Σχέσεις

Η Αριθμολογία του ονόματός μας μας βοηθά να βρούμε τον έρωτα!

Οι αριθμοί είναι ένα από τα «κλειδιά» του σύμπαντος που μπορούν να μας βοηθήσουν  να συνδεθούμε ενεργειακά με την πηγή του φωτός που μας αποκαλύπτει το πεπρωμένο μας!

Γνωρίζετε ότι και το κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί  και αυτό με έναν αριθμό;

Η Αριθμολογία των ονομάτων μας αποκαλύπτει το πεπρωμένο αλλά και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Φανερώνονται επίσης και τα άτομα, με τα οποία ταιριάζει περισσότερο.

Bρες λοιπόν στον πίνακα που ακολουθεί τον αριθμό του ονόματός σου, μάθε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που ενδεχομένως αγνοείς, αλλά και ποιους άλλους αριθμούς ονομάτων κάνεις έναν καλό συνδυασμό!

Και οι σχέσεις έχουν τον αριθμό τους. Μάθε ποιος είναι ο αριθμός της δικής σου σχέσης και την ερμηνεία του εδώ

Η ημερομηνία γέννησης σου έχει κάτι να πει για το πόσο τυχερός είσαι! Διάβασε περισσότερα εδώ

Ο αριθμός της οδού που βρίσκεται η κατοικία σου αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή σου! Διάβασε περισσότερα εδώ

Πώς θα βρω τον αριθμό του ονόματός μου;

Για να βρεις τον αριθμό του ονόματός σου και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, δες στον παρακάτω πίνακα ποιοι αριθμοί αντιστοιχούν στα γράμματα του ονόματος και πρόσθεσέ τους. Στη συνέχεια πρόσθεσε και τα ψηφία του αθροίσματος, ώστε να έχεις ένα μονοψήφιο νούμερο. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

Κ

Λ

Μ

Ν

Ξ

Ο

Π

Ρ

Σ

Τ

Υ

Φ

Χ

Ψ

Ω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για παράδειγμα, το όνομα ΕΛΕΝΗ έχει άθροισμα 5+2+5+4+7= 23, 2+3=5. Το 5 είναι ο αριθμός του.

Για τον υπολογισμό θα πρέπει να χρησιμοποιείς την κανονική μορφή του ονόματος, όπως είναι γραμμένο στην ταυτότητά σου. Για παράδειγμα Κωνσταντίνος και όχι Κώστας, ακόμα κι αν όλοι σε φωνάζουν με κάποιο υποκοριστικό.

Αφού βρήκες και τους αριθμούς των ονομάτων που σε ενδιαφέρουν, διάβασε τα αριθμολογικά τους πορτρέτα και το πώς συνδυάζεται το δικό σου νούμερο με του προσώπου που σε έχει κατακτήσει.

Ποιά είναι η ερμηνεία του ονόματος σου αν έχεις αριθμό:

1

Το 1 φανερώνει ένα χαρακτήρα δραστήριο, δημιουργικό, ανοιχτό και πολύ περήφανο. Είναι ξεροκέφαλος, δεν ακούει τις συμβουλές των άλλων και συχνά κυριεύεται από θυελλώδεις έρωτες. Πραγματικά είναι τόσο… ερωτιάρης, που δύσκολα μπορεί να περιορίσει την αγάπη του σε ένα μόνο άτομο. Έτσι και ερωτευτεί, χάνει πραγματικά το μυαλό του, αλλά δυστυχώς βαριέται εύκολα και σύντομα βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων. Είναι χαρακτήρας δυναμικός, ατομιστής και δεν δίνει μεγάλη σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Ιδίως αν αυτοί οι άλλοι του δείξουν την αδυναμία τους.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Γι’ αυτό άλλωστε και τον γοητεύουν όσοι έχουν επίσης τον αριθμό 1, καθώς δεν του δίνουν την αίσθηση πως τους έχει δεδομένους. Καλά πάει επίσης με το 2 και το 4. Αντίθετα, δεν ταιριάζει με το 7.

