Επιθυμία -  Οι σεξουαλικές επιθυμίες, όταν βρουν τον κατάλληλο αποδέκτη, πλουτίζουν το μυαλό και την καρδιά με εικόνες και συναισθήματα!

Ζούμε σε μια εποχή σκληρή και δύσκολη για όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη χώρα μας με τον κορωναϊό αλλά και τις οικονομικές και κοινωνικές του επιπτώσεις να μας έχουν βάλει δύσκολες εξισώσεις, εμείς και πάλι θα τα καταφέρουμε! Και αυτό δεν είναι πρόβλεψη για τις ιατρικές εξελίξεις που τρέχουν, αλλά βεβαιότητα για ένα καλύτερο κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε όταν κλείνουμε τα μάτια μας  όχι για να κοιμηθούμε  αλλά για να ξυπνήσουμε!

Μάθε ποια ζώδια δεν φοβούνται να καούν στην φωτιά του έρωτα εδώ

Το ξύπνημα αυτό συνδέεται φυσικά και με την ερωτική ενεργοποίησή μας, με το ζωντάνεμα της σάρκας, με την επιθυμία μας για ένα ερωτικό χάδι από το πρόσωπο που ξεσηκώνει το είναι μας και προκαλεί ρίγη στο κορμί μας μόνο με τη σκέψη του..

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Ειδικά τώρα που ο Άρης ο πλανήτης της ερωτικής πράξης, του sex και της κατάκτησης βρίσκεται στο σπίτι του, στο ζωηρό ζώδιο του Κριού, οι ανάγκες του κορμιού συνεργάζονται με την ενστικτώδη ανάγκη κατάκτησης του άλλου για να δημιουργήσουν σεξουαλικές επιθυμίες, να πλουτίσουν το μυαλό και την καρδιά με εικόνες και συναισθήματα που τροφοδοτούν το κέντρο της «σεξουαλικής μας όρεξης» σε μια εποχή που τα πάντα είναι «αφυδατωμένα» και «συρρικνωμένα»!

Με μοναδικό οδηγό το ζώδιό σας, πάμε να δούμε τι σας «εξιτάρει» και ποια είναι εκείνα τα δεδομένα που ανεβάζουν κατακόρυφα τη σεξουαλική διάθεση! 

ΚΡΙΟΣ   ΤΑΥΡΟΣ   ΔΙΔΥΜΟΙ   ΚΑΡΚΙΝΟΣ   ΛΕΩΝ   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ   ΣΚΟΡΠΙΟΣ   ΤΟΞΟΤΗΣ   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   ΥΔΡΟΧΟΟΣ  ΙΧΘΥΕΣ


Astrologos team Από Astrologos team