Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΜΑΐΟΥ

Είστε μέσα στο πνεύμα των ημερών και είστε και αρκετά ερωτικοί αυτό το μήνα και βέβαια αυτό που μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα είναι να ερωτευτείτε κάποιον από το χώρο εργασίας σας. Βλέπετε ότι η όποια απομάκρυνση σας δημιούργησε περισσότερη νοσταλγία, οπότε μπορείτε να το προσπαθήσετε αρκεί σε πρώτη φάση να είστε διακριτικοί και να μην το κοινοποιήσετε. Γενικότερα αναγνωρίζετε περισσότερο την ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό σας κάνει καλό.

Επαγγελματικά αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες και θέλετε να είστε προνοητικοί αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο αφού πάντα θα υπάρχει μία απαίτηση παραπάνω που σας αναγκάζει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Πάντως αυτό που βλέπετε δύσκολο αυτό το μήνα είναι να διασφαλίσετε το εισόδημά σας και να νιώσετε ασφάλεια και τελικά εισπράττετε το εντελώς αντίθετο… Ανασφάλεια δηλαδή και μία στενότητα που σας προκαλεί μιζέρια και καθόλου δεν ευνοεί νέα σχέδια.

Πάντως, ο μήνας έχει μετακινήσεις και κάποιες θα είναι άσκοπες κυρίως προς το τέλος του μήνα αλλά εσείς τελικά θα τις κάνετε!