Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΤΡΊΤΗ 04 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Είναι ένας μήνας διακοπών για τους περισσότερους και φυσικά και για εσάς, εφόσον το επιθυμείτε, αρκεί να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να δείτε τον ψυχολογικό αντίκτυπο όλων αυτών που σκέφτεστε και να κρίνετε σωστά χωρίς να βιάζεστε.

Ερωτικά, κάποια θέματα πρέπει να τα δείτε υπό το πρίσμα της λογικής και όχι μόνο του συναισθήματος ή να κάνετε ένα συνδυασμό όσο μπορείτε πιο αντικειμενικό, ακόμα και όταν χάνεστε σε αυτές σας τις αναζητήσεις και αποσυντονίζεστε… Η διαίσθησή σας λειτουργεί σωστά σε γενικές γραμμές, αρκεί να τεκμηριώνετε και με αποδείξεις όλα αυτά που σας απασχολούν.

Η ανταπόκριση που λαμβάνετε στις επικοινωνίες σας παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και έτσι και εσείς εκτιμάτε τα πράγματα ανάλογα. Οι διάλογοι που κάνετε άλλοτε σας πλημμυρίζουν με σιγουριά και άλλοτε σας κάνουν να αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν χάσματα, αφού τα έχετε διευκρινίσει.

Στα επαγγελματικά σας δημιουργείται μία μεταβλητή κατάσταση και σας βάζει σε σκέψεις, αν πρέπει να κάνετε αλλαγές ή πρέπει να παραμείνετε και να υπομείνετε αλλά φέρνοντας τις εναλλακτικές λύσεις μπροστά σας και να τις εξετάζετε κάθε φορά που υπάρχει ενδιαφέρον!