Από την Κατερίνα Γλύμπη

Μία εβδομάδα με δυσκολίες ξεκινάει γιατί έχουμε ένα πείσμα παραπάνω. Κάτι σαν εμμονή που θέλουμε να επιβληθούμε στους άλλους και κυρίως να είμαστε αυτοί που θα κερδίσουμε από μία αναμέτρηση που δεν είναι αναμέτρηση αλλά εμείς έτσι θέλουμε να τη λέμε και κυρίως έτσι θέλουμε να τη νιώθουμε. Βλέπουμε εχθρούς, βλέπουμε ανταγωνιστές και γινόμαστε άκρως διεκδικητικοί και θέλουμε να κυριαρχήσουμε στους άλλους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει και λόγος αλλά κυρίως και η διάθεση από τους άλλους να μας ανταγωνιστούν, αλλά αναγκάζονται!

Ο Ερμής συνεχίζει από το Ζυγό και βάζει εμπόδια, γιατί όποιος δε συμφωνεί απλώς πρέπει να εξαφανιστεί και να μην έχει άποψη. Είναι δύσκολο ομολογουμένως αυτή την εβδομάδα να συνεννοηθούμε και κυρίως να μη δούμε τις διαφορές που μας χωρίζουν. Σίγουρα οι συντροφικές σχέσεις βγάζουν στην επιφάνεια τις αποστάσεις και δυστυχώς ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης. Έτσι λοιπόν έχουμε λεκτικές ακρότητες τουλάχιστον!

Η Αφροδίτη παρόλα αυτά προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα και να δίνει μία νότα αισιοδοξίας αλλά δυστυχώς δεν αρκεί ή τουλάχιστον δεν υπερκαλύπτει τις ανασφάλειες που νιώθουμε. Ερωτικά πάντως έχουμε μία διάθεση για περιπέτειες σαν αυτούς τους καλοκαιρινούς έρωτες! Σίγουρα πάντως είναι φθινόπωρο και αυτό από μόνο του βάζει φρένο παρόλο που η ανάγκη στην καρδιά μας είναι τεράστια να ζήσουμε πιο ανέμελα.

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και αυτή την εβδομάδα και σίγουρα μας βάζει όρια για τα οποία έχει καθυστερήσει να μας δείξει ότι αν δεν τα τηρήσουμε, θα δυσκολευτούμε περισσότερο. Υπάρχει η ανάγκη για αποδοχή, και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς θυσίες που έχουν να κάνουν με τον εγωισμό μας τον οποίο καλούμαστε να μετριάσουμε!

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων είστε αυτοί που δυσκολεύεστε κυρίως γιατί νιώθετε ανήμποροι να αντιμετωπίσετε τους άλλους έτσι όπως έχετε συνηθίσει. Κοινώς αναγκάζεστε να δείξετε συγκαταβατικότητα αλλά η ιδιοσυγκρασία σας αρνείται… Έτσι, λοιπόν υπάρχει ένας εσωτερικός πόλεμος που όμως εσείς επιβάλλεται να αμυνθείτε και όχι να επιτίθεστε!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Έχετε εσωτερική αναστάτωση και ψάχνετε να βρείτε ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Ενώ οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σας, ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Η δική σας διάθεση είναι να κάνετε επαγγελματικές ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Η εβδομάδα αυτή για εσάς έχει αρκετές μετακινήσεις ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Πάλι με τα οικονομικά σας ασχολείστε αλλά αυτή τη ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Για εσάς οι προκλήσεις αλλά και οι προσκλήσεις ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Προγραμματισμό έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς σε ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Είστε πολύ κινητικοί και έχετε και αυξημένα ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Έχετε περίεργη ψυχολογία αυτή την εβδομάδα και ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Πολλές και διάσπαρτες οι σκέψεις σας και αυτό ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Μία εβδομάδα με οικονομικές αναζητήσεις είναι αυτή ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Και αυτή την εβδομάδα θέλετε να είστε ...

Περισσότερα >
 
Γιατί να είμαι με έναν… Παρθένο
 
από την Astrologos team
Γιατί να είμαι με ένα…
Πρίν-376 Μέρες