Από την Κατερίνα Γλύμπη

Μία εβδομάδα που μας οδηγεί στην καρδιά του Αυγούστου είναι αυτή που διανύουμε και έχουμε πολλά να σκεφτούμε και ακόμα περισσότερα να πράξουμε με τον Άρη στον Κριό να δίνει όλη του την ενέργεια και να ψάχνει μανιωδώς για δράση! Αυτή την εβδομάδα συγκρούεται με τον Πλούτωνα και όσο αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα… Ζήλιες, πάθη, λάθη, καταπιεσμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια σε συνδυασμό με τα ένοχα μυστικά και όλα αυτά μαζί κάνουν την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και γεμάτη με απωθημένα που πλέον δε θέλουμε να τα καταπλακώσουμε, απεναντίας θέλουμε όσο τίποτα άλλο να τα εκτονώσουμε… Φυσικά και δε θα λείπουν χωρισμοί αυτή την εβδομάδα και σίγουρα όμως είναι κάτι που το έχουμε προαποφασίσει όμως τώρα έρχεται η εκτέλεση!

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έχει μία εξισορροπητική τάση κυρίως γιατί θέλει να αγαπά και να αγαπιέται, θέλει να δίνει και να παίρνει και κυρίως θέλει να βρίσκεται κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα γιατί εκεί νιώθει ασφάλεια. Σίγουρα είναι μία οικογενειακή γιορτή αυτή που θα περάσουμε όμως εμείς θέλουμε και τις ελευθερίες μας… Αν μπορέσουμε να τα έχουμε όλα μαζί, τότε καλώς αν όχι θα θέλουμε να δώσουμε στον έρωτα μία προτεραιότητα.

Ο Ήλιος από το Λέοντα είναι στα καλύτερά του και αυτή την εβδομάδα συνεργάζεται αρμονικά με τον Άρη προσπαθώντας να εκτονωθεί. Έτσι λοιπόν δε θα λείψουν καθόλου τα ξενύχτια και η ξέφρενη ζωή και μαζί με μία δόση υπερβολής αφού δε δεχόμαστε τίποτα ως περιορισμό αλλά ούτε και υποτασσόμαστε στις ειδικές συνθήκες αυτού του καλοκαιριού που θα τις δούμε αυτή την εβδομάδα σε μεγάλη έξαρση ειδικά προς τα τέλη αυτής!

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος κάνοντάς μας να ξανασκεφτούμε και τα οικονομικά μας αλλά κυρίως να αναζωπυρώσει παλιά συναισθήματα τα οποία αυτή τη φορά θα θέλουμε να βρουν τους αποδέκτες τους. Σίγουρα όμως αυτό δεν είναι κάτι που θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα, αντίθετα θα αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε…

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων είστε πιο επιρρεπείς αυτή την εβδομάδα! Θέλετε εκτόνωση αλλά είστε και τόσο ανυπόμονοι που δεν αντέχετε κανένα όχι και κυρίως θέλετε να πρωτοστατείτε σε οτιδήποτε παράτολμο ακόμη και παράνομο… Το ότι δε συμβιβάζεστε είναι αποτέλεσμα μίας όψης που θα την καταλάβετε όταν δείτε ότι έχετε σκοπό να τα ισοπεδώσετε όλα… Η στιγμιαία επιθυμία σας είναι υπεράνω όλων και είστε τόσο αποφασιστικοί όσο και να μη δέχεστε κανένα φρένο, ούτε και ως προειδοποίηση!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Είστε και εσείς που αυτή την εβδομάδα είστε πολύ ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Αισιόδοξοι είστε αυτή την εβδομάδα και έχετε και ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε πιο εντατικά ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Μία εβδομάδα που σας κάνει να μιλάτε χωρίς ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Είστε και εσείς που με τον Ήλιο στο ζώδιό σας ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Μία εβδομάδα που καλά τα περνάτε αλλά είστε και ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Είστε από αυτούς που πρέπει να ελέγξετε τι θέλετε ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Μία εβδομάδα με κοινωνικές προεκτάσεις αρκετές και ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Σταθερά βήματα προς τα εμπρός κάνετε και μάλιστα ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Μία εβδομάδα με πολλές συνομιλίες και πολλή ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Μία εβδομάδα με αισιόδοξη διάθεση και αυτό που ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Μία εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις αλλά και ...

Περισσότερα >