Από την Κατερίνα Γλύμπη

O πιο όμορφος μήνα του χρόνου ανέτειλε και όλοι έχουμε συνδυάσει αυτό το μήνα με διακοπές. Όλα υπολειτουργούν και πέφτουν οι τόνοι φέτος όμως θα είναι διαφορετικά! Είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα και σίγουρα το έχουμε καταλάβει…

Ο μήνας κάνει πρεμιέρα με την πολυπόθητη Πανσέληνο στις 3 Αυγούστου που ο έρωτας κυριαρχεί και θέλει όσο τίποτα άλλο να υπάρξει στη ζωή μας. Έτσι λοιπόν θα δούμε ότι ανθίζει και εκεί που δεν υπάρχει σπόρος αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα, κυρίως γιατί το μόνο που θέλει είναι να κάνει εντύπωση! Πάντως αυτή η Πανσέληνος επιδιώκει αλλαγές και μάλιστα μεγάλες και δε φοβάται καθόλου για τις συνέπειες.

Ο Ερμής περνάει στο Λέοντα στις 5/8 και μας κάνει τόσο φιλόδοξους, αισιόδοξους αλλά και να θέλουμε να ζήσουμε τις απολαύσεις μέχρι το μεδούλι. Θέλουμε να πιούμε και την τελευταία σταγόνα όλων μας των ονείρων… Στις 20 του μήνα περνάει στην Παρθένο και αρχίζουμε και αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του. Εργασία και προγραμματισμός!

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 /8 και θα δώσει και αυτή μία επιπλέον ώθηση στο συναίσθημα που θα γίνει πιο μεθοδικό και κυρίως θα καταλάβουμε ότι αυτά που αισθανόμαστε θα τα αποδείξουμε και με πράξεις κάτι που όσο περνάει ο μήνας θα γίνεται και πιο δύσκολο!

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 19/8 δίνει ώθηση στο συναίσθημα και προσπαθεί να διατηρήσει το καλοκαίρι δίνοντας μία παράταση που όμως δε αισθανόμαστε ότι παίζουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα... Θα κάνουμε όμως σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε και κυρίως να προγραμματίσουμε για το μέλλον!

Στο τέλος του μήνα και κυρίως μετά τις 24 τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα και θα καταλάβουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και στην εργασία αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Είναι δύσκολο να βρούμε λύσεις όταν υπάρχει πίεση και κυρίως όταν χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις εδώ και τώρα… Αυτό που μοιάζει πιο δύσκολο είναι να αποτινάξουμε το παρελθόν και να δούμε τη νέα πραγματικότητα!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Είστε διαθέσιμοι και έτοιμοι για αποδράσεις που ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Είναι αναμφισβήτητα ένας σημαντικός μήνας για εσάς ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Μήνας με πολλές μετακινήσεις και πολλές ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Ένας μήνας με αρκετή εξωστρέφεια και πολλές ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Ένας μήνας με μεγάλες ευθύνες τις οποίες εσείς τις ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Νιώθετε ότι πολλά συζητιόνται για εσάς χωρίς εσάς ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Θα έρθουν και καλύτερες μέρες για εσάς ωστόσο ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Έτοιμοι είστε να κινηθείτε αυτό το μήνα ο οποίος ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Ένας μήνας που σας οπλίζει με μεγάλη δύναμη αφού ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Είναι ένας μήνας διακοπών για τους περισσότερους ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Για εσάς αυτός ο μήνας απαιτεί αντοχή στις ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Σιγά-σιγά και σταθερά καταλαβαίνετε ότι δεν ...

Περισσότερα >