αλλάξει τις απόψεις του σε σημαντικά θέματα , ίσως περισσότερες από μια φορές στη ζωή του, θα εγκαταλείπει τη μια θρησκεία,  φιλοσοφία ή νοοτροπία και θα υιοθετεί μια άλλη. Το άτομο είναι νοητικά και ηθικά γενναίο, τολμηρό και δεν φοβάται την γνώμη των άλλων. Η θέση κάνει κατά κάποιο τρόπο το άτομο ταξιδευτή, περιηγητή, ιππέα, ναύτη ή αθλητή και υπάρχει κίνδυνος μέσω κοντινών ή μακρινών ταξιδιών. Τα χρήματα θα κερδίζονται καλύτερα με συνεργασία ή συνεταιρισμό με άλλους. Αν προσβάλλεται, υπάρχει πιθανότητα απώλειας μιας κληρονομιάς. Δεν είναι καλή θέση για τους αδελφούς, τις αδελφές και τα ξαδέλφια. Με ένα ή περισσότερα από αυτά  ίσως να υπάρξουν διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άτομο είναι φιλόδοξο και του αρέσει η δημόσια ζωή, αυτή που τον φέρνει μπροστά στο πλήθος μάλλον παρά τον περιορίζει σε έναν στενό τομέα. Είναι ενεργητικό και κερδίζει με αυτό τον τρόπο κάποια εξέχουσα θέση ή εξουσία είναι πρόθυμο να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, του αρέσει να ασκεί και πιθανότατα θα καταλάβει κάποια λίγο πολύ υπεύθυνη ή εξέχουσα θέση.  Ο Άρης είναι ισχυρός σε αυτό το ζώδιο και γενικώς για το καλό, αν και συχνά υπάρχει σε μεγάλο βαθμό οξύθυμη συμπεριφορά, ευερεθιστικότητα  και πάθος. Το άτομο μερικές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τους ανθρώπους της εξουσίας, τους ανωτέρους και εκείνους που ανήκουν στην ανώτερη τάξη, και δοκιμάζει την κακοτυχία εξαιτίας αυτών. Μπορεί να προκαλέσει την αντίθεση, την εχθρότητα, την αντιπαλότητα και την κριτική.  Είναι μάλλον άτυχη θέση για τον γονέα (πιθανόν τον πατέρα), είτε του ατόμου είτε του συντρόφου στο γάμο — ο ένας μπορεί να χαθεί  πρόωρα ή να υπάρξει χωρισμός ή διαφωνία είτε μεταξύ τον ατόμου και ενός γονέα είτε μεταξύ των ίδιων των γονέων. Σε μικρότερο βαθμό είναι εξίσου άτυχη θέση για τους αδελφούς και τις αδελφές, για τη συγγραφή, τη φιλολογία και τα σύντομα ταξίδια. θα υπάρχουν χρήματα ή κληρονομιά από τον πατέρα, τους αδελφούς ή τις αδελφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η θέση προκαλεί κάποιο βαθμό παρορμητισμού  και απότομους τρόπους  ή ομιλία.  Το άτομο μπορεί να κάνει τα πράγματα γρήγορα και αναπάντεχα, είτε επειδή αποφασίζει γρήγορα είτε επειδή δεν αντιλαμβάνεται τις  συνέπειες. Συχνά συνοψίζει τα γεγονότα ή τις απόψεις του και φτάνει πολύ γρήγορα σε συμπέρασμα. Έχει ετοιμότητα και αμεσότητα, γνωρίζει τι να κάνει σε ώρα ανάγκης, είναι πανέτοιμο. Είναι γρήγορος συνομιλητής, δυναμικός και αποφασιστικός. Οι απόψεις του είναι σταθερές και δεν αλλάζουν εύκολα αλλά, όταν αλλάζουν, αυτά συμβαίνει τόσο ξαφνικά και απότομα, ώστε εκπλήσσει τους πάντες. Διώχνει τους φίλους του μέσω των πράξεων του και υποφέρει από την αντίθεση και την εχθρότητά τους. Χάνει κάποιους  φίλους εξαιτίας θανάτου, άλλους από χωρισμό ή αποξένωση και ίσως  βρεθεί σε κίνδυνο εξαιτίας κάποιον ψεύτικου φίλου. Αυτή η θέση δεν είναι ευνοϊκή για εταιρίες, συνεταιρισμούς, συντεχνίες ή επιχειρήσεις και συμβαίνουν προβλήματα σχετικά με αυτά, εκτός αν ο πλανήτης έχει καλές όψεις. Το άτομο είναι μάλλον φιλόδοξο και με υψηλούς στόχους, και είναι ανεξάρτητο στους τρόπους του, σε υπερβολικό ίσως βαθμό για να συνεργαστεί οε ίση βάση με άλλους για μεγάλο χρονικό διάστημα: τέτοιοι δεσμοί σπάζουν εξαιτίας της φιλοδοξίας του ή της αγάπης του για ανεξαρτησία. Μερικές φορές φαίνεται ότι είναι δημοκρατικό, αλλά υπάρχει μεγάλο μέρος δεσποτισμού μέσα του, του αρέσει να ηγείται και να καθοδηγεί άλλους. Μπορεί να βρει το θάνατο άμεσα ή έμμεσα, μέσω κάποιου φίλου. Σε κάποιο βαθμό η θέση είναι δυσμενής για τους γονείς. Ίσως να υπάρχει αποξένωση από αυτούς ή σχετικά πρόωρος θάνατος ενός εξ αιτών.

