Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΔΕΥΤΈΡΑ 10 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Ένας μήνας που σας οπλίζει με μεγάλη δύναμη αφού η παρουσία του Άρη στον Κριό σας κάνει και ανυπόμονους και ιδιαίτερα ενεργητικούς! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όρια ή ότι πρέπει να βιάζεστε γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ανοίγετε πολλά θέματα ταυτόχρονα και κάποια από αυτά πρέπει να τα κλείσετε κιόλας.

Ερωτικά, δεν βλέπετε περιορισμούς και φραγμούς και όταν το κάνετε θα δείτε ότι εισέρχεστε σε μονοπάτια που ίσως θα έπρεπε να αποφύγετε και να επιλέξετε άλλο δρόμο, ίσως πιο αργό και εντελώς διαφορετικό ή με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Να είστε ειλικρινείς όμως και να απαιτείτε το ίδιο και από τους άλλους, γιατί παρόλο ότι κάποιες δυσκολίες δεν μπορείτε να τις αποφύγετε, τουλάχιστον ξέρετε και το λόγο που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε.

Πάντως έχετε ευκαιρίες να σκέφτεστε και εκτός συνόρων για τα επαγγελματικά σας, είτε αυτό αφορά την κύρια δουλειά σας είτε αφορά τρόπους επιμόρφωσης. Μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες, γιατί αυτές δε θα ξαναέρθουν στο άμεσο μέλλον και ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρήμα το οποίο θα το στερήσετε από τους εαυτούς σας!