Από την Κατερίνα Γλύμπη

Ο πρώτος μήνας ενός διαφορετικού καλοκαιριού με 2 Εκλείψεις και πολλούς ανάδρομους πλανήτες είναι αυτός που υποδεχόμαστε και είμαστε έτοιμοι να δούμε που θα χρειαστεί να κάνουμε αναθεωρήσεις γιατί τα δεδομένα μας είναι ρευστά και δεν μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια για να προχωρήσουμε…

Ο Άρης μέχρι τις 28 του μήνα στους Ιχθύς είναι νωχελικός και δε βοηθάει στις αποφάσεις απλά δίνει έμφαση στο συναίσθημα και μας δημιουργεί μία μεγαλύτερη προσμονή για το υγρό στοιχείο το οποίο τόσο πολύ θέλουμε να επισκεφτούμε και να το απολαύσουμε! Χρειάζεται να είμαστε σαφείς στο συναίσθημά μας και να μην ενθουσιαζόμαστε γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες που δεν αντιστοιχούν στις επιθυμίες μας. Στο τέλος του μήνα ο Άρης περνάει στον Κριό και με την επί μακρόν παραμονή του εκεί θα είμαστε περισσότερο συντονισμένοι και σίγουρα θα αντιδράμε πιο άμεσα!

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από τις 18 του μήνα χτυπάει καμπανάκι και μας κάνει να σκεφτούμε πιο έντονα με το συναίσθημα και κυρίως το συναίσθημα που δημιουργούν οι δικές μας ενέργειες. Βασικά, είναι και μία ευκαιρία για να δούμε ποιες είναι οι ρίζες μας και πως μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Επισκέψεις λοιπόν σε μέρη που έχουν σύνδεση με την οικογένεια θα βοηθήσουν ξυπνώντας μας αναμνήσεις που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τις αξίες μας και αυτά που μας ικανοποιούν και μας γεμίζουν!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 26 του μήνα που και αυτή με τον τρόπο της απαιτεί από εμάς να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές μας συναλλαγές και να μην στηριζόμαστε στις προφορικές δεσμεύσεις. Σημασία έχει ότι δίνει μία ελαφρότητα στη διεκδίκηση και στον έρωτα που δεν μπορεί όμως να υποσχεθεί και μεγάλη σταθερότητα και διάρκεια, αλλά όμορφες στιγμές!

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δύο τα φεγγάρια και μάλιστα με Εκλείψεις… Μία Σεληνιακή στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου και μία Ηλιακή στις 21 Ιουνίου στον Καρκίνο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη μας δημιουργεί μία επιπλέον ώθηση για να αναγνωρίσουμε τη βάση μας και να ξέρουμε τελικά τι μπορούμε να περιμένουμε και από ποιον. Δημιουργεί λεκτικές εξάρσεις και λύσεις «συμβολαίων» γιατί απαιτεί να αφήσει χώρο για να δημιουργήσουμε καινούργιες καταστάσεις… Βασικά δεν αρκείται σε κάτι που δεν του δίνει ικανοποίηση και ελευθερία κινήσεων και επειδή δε θέλει να καταπιέζεται τότε δίνει ένα τέλος σε καταστάσεις που δημιουργούν τέτοια συναισθήματα!

Η Ηλιακή στον Καρκίνο και αμέσως μετά το θερινό ηλιοστάσιο βοηθάει να έρθουμε πιο κοντά στο συναίσθημά μας και κυρίως να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε έντονα συναισθήματα και να ανταποκρίνεται στις βαθιές μας και ουσιαστικές επιθυμίες ώστε να τολμήσουμε περισσότερο και κυρίως να είμαστε ικανοποιημένοι και πλήρεις… Δε μας αρκεί τίποτα λιγότερο από τις επιθυμίες μας τις οποίες δεν μπορούμε να μην τις εκφράσουμε αλλά ούτε και να κρυφτούμε από τον εαυτό μας!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Το θετικό για εσάς είναι ότι επιθυμείτε να ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Η αλήθεια είναι ότι είστε ταλαιπωρημένοι και αυτό ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Είστε ακριβώς στο σημείο που νιώθετε ότι οι ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Και για εσάς αυτός ο μήνας είναι σημαντικός και ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Είστε και εσείς με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Ευκαιρία για να ξαναδείτε τα θέματά σας στο ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Είναι μία ευκαιρία για εσάς να κάνετε έντονες και ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Είστε και εσείς που πιστεύετε ότι το να επιμένετε ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Είναι σίγουρα ένας σημαντικός μήνας για εσάς ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Ένας μήνας για εσάς με αναθεωρήσεις που δεν είναι ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Είναι ένας μήνας που θα δώσει έμφαση στις ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν τα ...

Περισσότερα >