Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΜΑΐΟΥ

Ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις και αν δεν είστε πολύ συνεπείς στην εργασία σας θα αναγκαστείτε να γίνετε και όχι μόνο αυτό, θα γίνετε με πολύ συνοπτικές διαδικασίες σχεδόν πιεστικές! Προθεσμίες, παραλείψεις είτε λόγω εγκλεισμού είτε γενικά γιατί δεν ήσασταν πολύ συγκεντρωμένοι βγαίνουν στο φως και θέλουν από εσάς, τι άλλο, την εκτέλεση τους.

Ερωτικά, είστε λιγότερο δραστήριοι είτε γιατί έχετε επαναπαυθεί είτε γιατί ο χρόνος σας είναι περιορισμένος πάντως το άθλημα του φλερτ το κάνετε πολύ περιορισμένα. Αν είστε σε σχέση αυτή περνάει από μία στασιμότητα την οποία και τη λες ρουτίνα…

Αυτό που θα σας απασχολήσει πολύ είναι τα χρήματα αυτό το μήνα και πως θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε περισσότερα και να είστε όμως σωστοί στις υποχρεώσεις σας. Αυτό βέβαια θα γίνει με έναν κόπο που όμως θα σας δώσει μία ικανοποίηση, δείγμα ότι το μαζεύετε το πράγμα!

Αλλαγές του σπιτιού λόγω προετοιμασίας για το καλοκαίρι έχουν καθυστερήσει για αυτό και εσείς τρέχετε και μάλιστα να ανακτήσετε και χαμένο χρόνο!