2

Το 2 δείχνει άτομο συναισθηματικό, γλυκό, υπερβολικά ευαίσθητο και ευφάνταστο. Καθώς αναζητεί σχέσεις με σταθερότητα και διάρκεια, είναι διατεθειμένο να κάνει πολλές υποχωρήσεις για να λειτουργήσει η σχέση. Προκειμένου να πετύχει τον ερωτικό του στόχο, είναι ικανός να δεχτεί συμβιβασμούς που πιθανόν να αποδεικνύονται οδυνηροί, για παράδειγμα αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο, εκείνος μπορεί να περιμένει στο περιθώριο, μέχρι να το έχει δικό του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν χαρακτηρίζεται από μεγάλη σταθερότητα ούτε στα συναισθήματά του ούτε στις άλλες πλευρές της ζωής του.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Είναι κάπως ανασφαλής και γοητεύεται από εντυπωσιακά άτομα όπως το 6 ή πρόσωπα που δεν κατακτιούνται εύκολα, σαν το 1. Τα πάει αρκετά καλά με το 4 και το 7, αλλά δεν του ταιριάζει το 5.

3

Στο 3 αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σε κάθε περίσταση. Είναι ειλικρινής, αφοσιωμένος, γενναιόδωρος, αλλά και αυταρχικός. Δεν αντέχει τη ζήλια και θεωρείται ο τύπος του αδέσμευτου κατακτητή. Από την άλλη όμως, μπορεί να… πάθει πλάκα με κάποιο πρόσωπο που δείχνει να μην υποκύπτει στη γοητεία του και να κάνει το παν για να δημιουργήσει μια σταθερή δέσμευση μαζί του. Τότε είναι πιστός και τρυφερός, αν και πάντα επιδιώκει να «καπελώνει» τον άλλο.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Γοητεύεται πολύ από το 7, που συνήθως δεν του δίνει και πολύ σημασία και νιώθει μια χαρά με το 9, που γενικά του συγχωρεί τα πάντα. Επίσης ταιριάζει αρκετά με το όμοιό του το 3 και με το 6, ενώ δεν τα πάει καλά με το 8.

4

Το άτομο με αριθμό 4 χαρακτηρίζεται από πάθος, ατομισμό και εκκεντρικότητα. Παίρνει εύκολα… φωτιά και συμπεριφέρεται μάλλον επαναστατικά σε όλα τα θέματα της ζωής του, εκτός από τον έρωτα. Εκεί βγάζει ένα χαρακτήρα παραδοσιακό, κτητικό και ζηλιάρη. Απαιτεί απόλυτη πίστη από τον σύντροφό του, την οποία ανταποδίδει, φτάνει ο άλλος να προσαρμοστεί στις παραξενιές του. Σε αντιστάθμισμα, είναι πνευματώδης, διασκεδαστικός και ετοιμόλογος. Δεν του αρέσει όμως να του φέρνουν αντιρρήσεις και να τον αμφισβητούν. Βέβαια, συχνά καταλήγει μόνος για μεγάλα διαστήματα.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Πάει καλά με το 8, γιατί όπως κι εκείνος βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια. Επίσης με το 1, το 7 και το όμοιό του, το 4. Δεν αντέχει το 3, γιατί του δημιουργεί σύγχυση.

Ο αριθμός 5 δεν αντέχει την αίσθηση ότι τον ελέγχουν ή τον πνίγουν. Αν ο σύντροφός του, του δημιουργεί την αίσθηση ότι τον περιορίζει, αμέσως αναζητά τη συντροφιά άλλων ατόμων, για να αποδείξει ότι αυτόν κανείς δεν μπορεί να τον «μαντρώσει». Στην πραγματικότητα όμως, είναι πιο πιστός απ’ όσο θέλει να δείχνει. Δικαιολογεί εύκολα τον εαυτό του όταν κάνει κάτι στραβό, ιδίως τα λάθη του εξαιτίας της παράτολμης αγάπης του στο ρίσκο. Είναι ζωηρός και παρορμητικός, εμπιστεύεται συνήθως τα λάθος άτομα αντί για εκείνα που πρέπει, αλλά όταν ερωτευτεί γίνεται ένας αξιόπιστος σύντροφος.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Τα πάει καλά σχεδόν με όλους, αλλά γοητεύεται περισσότερο από το 3 και το 7, που έχουν την ίδια εξωστρέφεια και κινητικότητα με εκείνον και βαριέται με το 2, που το βρίσκει πολύ προβλέψιμο.