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή δεν είναι ευνοϊκή θέση, αλλά η φύση των προβλημάτων που υποδηλώνει διαφέρει αρκετά ανάλογα με το είδος τον ωροσκοπίου, την κυριαρχία ή όχι των ευεργετών και τις όψεις που έχει ο πλανήτης. Η επιρροή της μπορεί να εξεταστεί υπό δύο έννοιες: καλή και κακή.

Στην κακή επιρροή της ο άνθρωπος συχνά αποδεικνύεται υπό δύο έννοιες ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του. Είναι επιρρεπής στη νωθρότητα, στο δισταγμό, στην αμφιταλάντευση και στην αναποφασιστικότητα. Παρασύρεται υπερβολικά και είναι υπέρμετρα δεκτικός στην επιρροή των άλλων. Μερικές φορές επίσης του λείπει η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα. Συχνά μπλέκεται σε αξεδιάλυτα σχεδόν προβλήματα και ατυχίες , τα οποία οφείλονται λίγο πολύ σε δικό του λάθος. 'Ίσως να υποφέρει από μυστική εχθρότητα με διάφορες μορφές - κλοπή, σκάνδαλο, ψευδείς αναφορές, συκοφαντία και λοιπά  - δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. Επίσης όμως μπορεί να ενεργεί το ίδιο το άτομο με αυτό τον τρόπο και να γίνει μυστικός εχθρός για άλλους. 'Όταν η επιρροή αφορά την υγεία, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει μακροχρόνιες ασ0ένειες, και μάλιστα ανίατες ή σχεδόν  ανίατες. Υπάρχει κίνδυνος από νερό και υγρά γενικώς, από πνιγμό, έγκαυμα, δηλητήρια ή τροφές σε υγρή μορφή. Σε μικρότερο βαθμό υπάρχει πιθανότητα θανάτου των παιδιών. Θα υπάρχει κάποια τάση για σπατάλη, ενώ το άτομο ίσως να γίνεται εύκολα καταθλιπτικό, μελαγχολικό ή απαισιόδοξο. Στην καλύτερη  επιρροή της θέσης το άτομο είναι ήρεμο και αποτραβηγμένο, αποφεύγει την ανοικτή  ρήξη ή τη σύγκρουση. Είναι όμως ευμετάβλητο στις απόψεις του και του λείπει η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα.  Ίσως να αλλάξει το επάγγελμά του ή να ακολουθεί δύο επαγγέλματα. Θα συναντήσει πολλές σοβαρές ατυχίες και δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσει ειλικρινά να τις ξεπεράσει. Η θέση χαρίζει ικανότητα για εργασία οε θέση ντετέκτιβ, δικηγόρου, δημάρχου και επιθεωρητή, και το άτομο ίσως να παίξει κάποιο ρόλο στην αποκάλυψη ή διαλεύκανση αδικιών και κακών πράξεων. Εκτελεί θαυμάσια την εργασία του και ίσως να επιθυμεί τη δημοτικότητα, αλλά δεν μπορεί να την αποκτήσει. Η ιδέα του περιορισμού ή της παρεμπόδισης ανήκει στο δωδέκατο ζώδιο και ίσως να συνοδεύει αυτή τη θέση εκδηλωμένη μέσω -κακής υγείας, εχθρότητας, εγκλήματος ή ένδειας.

Πηγή:  "Αστρολογία  για όλους" Alan Leo   

Astrologos team Από Astrologos team