Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΔΕΥΤΈΡΑ 10 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Για εσάς αυτός ο μήνας απαιτεί αντοχή στις δυσκολίες για να σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε τα πράγματα πριν περάσετε στο επόμενο βήμα. Έτσι λοιπόν κάτι πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω, για να βρείτε πιο προσοδοφόρες οικονομικές πηγές.

Ερωτικά, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να μπείτε σε διαδικασία να επαναφέρετε ένα παλιό σας φλερτ και να συζητήσετε εκ νέου, αν μπορείτε να το εξελίξετε στο παρόν. Αυτό βέβαια δε θα γίνει αναίμακτα ή χωρίς να δείχνετε δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Νέες βάσεις και στέρεες έρχονται να σας αποδείξουν ότι και εσείς πρέπει να υποχωρήσετε και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Αυτό που πρέπει να κυνηγήσετε στα επαγγελματικά σας είναι τα χρήματα και να μη δίνετε καταφατικές απαντήσεις χωρίς να έχετε διευκρινίσει το οικονομικό της σκέλος στον απόλυτο βαθμό έστω και αν δε σας ικανοποιεί απόλυτα, κάτι μπορείτε να κατοχυρώσετε… Αν προσπαθήσετε να το κάνετε και γραπτώς ακόμα καλύτερα, γιατί τότε διασφαλίζετε τουλάχιστον τα ελάχιστα.

Στα επαγγελματικά σας πάντως νιώθετε περιζήτητοι, αφού αυτά που κάνετε καλά είναι ευρέως γνωστά και σε αυτούς που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, αλλά και στους ανταγωνιστές σας!