Από την Κατερίνα Γλύμπη

Μία εβδομάδα πριν την Έκλειψη και μία έξαψη επικοινωνίας μας έχει πιάσει η αλήθεια είναι! Ο εγκλωβισμός μας πνίγει, το εορταστικό κλίμα προσπαθεί πεισματικά να εδραιωθεί στη ζωή μας και όλα αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε περίεργα. Βασικά δεν ξέρουμε πως θα κοινωνικοποιηθούμε, πόσο μας επιτρέπεται και με ποιους όρους και προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό. Ο Ερμής από τον Σκορπιό ψάχνει να βρει αυτόν τον τρόπο όμως σίγουρα βρίσκει δυσκολίες και αντιστάσεις. Ερωτικά δεν μπορούμε να εκφραστούμε γιατί ψάχνουμε να βρούμε αυτό που δεν είναι το προφανές ή μας το κρύβουν επιμελώς!

Η Αφροδίτη και αυτή από τον Σκορπιό κρατάει τις επιφυλάξεις της, είναι όμως όσο προκλητική μπορεί και όσο τις επιτρέπεται. Κυρίως κάνει κινήσεις για να ταράξει τα νερά και να ανακαλύψει προθέσεις. Κάποιες φορές γίνεται απρόβλεπτη και επιθετική αλλά έχει τον σκοπό της. Αυτό όμως που τη διακρίνει είναι σαφώς η μυστικοπάθεια και σίγουρα δεν εκδηλώνεται…

Ο Ήλιος από τον Τοξότη είναι σαφώς βοηθητικός, δίνοντας τουλάχιστον μία νότα αισιοδοξίας. Αν και όχι βέβαια στο βαθμό που θα μπορούσε να μας τραβήξει προς τα πάνω, αλλά σίγουρα ξέρει να βρίσκει τα σημεία για να πιαστεί και να μην απογοητεύεται. Δεν μπορεί να αναπτύξει την κοινωνική του δράση και αυτό είναι κάτι που όσο και να προσπαθεί να το ξεπεράσει τελικά περιορίζεται.

Ο Άρης από τον Κριό είναι στις επάλξεις και ξέρει να παλεύει, να μάχεται και να κυνηγάει αυτό που ξέρει ότι μπορεί να καταφέρει. Σίγουρα είναι πιο άμεσος, όμως ακόμα ξέρει ότι πρέπει να λάβει υπόψη του τους περιορισμούς που υπάρχουν και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβει ακόμα πιο έντονα τις προσεχείς εβδομάδες. Πάντως, επειδή βλέπει όρια, ξέρει ότι χρειάζεται να κάνει μικρές κινήσεις προς το παρόν!

Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι σκέφτεστε να κάνετε μία επανάσταση αλλά προς το παρόν είστε εγκλωβισμένοι. Ξέρετε όμως ότι η αναλγησία και η αποδοχή των γεγονότων χωρίς αντίδραση από μέρους σας, μόνο να σας βλάψει μπορεί!

Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες είστε αυτοί που νιώθετε τα βέλη της Έκλειψης και που θα γίνει πιο έντονα, και αυτό που σας χρειάζεται είναι η σωστή πληροφόρηση για να πάρετε τις αποφάσεις σας!

Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι νιώθετε μία γλυκιά εύνοια αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να τη δείτε σε όλα τα μήκη και πλάτη της. Πάντως, ξέρετε ότι κάτι σας περιμένει έστω και αν προς το παρόν βλέπετε μία μικρή χαραμάδα φωτός και έρωτα!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Είστε τόσο γρήγοροι στις αποφάσεις σας όσο και τα ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Οι έντονες συνδέσεις με το παρελθόν είναι για να ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Είστε αυτοί που θα απολαύσετε αυτές τις μέρες και ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Είναι για εσάς μία ευκαιρία να ξεκινήσετε τον ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Με έναν τρόπο πρωταγωνιστείτε και εσείς στα ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Αλλάζετε τακτική εσείς και σκέπτεστε πιο ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Μία εβδομάδα που εσείς κατεβάζετε τους τόνους και ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Μία εβδομάδα που προετοιμάζεστε γιατί θέλετε να ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Είστε και εσείς που έχετε πολλά στο μυαλό σας ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Για εσάς αυτή η εβδομάδα σάς βρίσκει με έντονη ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Το κύριο μέλημά σας είναι ότι επανέρχονται θέματα ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Μία εβδομάδα για εσάς που θα είστε αυτοί που θα ...

Περισσότερα >