Παραδοσιακά στην Αστρολογία, τα ταξίδια αποτελούν το «φετίχ» του ζωδίου σας! Πρόκειται για μια σχεδόν έμμονη ιδέα, που σας ακολουθεί ακόμα και στις φαντασιώσεις σας! Ένα από τα συστατικά των ονείρων σας, αποτελεί η «φυγή», η δραπέτευση από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολο για εσάς τους ταξιδιάρηδες του ζωδιακού να ανακαλύψετε εξωτικά στοιχεία στα άτομα εκείνα με τα οποία ζείτε ή διασταυρώνεστε στην καθημερινότητά σας. Αυτό το «κάτι διαφορετικό» που ψάχνετε, κυριαρχεί στον κόσμο των ονείρων σας. Αυτές και αυτοί που έρχονται στις φαντασιώσεις σας έρχονται από μακριά για να σας ταξιδέψουν σε ονειρεμένους προορισμούς, όπου κυριαρχούν ο ερωτισμός, το πάθος και ο αισθησιασμός. Πρόκειται για «ταξιδιώτες» του ασυνείδητου σας, για φιλόσοφους ή για εξερευνητές της ψυχής σας. Μαζί τους περιπλανιέστε σε κόσμους άγνωστους, σε τόπους ονειρεμένους, όπου το σώμα και το πνεύμα γίνονται ένα, μέσα από μια διαδικασία «μετάλλαξης» με βασικό πρωταγωνιστή τον έρωτα! Τα πρόσωπα που κινούνται στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας περνούν τα σύνορα της φαντασίας, αφήνοντας πίσω τους «φυλακισμένους» όσους παραμένουν κλεισμένοι στον εαυτό τους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα φυσικό ή μεταφυσικό ταξίδι, για μια διανοητική μετακίνηση στον τόπο και στο χρόνο! Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερης σημασία για εσάς, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τη libido σας, είναι ότι σας αρπάζουν μακριά από τη ρουτίνα που σας «φυλακίζει»!

Εκείνος: Η γυναίκα των ονείρων σας, σίγουρα ξεχωρίζει για τον αισθησιασμό της αλλά και για τα «έθνικ» χαρακτηριστικά της! Πρόκειται για μια ξένη, ένα θηλυκό, από μια μακρινή χώρα! Είναι μάλιστα η «ξένη» με όλη τη σημασία της λέξης! Θα μπορούσε να είναι μια μιγάδα ασιάτισσα ή μια Ινδιάνα γοητευτική ξελογιάστρα, βγαλμένη από τα όνειρα ενός μαθητή, εραστή των εξωτικών ρομάντζων και των παραμυθιών. Πολλές φορές είναι η γιατρός χωρίς σύνορα που «χάνεται» στα πέρατα του κόσμου, μια τολμηρή και ριψοκίνδυνη ανταποκρίτρια του πολεμικού ρεπορτάζ ενός μεγάλου καναλιού. Συχνά «εμφανίζεται» ως συγγραφέας, φιλόσοφος, ερευνήτρια, ωκεανογράφος, ακόμη και αστρονόμος, παλαιοντολόγος, αρχαιολόγος, εθνολόγος. Σας ξελογιάζει, σας μεταναστεύει, σας μαθαίνει τις άγνωστε πτυχές του εαυτού σας, ενός άντρα σαν εσάς: γενναιόδωρου, ανεξάρτητου, «ιδιαίτερου» όσον αφορά την ηδονή!

Εκείνη: Ναι, ξέρω ή μάλλον υποθέτω: Σπίτι-γραφείο και γραφείο σπίτι. Η καθημερινότητα και τα ταξίδια σας οριοθετούνται και περιορίζονται στις διαδρομές του λεωφορείου, του metro, άντε και του προαστιακού! Από τη στιγμή όμως που γέρνετε στο μαξιλάρι σας και κλείνετε τα μάτια σας, ονειρεύεστε τον άγνωστο εκείνον άνδρα, τον «ξένο», τον ταξιδιώτη που θα σας μεταφέρει στην άκρη του κόσμου! Ποιος να είναι άραγε αυτός ο μυστήριος που ήρθε από τη χώρα των ονείρων σας; Ένας μηχανόβιος με δερμάτινη στολή που σας απάγει; Μήπως ένας ιππότης από άλλες εποχές; Θα μπορούσε να είναι ένας εξωτικός σουλτάνος, ένας Βερβερίνος, ένας αρχαίος μύστης. Όποιος και να είναι, μαζί με αυτό τον ταξιδευτή της ψυχής θα διαβείτε τα σύνορα και θα ανακαλύψετε τη χώρα του αέναου έρωτα!

Astrologos team Από Astrologos team