6

Το άτομο με τον αριθμό 6 είναι αξιολάτρευτο, κοινωνικό και έχει την τάση να κυνηγά οποιαδήποτε ερωτική λεία βρεθεί στον δρόμο του, απλώς επειδή… είναι εκεί. Είναι ευχάριστος, ευγενικός, του αρέσει η καλή ζωή και αναζητά την αισθητική τελειότητα. Όμως, παρά την εξωτερική διπλωματικότητά του, κατά βάθος είναι πεισματάρης, δεν θέλει να του αντιλέγουν, ενώ στις σχέσεις του δεν συμπεριφέρεται και πολύ σταθερά. Το να κατακτηθεί είναι μια υπόθεση δύσκολη έως αδύνατη, κι αυτό αποτελεί το βασικό συστατικό της γοητείας του.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Έχει ανάγκη από το 9, που τον δέχεται όπως είναι και χαλαρώνει με το 2. Πάει καλά επίσης με το 3 και το όμοιό του, το 6. Βρίσκει ανυπόφορο το 1, επειδή του μοιάζει πολύ.

7

Το 7 είναι το πιο εγωκεντρικό και… μυστήριο άτομο. Προσελκύεται σε μεγάλο βαθμό από την εξωτερική εμφάνιση και όταν ξεθωριάσει η σεξουαλική επιθυμία απέναντι στο ταίρι του, δεν έχει ενδοιασμούς να το εγκαταλείψει και να βρει κάποιο άλλο, που να του «γυαλίζει» περισσότερο. Έχει ένα ένστικτο εξερευνητή και στις σχέσεις και στη ζωή του γενικότερα. Το παίζει… μοναχικός θαλασσοπόρος, δεν ανοίγεται εύκολα, δεν του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του ή για τα συναισθήματά του και, παρόλο που δεν δίνεται ο ίδιος στη σχέση, είναι αρκετά κτητικός.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Τα πάει καλά με το 2, που τον κάνει να νιώθει σημαντικός, παθιάζεται με την τάση φυγής του 5 και δεν αντέχει το 9, γιατί του δημιουργεί πολλές ενοχές.

8

Το άτομο με τον αριθμό 8 είναι χαρακτήρας εξωστρεφής, παρορμητικός και φιλόδοξος, ενώ αναζητεί τη συντροφιά προσώπων που να έχουν κοινά ενδιαφέροντα μαζί του, είτε πρόκειται για διασκέδαση είτε για δουλειά. Τον προσελκύουν τα επιτυχημένα άτομα και γενικά όποιος μπορεί να τον βοηθήσει επαγγελματικά, γι’ αυτό βρίσκει συχνά συντρόφους μεγαλύτερούς του. Έχει ιδιαίτερα ισχυρή θέληση και μερικές φορές η σοβαρότητά του τον κάνει να φαίνεται απόμακρος και σνομπ. Η ζωή του έχει πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ επιτυχιών και αποτυχιών. Δύσκολα χαρίζει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του, αλλά αν τον κερδίσεις, είναι για πάντα.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Δεν συγχωρεί όμως την προδοσία. Το 4 του δίνει το πάθος που του λείπει, του αρέσει όμως και η ανεξαρτησία του 1. Δεν αντέχει την ελαφρότητα του 6.

9

Το άτομο με αριθμό 9 είναι άνθρωπος γενναιόδωρος και αλτρουιστής. Δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις του, που τις θεωρεί απαραίτητες για την επιβίωσή του, συναισθηματικά και κοινωνικά. Δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι έχει ανάγκη την αγάπη των άλλων και είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί όσους έχουν την ανάγκη του. Έχει κατανόηση και ξέρει να συγχωρεί, ακόμα κι αν μερικές φορές φοβάται ότι οι άλλοι εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία του. Δεν διστάζει να ρισκάρει στα επαγγελματικά, πράγμα που τον οδηγεί στην επιτυχία, αυξάνοντας και τη γοητεία του. Του αρέσει το φλερτ και δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Οι καλύτεροι αριθμολόγοι,  είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα στο 901 600 0626 

Είναι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει το 1 ευτυχισμένο, περνάει καλά με τη ζωντάνια του 3, συμπαθεί το 6, αλλά βρίσκει υπερβολικό τον εγωισμό του 7.

 

 

 

Astrologos team Από Astrologos team