Χαρισματικό ωροσκόπιο

 Από την Bridget στην Judy

Αναμενόμενο το Όσκαρ Α΄γυνακείου ρόλου για την Τεξανή ηθοποιό, που έγινε γνωστή με την ταινία του 2001 «Το ημερολόγιο της Bridget Jones» ενσαρκώνοντας τον ομώνυμο ρόλο.

Το 2003 βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Cold Mountain» και τώρα ήρθε άλλη μια διάκριση, η μεγαλύτερη και πολυπόθητη για όλους τους ηθοποιούς, αυτή του Α’ γυναικείου ρόλου ως Judy, στη βιογραφική ταινία για τη ζωή της αξέχαστης Δίδυμου, Judy Garland.

H Renee Zellweger είναι Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στον Λέοντα, με ένα χαρισματικό ωροσκόπιο, για το επάγγελμα που ακολούθησε.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού και Πλούτωνα στον 1ο οίκο δικαιολογεί τους ρόλους που επιλέγει ή την επιλέγουν, που μέσα από την ενσάρκωση μεγάλων προσωπικοτήτων, εκτονώνει την πρωτοποριακή της τάση και τον σκοπό της διαρκούς μεταμόρφωσης στη ζωή της.
Το τρίγωνο αυτής της συνόδου με τον Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου, αλλά και του 10ου οίκου της καριέρας, φέρνει την επιτυχία στη καριέρα της, ειδικά στην παρούσα φάση.

Η Σελήνη στον Λέοντα σε μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη στον Τοξότη, πέρα από τον δυναμισμό και την τεράστια αυτοπεποίθηση που της χαρίζει, το γεγονός πως βρίσκεται στον 12ο οίκο, της δίνει ακόμα μεγαλύτερη υποκριτική ικανότητα. Με τη θέση αυτή άλλωστε, μιμήθηκε με Οσκαρικό τρόπο μια αλκοολική!

Το τωρινό Όσκαρ έφτασε στα χέρια της, εφόσον προηγήθηκε μια Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο της και η Πανσέληνος σύνοδο με τη Σελήνη της, ενεργοποιώντας και το γενέθλιο Μεγάλο Τρίγωνο στη φωτιά.

Επιπλέον το πέρασμα του Ουρανού πάνω από τον Ήλιο της, έπαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο, ξεχωρίζοντάς την από τις άλλες δυνατές υποψήφιες.


BANNER - 14901_yellow

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη